Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Super - mě Bobík od včerejška ukazuje permanentně 13 - 14 stupňů, takže u nás zima není :aut (asi mi odešlo čidlo venkovní teploty v pravém zrcátku :bacha)

Odesláno

Tradiční štědrovečerní obleva to jistí :aut Přemýšlím, jestli má cenu opláchnout popelnice. Ale když tu předpověď vidím, asi to nemá smysl :myslim 

Odesláno

Od večera a v noci připadl sníh a ráno už do toho pršelo. Odhrnul jsem cca 4cm těžkého a mokrého sněhu. Aktuálně +4,5°C a stále hustě mrholí a je mlha. :roll

Odesláno

Včera až dlouho do večera mrholilo foukal vítr bylo 6° a přes noc někdy po 3tí ráno začalo opět chumelit ,už je všude bílo -2°,bude asi pěkná klouzačka 😒

Nemám rád zimu

Odesláno

Od toho jsou svátky aby jsi seděl doma na zadku 😀 a nikde necoural. Ale jo chápu že by se mělo třeba jet po návštěvách ale tak pokud je situace na silnicích ničemná tak tyhle návštěvy se dají odložit. Tady je to místama jeden led a teploměr ukazuje -8°C a krásně svítí slunko takže do rána bude ještě větší mráz. 

Odesláno (upraveno)

https://weathermap.netatmo.com//?zoom=9&type=temp&param=Filter&stationid=70%3Aee%3A50%3A7f%3Af5%3Afc&maplayer=Map&lang=cs

@Vena garážmistr Sedět na zadku není dobře, je nádherně, sluníčko svítí. Pojedeme na povinnou návštěvu a pak lyžovat. Včera jsme lyžování vynechali, ale na štědrý den dopoledne jsme první dvě letošní hodiny dali ;)

10:30 hod:

2021-12-26 10.32.44.jpg

2021-12-26 10.33.07.jpg

obrazek.png

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Večer začalo hustě pršet, kdy teplota byla na nule. Vše se pokrylo ledem. Teď je -1,5°C a hustě sněží. To bude ráno zajímavý. Na devátou potřebuji vyjet. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...