Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Info pro Kolíňáky+odkaz na www stránky

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jste to nepostřehli, tak kousek za Mountfieldem po pravé straně/bývalý autobazar/ je nová myčka tzv. bezdotykové mytí. Je naprosto perfektní.

Pěna rozpustí snad veškerý sajrat, který je možné při jízdě autem posbírat.Perfektně umyté auto i s voskováním 90 - 100,- Kč.Mohu jen doporučit.

[upravil dne 12/4/13 21:20 od ozzy1]

Odesláno

Bezdotykové? Co si pod tím představit, případně hod odkaz na odborné vysvětlení. Já s 306tkou - jezdím s ní 3 roky - jsem ještě v myčce nebyl :D

Odesláno

ááá tady někdo neodolal... ty máš dobrou barvu Jirko, ale na tmavších odstínech zanechává vosk fleky, ale destilovaná voda super ;-) nikdy sem nevěřil, jak může jen voda s \"něčím\" takhle čistit...

jinak já sem taky nebyl v životě v myčce s autem, vždy doma ručně, nebo Wap....

Odesláno

Milan+

Páč myčka to auto fakt poškrábe a na tmavých autech to je pak fest vidět.

skuci

to není destilovaná voda, ale demineralizovaná voda a ta \"sežere\" kromě nerezu téměř všechno. Obyčejné železo, plast, gumu, mosaz .....

Odesláno

podle odkazu ta mycí firma nemá v úmyslu expandovat k nám do východní gubernie, ale nijak mě to nemrzí--jezdím s každým autem do myčky (kartáčové) hned od novoty, někdy mě sice na chatě chytne rapl a napastuju karoserii, ale uondá mě to natolik, že zas až příští rok...:D

mýt ručně s hadicí ani bohovi :bojim

[upravil dne 12/4/13 22:42 od ozzy56]

Odesláno
Milan+

Páč myčka to auto fakt poškrábe a na tmavých autech to je pak fest vidět.

skuci

to není destilovaná voda, ale demineralizovaná voda a ta \"sežere\" kromě nerezu téměř všechno. Obyčejné železo, plast, gumu, mosaz .....

Auta meju jak ručo,tak v myčce a že by to bylo poškrábaný nějak neregistruji,víc paseky nadělaji kreteni na parkovišti.

Jináč tady u nás borec auto wapkou omeje s pěnou před tím než se jede do kartáčů. A štětkou bere paprsky kol. 120kč se studeným voskem.

A co lze zkazit na starém autě,že?

Odesláno

Skuči stím tmavým lakem není problém. Trochu sem se toho bál... poprvé sem to umyl a hned sušil... podruhé jsem to již zkusil nechat uschnout. Ten 4 program \"vosk a sušení\" fakt funguje. Spočívá to prý v tom, že v ta vode je bez něčeho, takže to nešmouhuje. Uschlo to a fakt to bylo skoro bez nich... každopádně dneska tam jedu zas :D

Odesláno

je super, hlavně já tam byl asi ve čtvrtek umejt kola, auto sem doma růčo myl o víkendu, voskovat a tak a kola byly jen zase spinavy, dal sem nejdřív minutu na rubou špínu, minutu s mikropráškem a oplach a kola jak nový a nemusim se srát s hadříčkem a na kolenou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...