Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes bude veselo.

Hasiči se snaží udržet Smědou v korytu, ale asi už je pozdě...

IMG-20200620-WA0005.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

u nás přestalo asi po 27 hod pršet , krom toho že máme zalito se tu nic zajímavého neděje . 

Odesláno
V 19. 6. 2020 at 15:18, radim.1008 napsal:

Dej vědět, jak jsi dopadl. ;)

Tak docela dobrý. Zahrada tedy "v jedný rovině", všude stála voda, v trávě na záhonkách. Rozdíl mezi trávníkem a záhonkem byl smytý (původně byly záhonky vyvýšené). Kypřit půdu nemělo cenu, bylo to bahno. Uvidím, jak tohle vydýchá česnek.

Do sklepa nenateklo ale za plotem docela slušný louže (spíš brouzdaliště). Trochu mi protekla střecha, už je bohužel na výměnu krytiny, jsou tam bídná místa, vím o nich, ale jsou pro mne neopravitelná (nedostupná). Jedno z nich je skoro na hřebenu, takže moc neprotéká, protože ta trocha, která stéká za těch 10cm střech k poškozenému místu obvykle neproteče. Tentokrát to asi nebyla trocha. 130mm za 2 hodiny, 170mm za 4 dny. Celkově tedy dobrý, jen se mi synátor smál, že si mám pořídit lepší kameru, abych neplašil. Vyplývá mi z toho, že se holt musím pustit do výměny krytiny na střeše, budu muset poptat pokrývače střechaře...

Odesláno

tak počasářům zas něco vyšlo--leje tady jako z konve a v takových vlnách, kapky klepou do oken fest, ale kroupy naštěstí zatím  nejsou, doufám že i nebudou :grr

Odesláno (upraveno)

Tak tady dneska ani kapka,i když sem tam se mraky honily,přes den bylo docela dusno +-27°,teď momentálně krásných letních 19°

Po třech hodinách je

IMG_20200628_022332.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 5 minutami, radim.1008 napsal:

Už by to stačilo

Přesně tak. Všeho moc škodí :super

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Guest minimaxa
Odesláno

No to bych ale musel mít na střeše soláry a to ještě nemám ;)

Odesláno (upraveno)

Ale prd, zase tolik to nežere, však to neběží celej rok, u toho elektrickýho topení se to ztratí, a navic se s tím dá i přitápět

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Guest minimaxa
Odesláno

Žádnej prd. Právě že by běžela s vyjimkou mrazů skoro celý rok. Ale zatím se mi nabídka solárů nelíbí, tak to neřeším. A asi řešit nebudu, protože se jednoho krásného dne nastěhujeme do přízemí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...