Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaké kupujete pánské jarní boty?

Recommended Posts

Guest jaris13
Odesláno

Zdravím nevím kam to jinam zařadit tak píši zde. Otázka zní: jakou používáte jarní pánskou obuv myšleno značka a druh. Popřípade zkušenosti z nejakou značkou. Já mám vyhlídlé od mustang,ale nevím co taková bota vydrží při bežném používáni:D:D:D:D

[upravil dne 13/4/13 17:07 od jaris13]

Odesláno

Skejtový kecky kolem litru. Kupuju podle vzhledu, páč to stejně všechno stojí za prd. Teď mám kožený ády a ty vydržely teda o něco víc, jinak rok a nazdar.

Odesláno

ty vole to jsou témata:), vietnam ani náhodou, na denní nošení adid nebo nike-- koupíš v akci do litru, na parádu kožené polobotky většinou u bati

Odesláno

Pánské jarní boty kupuju třeba v létě, když už jsou ve výprodeji. Bohužel už to není tak jednoduchý jako dřív. Když manželka zjistitla, že mám 2x tolik bot než ona tak se začala na nové nákupy divně tvářit :D

Mustang nekupuj není to kvalitní bota z kvalitního materiálu. Hlavně záleží jaký styl vlastně chceš.

Guest jaris13
Odesláno

Nejaké polobotky práve myslím. Nechci žádné sportovní adidas apod. A gumáku mám dost:cool:

Odesláno

Zrovna dneska jsem si koupil jakési v Humaniku a ani nevím jestli to je nějaká značka:myslim prostě se mi líbili a byli levné.

Odesláno

Mustang nekupuj,taky jsem je chtěl,byly fajn na noze a pěkné,ale po ujištění prodavačkou ,že je na ně moc reklamací jsem vzal kožené bugatti,zatím spokojenost.

Guest jaris13
Odesláno

Co takové bugatti stojí nejaký odkaz na pekné boty by nebyl?:papa

Guest jaris13
Odesláno

Ty jsou celkem v pohode cena asi také odpovídá!!! Pro vendelínek jaké autoboty si myslel:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...