Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno

Tie ovládače sú klasika... Swift z 94 mal toto, takže tvoj príspevok je trochu mimo:

:aut

3908800009_large.jpg

A ten bag je normal... na našej druhej 207 (r.2007) sú už tiež vidieť kontúry. Tak isto na firemnej Fábke, Pole, Alhambre atď... ;)

Odesláno

Děkuju za vobrázek přesně tyhle posuvný ovladače jsem myslel.

Procházím fotky 207 a musí řít, že něco tak votřesnýho jako je interiér 207 jsem ještě od Pežo neviděl. Hrůzostrašně je na tom vidět jak se šetřilo.

Jinak propadlej Bag an Fabii jsem neviděl v životě stejně tak na SAG... ale klidně to sem piš :D

Odesláno

Jo takhlééé... to som rád, že si si takú vec všimol... určite to bude tým, že sledujem tvoje príspevky... :roll

Ja mám všeobecne rád ľudí, ktorí sú ako ten chrobák z rozprávky od Ondřeje Sekory. :papa

Odesláno
D

...

Jak tady tak postupně čtu lidi, kteří shánějí ojetá auta. Jejich požadavky jsou většinou mimo realitu. ...

Mimo realitu jsou tu mnohem častěji prodávající, ne kupující. Rekordman tu vydržel \"up\"-ovat dokonce dva roky, aby nakonec prodal za polovinu jím původně požadované ceny :D

Na toho si taky pamatuju :D

Odesláno

Hej, spameři :D

Nemá problém mi poslat VIN a udělat prohlídku v jakémkoliv servise chci.....ale nějak mi nejde do hlavy stav tachometru a cena,..

Odesláno

Jen váhám jestli 3dvř. nebo 5dvř...

Kdo mi to pomůže rozlousknout? :D Jasně, praktičtější je 5dvř. verze, ALE... Vzadu málo kdy někoho vezu, spíše jezdím sám a s přítulí. A 3dvř. mi přijde více sportovní... Ale když člověk zase něco poveze nebo náhodou někoho, lépe se nastupuje a vozí krámy... Uaaa to je dilema, 3dvř. se mi líbí trochu více...

Odesláno

Mal som 206 3dverovú a samému mi to stačilo. Trochu horšie je to s otváraním dverí medzi zaparkovanými autami ale pokiaľ nemáš 100+kg a pivný pupok tak je to vpohode. :super

Ak chceš voziť častejšie ľudí vzadu tak na 3dv. ti ponadávajú kvôli nastupovaniu... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...