Maverick Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Jde cestovatel jihoamerickou džunglí a obklíčí ho domorodci. On na ně kouká, vidí ty napřažené oštěpy a šípy, povzdechne si a povídá: \"Jo, tak teď jsem v p*deli!\" Najednou se vedle něj objeví anděl a říká mu: \"Ne, nejsi. Seber ten velký kámen a vší silou s ním prašti do hlavy jejich náčelníka.\" Cestovatel to udělá, náčelník padne mrtev na zem a anděl povídá: \"Teď jsi teprve v p*deli!\" Citovat
KingSpade Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Rozhovor Čecha a Slováka. Slovák: „Mám novú manželku - Betu.” Čech: „Kolik je Bete?” Slovák: „Dvakrát, trikrát do týždňa.” Čech: „Nee, kolik je Bete?” Slovák: „Však ti vravím - dvakrát, trikrát do týždňa!” Čech: „Nee, já myslím, jak je Beta stará!” Slovák: „No, horšie ako tá mladá...” Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Povídají si matka s dcerou a babičkou, jakou zažily největší bolest. Dcera začne: \"Když jsem přišla o panenství, to byla bolest.\" Matka dodá: \"Jen počkej až budeš rodit...\" Ale babička je obě uzemní: \"No jen počkejte, až se vám dostane klitoris do řetězu u kola!\" Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Když jsem ten obrázek viděl tak mě napadl Chánov hned, ale mate mě ten slovenskej znak na dresu Když jedeš z Obrnic přes Chánov potkáš minimálně 3 kárkáře při každý cestě Citovat
Maverick Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Personální oddělení v ČEZu se rozhodlo udělat test na téma korupce. Jedna z otázek byla: \"Kolik času potřebuješ, aby sis z úplatků koupil BMW?\" Odpovědi byly následující: firemní personalista: 2-3 měsíce firemní právník: Asi tak 6 měsíců vysoce postavený manažer: 2-3 ROKY!!! U manažera se komise zarazila a zeptala se: \"Tak dlouho?\" Odpověď manažera byla: \"Hele, netlačte tak na pilu, BMW není zrovna malá firma.\" Citovat
Maverick Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Co je největší záhadou přírody? Ženské oko!!! Z deseti metrů vidí blond vlas na světlém saku, ale z půl metru nevidí vrata od garáže! Citovat
Háček Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 pěkný poldissi :DDD toto sem zahlíd na fejsíčku Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Registrace uživatele: - Zadejte uživatelské jméno! - logik2 - zadejte heslo! - jablko - litujeme, heslo musí obsahovat minimálně 8 znaků! - červenéjablko - litujeme, heslo musí obsahovat min. 1 číslici! - 1červenéjablko - litujeme, heslo musí obsahovat min. jedno velké písmeno! - 1ZASRANÉčervené jablko - litujeme, heslo nesmí obsahovat za sebou následující velká písmena! - 1ZasranéČervenéJablko,AneserMěUž! - litujeme, heslo nesmí obsahovat diakritické znaky! - 1ZasraneZhnileCervenéJablkoAzdechniJakAniToNeprijmes! - litujeme, toto heslo je už obsazené! Citovat
hardhouse.trip Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 [upravil dne 4/2/14 18:02 od hardhouse.trip] Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 dost cernoprdelnickej dokument teda ... neni divu ze to mrte panbickaru porad dela jen na misionare .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.