Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Minulý týden mi málem umrzla pr..zadek a dneska si válím před barákem sněhuláka. "Je to hnus velebnosti" Teploměr momentálně na nule a to hnusné bílé svinstvo padá a padá.:grr 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Probuzení do lehké bílé venkovní pokrývky  srágory se sypou jako někde na horách a teplotoměr hlásá +0°C  a hlášení je kolem 0°C celý den a někdy do 11 slabé sněžení. A to sem si říkal že vytáhnu letní kola a začnu je dávat do pucu abych byl nachystaný.

Odesláno (upraveno)

Za dvě hodiny se budu snažit dodrápat do Českého Jiřetína.... No moc se mi teda nechce a to mám funglovky zimáky.... :roker

21:00 - tak a jsem zpátky.... docela to ušlo i s tím krpálem na závěr cesty tam....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

-10, polojasno, vítr zeslábl. Večer jsem ještě projel domů, nad silnicí byl nahnutý strom. Cca o půl desátý silnici u nás před barákem uzavřeli. Na místě byli jak HZS ze Žamberka, policie ČR, která odkláněla dopravu kolem nás, tak i sanitka, která se vracela s majáky a uvnitř ležel pravděpodobně policajt. Tak snad bude v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...