Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Tak krupicu na autě jsem po 10minutách dostal dolů, aspoň z oken, pak cesta do Poruby nikde nic neklouzalo, potkal jsem asi 10x silničáře co jak solili tak sypali.

Pak hurá na FN k zubařce a opět auto trošku zamrzlo, no pak hurá do podzemek, auto po obědě komplet rozmrzlo, tak jsem namazal gumy kolem dveří, promazal všechny zámky a nalil novou kapalinu do ostřiku (-40°C za 99,- na Shellce v akci).

Ale ráno volal kolega, že jel do Olmíku a že tam sněží, tak čekám kdy to začne padat i tady.

Odesláno

... doufám, že ANO splní své předvolební sliby a zajistí, že BUDE LÍP. :D

Jasne ze bude lip. To je jen v uhlu pohledu na to o kom se pred volbami mluvilo...

Odesláno

V Holicích padala dopoledne ta hnusná bílá hmota, ale je docela teplo, tak to taje. Námraza se nám včera i dneska docela vyhnula. Na noc si dám na sklo foliu, jedu brzo, tak ať nemusím zuřivě škrábat :grr

Odesláno

Do čtvrtka to zase rozmrzne, do té doby nikam nemusím, pohoda :)

Akorát bych měl někdy nacpat zpátky do auta ovladač nezávislého topení přes mobil, pak už nějaké škrábání a podobné legrácky nehrozí...

Odesláno

tak jelikož tramvaje zkolabovaly,trávil jsem z pondělí na uterý noc v tramvaji na Podbabě v zastávce Zelená. Kolem 1 přestalo pršet a cca za hodinu začalo trošku snězit. Projížděl tam kolem půlnoci dokonce někdo z klubu v 306.

Odesláno

Tak nám se to vyhnulo - tedy Chomutov, Most, Teplice, Ústí n.L.,Louny co jsem dnes projížděl. Silnice v pohodě jen místy mokro. Až teď navečer začalo sněžit. Uvidíme co se z toho urodí do rána. :(

Odesláno

dnes jsem zjistil,že mám zimního skútra :):D :D :D (ze začátku mi to bylo spíš k pláči)

tak to dopadne když vás skolí hnisavá angína (teploty 39,5°C)a v špatnou dobu je špatné  počasí  . . .

post-21598-0-83140500-1417547523_thumb.j

post-21598-0-28531600-1417547535_thumb.j

post-21598-0-13804900-1417547544_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...