Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

tak trasa Krakow-Zakopane krasa a sucho a -7 stupnu, Orava-Cadca docela v pohode, z Cadce do Roznova vsude snih a -3, misty ledovka...... Na dalnici do Olomouce a pres Brno az na Vysocinu to bylo super a dalo se fakt s autem pelasit...... na Vysocine ovsem nastal zlom a bila tma....... takovou uz jsem dlouho nezazil, nevedel jsem kde je silnice a co se deje . Za vysocinou to povolilo a uz se dalo zase valit, ale na 38. km v zuzeni porouchane auto a kolona 6 km, tak jsme sjeli na Cesky Sternberk. To byla cesta hruzy na ledu korunovana ridicem Passatu, ktery nezvladl stroj a roztocil ho a skoncil ve skarpe, takze jsme mu jeste pomahali ven. V Praze uz byla silnice ok. No jel jsem to z Krakowa 10 hodin................. docela sila....

Odesláno (upraveno)

U nás hnus fialovej.
kdyby někoho zajímala webová kamera v HB na náměstí.
Tak tady.

Výstřižeknám.JPG

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Spíš by se to hodilo do fototéma, ale je to o počasí. Tady je dnes večer kouzelně!

Sněhu habaděj, ale přitom tak akorát. Mohlo by to do Vánoc vydržet ;)

IMG_20171217_200820.jpg

IMG_20171217_200731.jpg

IMG_20171217_200636.jpg

IMG_20171217_200553.jpg

IMG_20171217_200521.jpg

IMG_20171217_200444.jpg

IMG_20171217_200428.jpg

IMG_20171217_200915.jpg

Odesláno

Radim: Neměl bys zvednou spíš zadní stěrač :D

v RK v nedělí ráno takovej bílej poprašek, do odpo to zmizlo z cest, občas někde trochu zůstalo. Vrchlabí super, to by se mi taky líbilo ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

V Praze lehce pod nulou...v noci padal mrznouci dest a rano bylo auto pod krustou..nastesti tenkou...silnice mokré nějak extra neklouzali...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...