Aceman206 Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Perličky ze závěrečných testů v autoškole:Otázka: Jaký je rozdíl mez vozidly s oranžovým a vozidly s modrým výstražným světlem?Odpověď: V barvě majáku.Otázka: Vaše vozidlo právě vjelo do oblasti se sníženou viditelností. Co jste měl nyní udělat?Odpověď: Držet se pevně volantu?Otázka: Na jakou minimální výšku dezénu smí být pneumatika sjetá?Odpověď: Sjetá? Co? Kdo? Já? To je to na mně tak poznat? Jdou dva lidi po poušti a ztratili se. Tak se zeptají beduína, kam jít:"Prosím vás, jak se dostaneme do nejbližšího města?"On jim odpoví:"Jděte pořád rovně a v úterý zahněte doprava." Nechápeme, proč se lidé rozčilují nad zpožděním vlaku.Vždyť přece jízdenka platí dva dny! Citovat
Milan+ Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Problém tunelu Blanka odhalen....."Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženské jméno. To se pak nemůžou divit, že je odspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Víte co je to devalvace kovu? Když manželka vymění zlaté srdce manžela, za ocelové péro souseda! Umře starý cikán a na „onom světě“ se setká s Gottwaldem. Gottwald se ho ptá: „Poslyš, cikáne, kdy se ti líp žilo? Teď, nebo za mých časů?“ „Oj, za komoušů bylo všechno v pořádku. Politici politizovali, dělníci pracovali a cikáni kradli. Teď je to úplně vzhůru nohama. Politici kradou, dělníci politizují, a ode mně, kurva chtějí, abych pracoval!“ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Zdravím z práce. . . zrovna mi to pouštěl kolega :D podělím se Citovat
venomcz Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Něco na zasmání taky přidávám. http://navratdoreality.com/?p=view&id=21149 Citovat
FrantaCV Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Hádanka ( určeno pouze pro vysoké IQ ) hadanka.pps Citovat
FrantaCV Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Něco na zasmání taky přidávám. http://navratdoreality.com/?p=view&id=21149 Ten měl snad pancéřová skla a nebo policajti gumové teleskopy??? Citovat
Almanil Odesláno 11. březen 2015 Odesláno 11. březen 2015 Vykašlete se na teleskopy, ale co ty skla made in China? Citovat
venomcz Odesláno 11. březen 2015 Odesláno 11. březen 2015 čínské auto . Sklo drahé , tak dali plexi To mi připomíná video co teď nedávno běželo na internetu jak chtěl lapka vykrást auto a když se snažil rozbít hozenou cihlou okno , tak se mu ta cihla vrátila a dala mu pusinku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Kamionista je na cestach a už dlho še nedostal domov ku žene. Jak tak idze po daľnici už totalne nadržani a zbači že na ňoho kiva dajaka devčička ta zastane, zobere ju do kabini, takoj ju fajne pokefuje, že še tota ani na slovo nezmohne až pri placeni jej hvari:-Sluchaj moja, kebi som bul znal že ši ešči panna ta bi som si na tebe spravil vecej času...-A ti sluchaj moj, kebi som bula znala že maš vecej času ta sebe scahnem pančuški. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Tak mi to dalo zabrat než jsem některá slova přeložil do češtiny. Citovat
ferinko2 Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 ...správna šlapka nosí samodržky,predchádza tak trápnym situáciam.... Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 ...správna šlapka nosí samodržky,predchádza tak trápnym situáciam.... S tím máš zkušenost či co? Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 Dežo a Karol jsou dva cikáni, žebráci z Čech. Pracují v Londýně na různých ulicích.Dežo přináší domů 2- 3 libry denně a Karol oproti němu přináší ženě každý den plný kufr 10 librových bankovek.Jednoho dne se Dežo ptá Karola: "Jak je to možné, že žebrám stejně usilovně jako ty a vydělám si tak málo?"Karol odpoví: "Ukaž mi co máš napsané na tvojí tabulce?"Dežo ukazuje: "Nemám práci, mám ženu a 6 dětí, nemáme co jíst, pomožte nám.""Tohle tam máš napsaný? No to se nediv, že dostáváš tak málo"."A ty tam máš napsaný co ?"Karol ukazuje: "Už mi chybí jen 10 liber abych se mohl vrátit zpátky do Čech..." Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.