Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Šaldo - obávám se, že když někdo má odvahu takto se veřejně prezentovat musí to mít v mozkovně celkem slušně duté. Výrok typu na roznášení piva češtinu nepotřebuju prostě NEBERU.

Odesláno

Hlavne tahle deska tam nestoji kvuli roznaseni piva ale kvuli nalakani zakaznika. A pokud je zakaznik aspon trochu soudny nepujde tam ..

Odesláno
Méďo, to byla jen sranda;)

Tys dneska vstal levou nohou?:aut

Ne, nevstal jsem levou nohou, ale prostě mně se*e, že prznění češtiny se stalo úplně běžným a v podstatě tolerovaným jevem - není třeba chodit nijak daleko viz. naše fórum, kam 60% středoškolsky nebo i vysokoškolsky vzdělaných lidí píše jako hotntóti a zdůvodňují to tím, že tu přece není jazykový koutek, ale fórum o autech. Já bych se třeba jako autor oné cedule styděl vylézt na ulici, ale jak vidět pro některé je něco podobného prostě normální stav.

[upravil dne 28/4/2013 10:54 od Medvěd]

Odesláno

Hm je to hnus - v hospodě kam chodíme na oběd si hrála paní majitelka na velkou podnikatelku a v každým druhým jídeláku měla. Hrubku. Když jsem si začal po 1/2 roce nosit červenej fix tak se to zlepšilo :D

Odesláno

Souhlas 100% s Mevědem. Vím, že sám nejsem úplně bezúhonný, tu a tam se nějaká chybička jistě vloudí, ale takový eklhaft jako \"nabýtka\" si ode mne zde jistě nepřečtete.

Je to hnus, jakou normou se stalo ohýbání českého jazyka jak se to každému hodí :myslim:(

Odesláno

Starou školou to nebude ... :aut

Taky se mi moc nelíbí, když lidi píšou jako \"dobitci\" ... :aut:D

Ale občas, když si po sobě něco po určité době přečtu, tak se taky zděsim ... :D

Odesláno

Jj a sem nepatří věci typu pragoismy případně věty typu \"je mi to volný\" místo \"volné\" .. to je prostě hovorová čeština, to si myslím že se dá přežít. Ale když někdo neovládá věci typu shoda podmětu s přísudkem případně s/z to prostě nepochopím ....

Odesláno

Taky nejsem bezchybný, ale hrubky mne přímo \"kopnou\" a stejně tak někde zbytečné anglické názvy, či výrazy, kde opravdu nemusí být.:papa:papa

Odesláno

Je zbytečné to řešit, i když to s člověkem cloume...,vymyslely se i názvy nemocí, proč dotyčný neumí dobře psát, čist...,:) v nějaké komunikaci na netu to snad lze i pochopit, ale ty hrubky se už běžně vyskytují v novinách, televizi..., kde to mají na starosti absolventi VŠ :(

Odesláno

Jo pánové, někdy je to lahůdka - když si třeba otevřete vysokoškolská skripta a shoda přísudku s podmětem autorovi nic neříká to je smutný. A kdyby to bylo u jednoho... titul před, titul za a česky to neumí... :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...