Pepito Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Tak takovou nabídku jsme viděli dnes na orienťáku u technické památky Františkova huť Citovat
Pepito Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Nebo \"světlí ležák\" [upravil dne 27/4/13 22:47 od Pepito] Citovat
Šalda Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Na roznášení piva či polívky češtinu nepotřebuje:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Šaldo - obávám se, že když někdo má odvahu takto se veřejně prezentovat musí to mít v mozkovně celkem slušně duté. Výrok typu na roznášení piva češtinu nepotřebuju prostě NEBERU. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Hlavne tahle deska tam nestoji kvuli roznaseni piva ale kvuli nalakani zakaznika. A pokud je zakaznik aspon trochu soudny nepujde tam .. Citovat
Šalda Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Méďo, to byla jen sranda;) Tys dneska vstal levou nohou? Citovat
Marcel00 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 to pivo a polievka moze byt daleko chutnejsia a serioznejsie pripravene ako v podniku so 100% jazykovymi znalostami. suhlasim so Saldom.. Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Méďo, to byla jen sranda;) Tys dneska vstal levou nohou? Ne, nevstal jsem levou nohou, ale prostě mně se*e, že prznění češtiny se stalo úplně běžným a v podstatě tolerovaným jevem - není třeba chodit nijak daleko viz. naše fórum, kam 60% středoškolsky nebo i vysokoškolsky vzdělaných lidí píše jako hotntóti a zdůvodňují to tím, že tu přece není jazykový koutek, ale fórum o autech. Já bych se třeba jako autor oné cedule styděl vylézt na ulici, ale jak vidět pro některé je něco podobného prostě normální stav. [upravil dne 28/4/2013 10:54 od Medvěd] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Když suší, tak přece čtu jen ceny a ne celou omáčku okolo :-D Citovat
Edison Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Naprostý souhlas s Medvědem... Ještě je druhá výmluva na zprzněnou češtinu: \"Dyk je to přece jedno\". Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Hm je to hnus - v hospodě kam chodíme na oběd si hrála paní majitelka na velkou podnikatelku a v každým druhým jídeláku měla. Hrubku. Když jsem si začal po 1/2 roce nosit červenej fix tak se to zlepšilo Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Souhlas 100% s Mevědem. Vím, že sám nejsem úplně bezúhonný, tu a tam se nějaká chybička jistě vloudí, ale takový eklhaft jako \"nabýtka\" si ode mne zde jistě nepřečtete. Je to hnus, jakou normou se stalo ohýbání českého jazyka jak se to každému hodí Citovat
Pepito Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Taky souhlasím s Medvědem Asi je to i tím,že jsme \"ze staré školy\" Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Starou školou to nebude ... Taky se mi moc nelíbí, když lidi píšou jako \"dobitci\" ... Ale občas, když si po sobě něco po určité době přečtu, tak se taky zděsim ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Jj a sem nepatří věci typu pragoismy případně věty typu \"je mi to volný\" místo \"volné\" .. to je prostě hovorová čeština, to si myslím že se dá přežít. Ale když někdo neovládá věci typu shoda podmětu s přísudkem případně s/z to prostě nepochopím .... Citovat
Šalda Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Mě osobně taky takový hrubky vadí, ale to neznamená že se budu hned kvůli tomu čertit;-) Spíše mě vadí amerikanismus než jedna hrubka;-) Citovat
Otan Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Taky nejsem bezchybný, ale hrubky mne přímo \"kopnou\" a stejně tak někde zbytečné anglické názvy, či výrazy, kde opravdu nemusí být.:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Je zbytečné to řešit, i když to s člověkem cloume...,vymyslely se i názvy nemocí, proč dotyčný neumí dobře psát, čist..., v nějaké komunikaci na netu to snad lze i pochopit, ale ty hrubky se už běžně vyskytují v novinách, televizi..., kde to mají na starosti absolventi VŠ Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Jo pánové, někdy je to lahůdka - když si třeba otevřete vysokoškolská skripta a shoda přísudku s podmětem autorovi nic neříká to je smutný. A kdyby to bylo u jednoho... titul před, titul za a česky to neumí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.