Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Setkají se čtyři kamarádi, kteří se už neviděli 30 let. Po několika drincích si jeden musí odskočit na toaletu. Ostatní tři si začnou povídat o svých dětech.

- První říká: "Jsem tak strašně hrdý na svého syna! Studoval Economy and Business a hned po škole mu nabídli dobré místo ve velmi dobré firmě a nakonec se vyšplhal úplně až na vrchol a dnes je prezidentem firmy! Dnes je tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil nejnovější model od Mercedesu!"

- Druhý povídá: "To je bomba! No, ani já se nemusím za svého syna stydět. Začal v letecké společnosti, potom vystudoval školu a stal se z něj pilot. Později se stal partnerem ve firmě, dnes vlastní většinu akcií. Ten je dnes tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil úplně nové letadlo.

- Třetí vypráví: "To je super!! Můj syn vystudoval stavební inženýrství, začal podnikat a dnes vlastní jednu z největších stavebních firem světa a je z něho multimilionář! A mohl si dovolit koupit svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám obrovskou vilu!"

V tom, jak si ti tři začali navzájem srdečně gratulovat, se z toalety vrátí ten čtvrtý a ptá se:

- "Co si tu tak srdečně gratulujete?" Jeden odpoví: "Právě se bavíme o tom, jaké máme úspěšné syny a jak jsme na ně pyšní!" No a co Tvůj syn?

-"Můj syn je buzerant, živí se tancováním po nočních klubech", říká ten čtvrtý. Ostatní tři ho se sklopenýma očima začnou litovat: "To je škoda, to je zklamání!" A ten čtvrtý jim na to povídá: "Proč??? Já se za svého syna nestydím! Je to přece můj syn, já ho mám velmi rád a věru zle se mu nevede. K posledním narozeninám před dvěma týdny dostal překrásnou vilu, nové letadlo a nejnovější model Mercedesu od svých tří frajerů!"

Odesláno (upraveno)

Pridze chlapča do čisťarne a hvari:
-Ocec vam odkazuje že sce mu zamenili košuľu. Mace mi takoj dac joho košuľu bo odkazuje že sem pridze a vam piski roztrepe.
-Aha. A jake čislo košule ocec noši?
-Ta S-ko abo M-ko.
-Dobre. Ta idz domu a odkaž mu že ho očakavame. :aut

Uspešne še vihibam šickemu co me robi tlustim. Ako napriklad vahe, foťakom, zrkadlam...

-Ocec kup mi I-Phone pejcku!
-A čarovne slovičko?
-Simona.
-Simona? To ako co ma znamenac?
-Ta to je meno tvojej milenki ocinko.
-A jaku chceš farbu?

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Zasneženim Sibirom idu na sankoch chlopi, a prenasleduje ich svorka vlkov....
V sankoch šedza Američan, Nemec, Rus a Slovák.

Rus zrazu ulapi Amíka a so slovami "To maš za Hirošimu" višmari ho zo sankoch.
Vlci ho zožeru, trocha še ztrimu ale za chviľu už su takoj zase za sankami.

Rus ulapi Nemca a hvari "Dobre ci tak ti fašista" a višmari ho zo sankoch.
Kejdz vlci znovu dobiehaju sanki, Rus vicahne kalašnikov a ratatatata...a šicke vlki poštriľa....
Prekvapeni Slovačisko še ho pita: "Ta čom ši to neurobil takoj?".
Na to Rus vicahne fľašku vodki, ponukne mu a hvari: "Pre štiroch malo a samemu mi nechuti!"

Odesláno

Gabrieli - sorry, ale trvale propagovaná "výhodňárština" se mi vůbec nelíbí. Proti slovenštině nic nemám - je to jazyk, kterým se tu za mého mládí běžně hovořilo a běžnému čechovi nedělá problém mu rozumět (eventuelně si slovíčka, která fakt nezná - např. omrvinky - domyslet). Výhodňárština ale jest jazykem dle mého názoru pomalu na úrovni staroslověnštiny = vypadá to, že bychom snad i rozumněli, ale je třeba si to 5x přečíst, než nám text začne dávat aspoň nějaký smysl (prosím neuraž se). Mimoto třeba moje maličkost je velice ráda, že s klucima z východu už nemusí být v jedněch kasárnách, páč - se všemi se dá domluvit, ale s výhodňárem fakt NE (osobní zkušenost).
Možná to jiní cítí jinak, ale ze mně to muselo ven

Odesláno

Ježiš, tak to nečti :D

Když té výhodňárštiny bylo jako šafránu, nekomentoval jsem to, ale když je to poslední dobou co druhej fór, přijde mi to prostě komentáře vhodné

Odesláno

Gabrieli - sorry, ale trvale propagovaná "výhodňárština" se mi vůbec nelíbí. Proti slovenštině nic nemám - je to jazyk, kterým se tu za mého mládí běžně hovořilo a běžnému čechovi nedělá problém mu rozumět (eventuelně si slovíčka, která fakt nezná - např. omrvinky - domyslet). Výhodňárština ale jest jazykem dle mého názoru pomalu na úrovni staroslověnštiny = vypadá to, že bychom snad i rozumněli, ale je třeba si to 5x přečíst, než nám text začne dávat aspoň nějaký smysl (prosím neuraž se). Mimoto třeba moje maličkost je velice ráda, že s klucima z východu už nemusí být v jedněch kasárnách, páč - se všemi se dá domluvit, ale s výhodňárem fakt NE (osobní zkušenost).

Možná to jiní cítí jinak, ale ze mně to muselo ven

beru na vědomí-neboj neurazím se :papa

konečně někdo napsal "Gabrieli" správně ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...