Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přišla mi výzva z magistrátu, ze jsem jel v tunelu lochkov 114km/h na osmedesatce. Mám uhradit 800kc do 15 dni, ok.

Z výzvy vyplývá, ze tam měří státní policie, to je také usekovka nebo stacionární radar?

Jaktoze chtějí tak málo???

To by me tedy novy systém bez bodu zas tak nevadil...

[upravil dne 30/4/2013 05:24 od Rebik]

Odesláno

Jedná se o pravou výzvu? Není to podvod? Samozřejmě pokud jsi v daný den tam mohl jet rychleji, pak bych tomu věřil. Taky se mi zdá 800 Kč málo, však je překročeno o 34 km/h.

Odesláno

v obou tunelech Lochkov i Cholupice jsou usekovky, v obou smerech

kazdopadne vyse pokuty je fakt nejaka nizka

Odesláno

Mě přijde, že si to nastavili - do litru to uhradí většina a obhájíme si novinku. Když napálí 2500, všichni to budou psát na cizince atp.

Pokuta je pravá, modrá obálka, čárový kod, správné údaje - jen s tím jel kolega, takže vlastně bych ho mohl naprášit -))

Odesláno

Na druhou stranu co chceš řešit? Rebik je jednou majitel auta, který za něj zodpovídá a buď to bude pitvat, řekne, že to byl kamarád, pak to nějak dokazovat... není lepší to zaplatit a vyřídit si to s kamarádem, popřípadě už mu nikdy auto nepůjčovat? ;)

Odesláno
Já bych to neřešil, ať ti ten kamarád dá osm stováků, zaplať to a je to.. bude to tak nejjednoduší ;)

Prima smýšlení...

Já bych si teda za to něco přirazil, když už to musím řešit :P

Odesláno

No mě je úplně fuk, kdo jak jezdí autem, když mu ho půjčím, šlo mi jen o úsekové měření v režii PCR, to jsem nevěděl, že dělají a zda už někdo vyfasoval taky tak nízkou pokutu,

Odesláno
:xvul ono je sranda to tam pozorovat, v tech tunelech, clovek znaly mistni situace tam jede lehce pres 80 a kolem fici kamiony, usekovka foti jak zbesila, kolikrat me predjizdeji o dost rychle i do kopce, kdyz mam na tempomat nejakych 83 a plazim se v 3. pruhu uplne vpravo, tam to musi byt slusny vejvar, asi maj mnozstevni slevy, pri tom dennim prujezdu nekolika tisic aut denne to krasne sype samo, za chvili budou tunely splaceny :D
Odesláno

Dobře tak, ne? Já nevím, jak ostatní, ale já bych nechtěl být v tunelu ve chvíli, kdy se tam nějakej ňouma ve 150ti potká s kamionem a vznikne tam nějaká krásná hořící řetězovka, na to sem už viděl dost američanskejch filmů... Samo, že je něco jinýho, když je tam \"prázdno\" a někdo tam projede 110 a něco jinýho je moula, co kličkuje mezi pruhama daleko rychleji.. Jen by bylo fajn, kdyby aspoň něco z těch peněz putovalo do zlepšení stavu silnic:roker

Odesláno

???? Jízda na červenou za 500, bez bodů? Tak to chudák Rosťa, ten dostal tuším 2 000 na místě a k tomu myslím 5 bodíků a to mi přísahal, že ještě ke všemu jel na oranžovou (a neměl důvod kecat)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...