Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak něco okolo 0°C a vcelku husté sněžení. Je tady asi 5-7 cm sněhu. Na silnicích nevím jak to vypadá jede na odpolední tak doufám že se to cestářům povede zkulturnit na silnicích.

Tak aby se to nepletlo tak sněží pořád se stejnou intenzitou. A byl jsem se pěšky podívat ve vsi a po cestářích ani stopy.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Ráno ve 4 hodiny v Údlicích -8°C, v 5 hodin v Praze -2°C, v 7:30 v Brně -5°C. Cca od odbočky na Jihlavu padalo mrznoucí cosi, co namrzalo na sklech i jinde. Před tunelem v Pisárkách a před BVV bouračky.... Odpoledne zpátky už v poho....

Odesláno (upraveno)

Hm, jsme chtěli jít zítra bruslit pod Žižkovskou věž a má být +4 a déšť :-/

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Stibto: Jestli myslíš na nějaký takový to promo "kluziště", tak to klidně jdi, tam stejně není led ;). Jsem na to koukal mezi svátkama v Berouně na náměstí, to je kus plastu, žádnej led :-) Venku bylo +12 a děti tam spokojeně řádily. To bude asi něco podobnýho. Co pamatuju na náměstí před Stavovským divadlem nebo v Europarku, tak to bylo totéž, žádnej led, kus umělý hmoty...

Odesláno

Ráno když jsem jel na nákup bylo cca 6°C za hoďku a kousek když jsem se vracel už byli jen 3°C. Sem tam nějaká ta dešťová přeháňka (jakby taky ne když jsem 807 protáhnul myčkou), a fouká solidně chvílemi až silný nárazový vítr.

Odesláno (upraveno)

uz primrzava,-2,celej den fouka studenej vitr,jeste by to chtelo trochu snehu kdyz uz ma mrznout

Tak jsem to přivolal,už nám tady humelí a docela pěkně,jestli takle bude celou noc,tak bude zase kalamita

odeslano z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...