Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Perličky ze závěrečných testů v autoškole:

Otázka: Jaký je rozdíl mez vozidly s oranžovým a vozidly s modrým výstražným světlem?
Odpověď: V barvě majáku.

Otázka: Vaše vozidlo právě vjelo do oblasti se sníženou viditelností. Co jste měl nyní udělat?
Odpověď: Držet se pevně volantu?

Otázka: Na jakou minimální výšku dezénu smí být pneumatika sjetá?
Odpověď: Sjetá? Co? Kdo? Já? To je to na mně tak poznat?

Jdou dva lidi po poušti a ztratili se. Tak se zeptají beduína, kam jít:
"Prosím vás, jak se dostaneme do nejbližšího města?"
On jim odpoví:
"Jděte pořád rovně a v úterý zahněte doprava."

Nechápeme, proč se lidé rozčilují nad zpožděním vlaku.
Vždyť přece jízdenka platí dva dny!

Odesláno
Problém tunelu Blanka odhalen.....

"Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženské jméno. To se pak nemůžou divit, že je odspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová."
Odesláno

Víte co je to devalvace kovu? Když manželka vymění zlaté srdce manžela, za ocelové péro souseda!

Umře starý cikán a na „onom světě“ se setká s Gottwaldem. Gottwald se ho ptá: „Poslyš, cikáne, kdy se ti líp žilo? Teď, nebo za mých časů?“ „Oj, za komoušů bylo všechno v pořádku. Politici politizovali, dělníci pracovali a cikáni kradli. Teď je to úplně vzhůru nohama. Politici kradou, dělníci politizují, a ode mně, kurva chtějí, abych pracoval!“

Odesláno

čínské auto . Sklo drahé , tak dali plexi :D To mi připomíná video co teď nedávno běželo na internetu jak chtěl lapka vykrást auto a když se snažil rozbít hozenou cihlou okno , tak se mu ta cihla vrátila a dala mu pusinku :D

Odesláno

Kamionista je na cestach a už dlho še nedostal domov ku žene.

Jak tak idze po daľnici už totalne nadržani a zbači že na ňoho kiva dajaka devčička ta zastane, zobere ju do kabini, takoj ju fajne pokefuje, že še tota ani na slovo nezmohne až pri placeni jej hvari:
-Sluchaj moja, kebi som bul znal že ši ešči panna ta bi som si na tebe spravil vecej času...
-A ti sluchaj moj, kebi som bula znala že maš vecej času ta sebe scahnem pančuški.

Odesláno
Dežo a Karol jsou dva cikáni, žebráci z Čech. Pracují v Londýně na různých ulicích.
Dežo přináší domů 2- 3 libry denně a Karol oproti němu přináší ženě každý den plný kufr 10 librových bankovek.
Jednoho dne se Dežo ptá Karola: "Jak je to možné, že žebrám stejně usilovně jako ty a vydělám si tak málo?"
Karol odpoví: "Ukaž mi co máš napsané na tvojí tabulce?"
Dežo ukazuje: "Nemám práci, mám ženu a 6 dětí, nemáme co jíst, pomožte nám."
"Tohle tam máš napsaný? No to se nediv, že dostáváš tak málo".
"A ty tam máš napsaný co ?"
Karol ukazuje: "Už mi chybí jen 10 liber abych se mohl vrátit zpátky do Čech..."

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...