Gabriel 307 Odesláno 14. březen 2015 Odesláno 14. březen 2015 Setkají se čtyři kamarádi, kteří se už neviděli 30 let. Po několika drincích si jeden musí odskočit na toaletu. Ostatní tři si začnou povídat o svých dětech. - První říká: "Jsem tak strašně hrdý na svého syna! Studoval Economy and Business a hned po škole mu nabídli dobré místo ve velmi dobré firmě a nakonec se vyšplhal úplně až na vrchol a dnes je prezidentem firmy! Dnes je tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil nejnovější model od Mercedesu!" - Druhý povídá: "To je bomba! No, ani já se nemusím za svého syna stydět. Začal v letecké společnosti, potom vystudoval školu a stal se z něj pilot. Později se stal partnerem ve firmě, dnes vlastní většinu akcií. Ten je dnes tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil úplně nové letadlo. - Třetí vypráví: "To je super!! Můj syn vystudoval stavební inženýrství, začal podnikat a dnes vlastní jednu z největších stavebních firem světa a je z něho multimilionář! A mohl si dovolit koupit svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám obrovskou vilu!" V tom, jak si ti tři začali navzájem srdečně gratulovat, se z toalety vrátí ten čtvrtý a ptá se: - "Co si tu tak srdečně gratulujete?" Jeden odpoví: "Právě se bavíme o tom, jaké máme úspěšné syny a jak jsme na ně pyšní!" No a co Tvůj syn? -"Můj syn je buzerant, živí se tancováním po nočních klubech", říká ten čtvrtý. Ostatní tři ho se sklopenýma očima začnou litovat: "To je škoda, to je zklamání!" A ten čtvrtý jim na to povídá: "Proč??? Já se za svého syna nestydím! Je to přece můj syn, já ho mám velmi rád a věru zle se mu nevede. K posledním narozeninám před dvěma týdny dostal překrásnou vilu, nové letadlo a nejnovější model Mercedesu od svých tří frajerů!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. březen 2015 Odesláno 14. březen 2015 (upraveno) Pridze chlapča do čisťarne a hvari:-Ocec vam odkazuje že sce mu zamenili košuľu. Mace mi takoj dac joho košuľu bo odkazuje že sem pridze a vam piski roztrepe.-Aha. A jake čislo košule ocec noši?-Ta S-ko abo M-ko.-Dobre. Ta idz domu a odkaž mu že ho očakavame. Uspešne še vihibam šickemu co me robi tlustim. Ako napriklad vahe, foťakom, zrkadlam... -Ocec kup mi I-Phone pejcku!-A čarovne slovičko?-Simona.-Simona? To ako co ma znamenac?-Ta to je meno tvojej milenki ocinko.-A jaku chceš farbu? Upraveno 14. březen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. březen 2015 Odesláno 14. březen 2015 Pridze chlop do posilovni a pita še trenera:-O tri dni mam rande. Mušim naňu zrobic dojem ! Ktori stroj mam použic?-Sprobuj bankomat pri vchodze... Citovat
Milan+ Odesláno 14. březen 2015 Odesláno 14. březen 2015 Není to zbytečně velké? Zkouším jaký máš zrak. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Na sude še pita sudca:-Čom sce nepomohli kejdz sce vidzeli že obvineni chce višmaric vašu švekru z okna?-Ta vidzel som že to zvladne aj sam. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Zasneženim Sibirom idu na sankoch chlopi, a prenasleduje ich svorka vlkov....V sankoch šedza Američan, Nemec, Rus a Slovák. Rus zrazu ulapi Amíka a so slovami "To maš za Hirošimu" višmari ho zo sankoch.Vlci ho zožeru, trocha še ztrimu ale za chviľu už su takoj zase za sankami. Rus ulapi Nemca a hvari "Dobre ci tak ti fašista" a višmari ho zo sankoch.Kejdz vlci znovu dobiehaju sanki, Rus vicahne kalašnikov a ratatatata...a šicke vlki poštriľa....Prekvapeni Slovačisko še ho pita: "Ta čom ši to neurobil takoj?".Na to Rus vicahne fľašku vodki, ponukne mu a hvari: "Pre štiroch malo a samemu mi nechuti!" Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Gabrieli - sorry, ale trvale propagovaná "výhodňárština" se mi vůbec nelíbí. Proti slovenštině nic nemám - je to jazyk, kterým se tu za mého mládí běžně hovořilo a běžnému čechovi nedělá problém mu rozumět (eventuelně si slovíčka, která fakt nezná - např. omrvinky - domyslet). Výhodňárština ale jest jazykem dle mého názoru pomalu na úrovni staroslověnštiny = vypadá to, že bychom snad i rozumněli, ale je třeba si to 5x přečíst, než nám text začne dávat aspoň nějaký smysl (prosím neuraž se). Mimoto třeba moje maličkost je velice ráda, že s klucima z východu už nemusí být v jedněch kasárnách, páč - se všemi se dá domluvit, ale s výhodňárem fakt NE (osobní zkušenost).Možná to jiní cítí jinak, ale ze mně to muselo ven Citovat
Šalda Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Mě to už taky nebaví číst, tak to nečtu Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Ježiš, tak to nečti Když té výhodňárštiny bylo jako šafránu, nekomentoval jsem to, ale když je to poslední dobou co druhej fór, přijde mi to prostě komentáře vhodné Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 Gabrieli - sorry, ale trvale propagovaná "výhodňárština" se mi vůbec nelíbí. Proti slovenštině nic nemám - je to jazyk, kterým se tu za mého mládí běžně hovořilo a běžnému čechovi nedělá problém mu rozumět (eventuelně si slovíčka, která fakt nezná - např. omrvinky - domyslet). Výhodňárština ale jest jazykem dle mého názoru pomalu na úrovni staroslověnštiny = vypadá to, že bychom snad i rozumněli, ale je třeba si to 5x přečíst, než nám text začne dávat aspoň nějaký smysl (prosím neuraž se). Mimoto třeba moje maličkost je velice ráda, že s klucima z východu už nemusí být v jedněch kasárnách, páč - se všemi se dá domluvit, ale s výhodňárem fakt NE (osobní zkušenost). Možná to jiní cítí jinak, ale ze mně to muselo ven beru na vědomí-neboj neurazím se konečně někdo napsal "Gabrieli" správně Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 (upraveno) . Upraveno 16. březen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.