Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar lidi. Tak už došlo i na mě a budu muset vyměnit setrvačník se spojkou. Jenže u nás v servisu chtějí asi 23 000 Kč :( Nemůžete mi doporučit nějaký levnější (ale kvalitní ) servis?

Nejlépe z vlastní zkušenosti, okolí Ostravy apod?

Odesláno

Takové ceny mám na mysli, jen bych nechtěl aby mi to skládal nějaký \"automechanik\" doma v garáži, chci to mít ze servisu se zárukou atd.

Odesláno

anebo ofic. v Peugeotu, ale material 23t, prace pocitam tak 10 normohodin, takze 3.5t a to nevim, jestli v tom materialu za 23t uz je kominek, paka, simerinky a prevodovy olej

v kazdym pripade minimalne 26,5t

Odesláno
Takové ceny mám na mysli, jen bych nechtěl aby mi to skládal nějaký \"automechanik\" doma v garáži, chci to mít ze servisu se zárukou atd.

Pokud to chceš mít ze servisu se zárukou, tak asi těžko můžeš chtít garážošmudlacenu za práci a k tomu materiál za nákup. To si jaksi musíš vybrat, co je ti milejší.

Odesláno

Minulý týždeň v Peugeote nacenená spojková sada 237€ ,zotrvačník 320€ ,práca cca152€ ,zajtra to tam nesiem tak uvidím aká bude konečná cena:o

Odesláno

SACHS NIKDY !!!!!!!!!!!!!!

Menil jsem po nekom dva kusy.

Jeden kus mel 1200 km !!!!!!!!!!!!!!!!!! Utrhnbul se.

Druhy kus mel 3500 km a zacal se klepat v zatezi !!!!!!!!!

jenom original nebo minimalne VALEO !!!!

Odesláno

ja vybral Sachs, zatim super, spojkovy pedal jde nadherne lehce, ze jsem mel pocit, ze ridim Fabii:D

ale po necelych 1000km nelze delat zadne zavery, to se uvidi pozdeji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...