Tony Stark Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Tak krupicu na autě jsem po 10minutách dostal dolů, aspoň z oken, pak cesta do Poruby nikde nic neklouzalo, potkal jsem asi 10x silničáře co jak solili tak sypali. Pak hurá na FN k zubařce a opět auto trošku zamrzlo, no pak hurá do podzemek, auto po obědě komplet rozmrzlo, tak jsem namazal gumy kolem dveří, promazal všechny zámky a nalil novou kapalinu do ostřiku (-40°C za 99,- na Shellce v akci). Ale ráno volal kolega, že jel do Olmíku a že tam sněží, tak čekám kdy to začne padat i tady. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 U nás +1°C poletuje sem tam něco bílého, ale hned to taje Citovat
Vvitty Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 ... doufám, že ANO splní své předvolební sliby a zajistí, že BUDE LÍP. Jasne ze bude lip. To je jen v uhlu pohledu na to o kom se pred volbami mluvilo... Citovat
Aluška Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 V Holicích padala dopoledne ta hnusná bílá hmota, ale je docela teplo, tak to taje. Námraza se nám včera i dneska docela vyhnula. Na noc si dám na sklo foliu, jedu brzo, tak ať nemusím zuřivě škrábat Citovat
oddie Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Do čtvrtka to zase rozmrzne, do té doby nikam nemusím, pohoda Akorát bych měl někdy nacpat zpátky do auta ovladač nezávislého topení přes mobil, pak už nějaké škrábání a podobné legrácky nehrozí... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 ostrava= ledovka od včera, chodit se nedá, autem to celkem jde Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 tak nakonec sem pro deti sel pesky protoze auto odmitalo nastartovat - ted sem dosel vymrzlej a auto chytlo na brnknuti Citovat
Vvitty Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Když bude nejhůř tak zase vytáhnu kolo z věšáku a nebo budu pracovat z domu a bude klid :-) Citovat
adraj Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 tak jelikož tramvaje zkolabovaly,trávil jsem z pondělí na uterý noc v tramvaji na Podbabě v zastávce Zelená. Kolem 1 přestalo pršet a cca za hodinu začalo trošku snězit. Projížděl tam kolem půlnoci dokonce někdo z klubu v 306. Citovat
Vvitty Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Je mel jsi dat vedet, zasli bysme se na Tebe s Akou podivat a prinesli termosku s cajem, bydlime za rohem :-) Citovat
FrantaCV Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Tak nám se to vyhnulo - tedy Chomutov, Most, Teplice, Ústí n.L.,Louny co jsem dnes projížděl. Silnice v pohodě jen místy mokro. Až teď navečer začalo sněžit. Uvidíme co se z toho urodí do rána. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 dnes jsem zjistil,že mám zimního skútra :D (ze začátku mi to bylo spíš k pláči) tak to dopadne když vás skolí hnisavá angína (teploty 39,5°C)a v špatnou dobu je špatné počasí . . . Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 ne trochu jsem ho ometl smetáčkem na sedačce rozklepal ledovou vrstvu cca 1cm a zítra jde z parkoviště ke kolegovi do garáže(konec sezóny) Citovat
Tony Stark Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Venku 8°C jasno mírně sem tam fučí vítr. Po náledí či krupici ani známka. Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 No jo, dokonce už i tramvaje se přestaly bát a začaly zase trochu jezdit. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Milovice 2,3°C pod mrakem-inverze Citovat
radim.1008 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Žamberk 5:30, jasno, mráz -7stupňů a tma. Omluvte zhoršenou kvalitu, chyba není na Vašem přijímači. Citovat
Haryk Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 prší +3.5 a to hlásí až 9, budem asi přezouvat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.