Guest Scratch Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 myslim, ze jsi vedle nesahl, ty pirelli rosso jsou vyborny a bridgestone? Neznam od nich spatnou gumu Citovat
Mohy Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Nu ja jeste nevim ktery vemu, zamluvil jsem si re050:papa Tak davam možnost koupit jeste nekomu jinymu tu druhou sadu;) Citovat
odee Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Chlapi mal by som otazku. Bude velky rozdiel v 17\" a 18\" co sa toho testu tyka. Prilnavost na vode a brzdna draha...atd lebo chcem 235/45 r 18 na 508mu a pozeram rozne testy aby som kupil dobre pneu.Ale tento rozmer je dost atyp a ziadny test som nenasiel.Preto sa pytam ci sa da orientacne spoahnut na tieto testy?Diky Když si vybereš kteroukoli z gum, který mají dobrý výsledky v různých velikostech, tak chybu určitě neuděláš, když najdeš gumu která je v 15\" průměr a v 17\" na špici, je relativně velká šance, že v 18 bude taky hodně dobrá. Citovat
odee Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Já koupil na léto pirelky ale nastal mi problem, Nikde mi to nechtěj přezout a vyvážit ,že nemám na diskách středovou díru...Neví někdo kde v Praze se najde kloudnej pneuservis,kterej to umí? do peugeotu s tim jezdit je asi kravina co? Aha, teď mi došlo, že vlastně, že některý origo PUG kola nemaj středovou díru a zrovna moje taky ne... A v mým pneuservisu se nad tím ale nikdo nepozastavovat:myslim Akorát si vždycky přehodili kopyto na té vyvažovačce, protože tam mají většinu času nasazený koncernovej rozměr a kámoš mě vždycky popichuje, že to Peugeoťácký se mu někde ztratilo:D Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Budu dávat minulé jaro koupené Barum Bravuris 205/55 R16. Jsem s nimi spokojen, jsou tiché, dobře drží a nestály majlant. Až je sjedu, klidně si je koupím znovu. Ale třeba už seženu Sava Intensa, minulé jaro jsem je v mém rozměru nesehnal. Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Já ty Intensy měl nebyly špatný za ty peníze, ale kdybych měl volit tak bych zůstal u těch Barumek. Sjíždí se míň a jsou nejsou tak hlučné. Ale ty Savy asi za mokra držely malinko víc. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Mě letní Savy lákaly vzorkem, měl více příčných drážek, byl takový hrubší, což by mě více vyhovovalo, když se škrábu k chatě. Ale i Barumky to zvládly dobře. Hlučnost je u mě na prvním místě, takže jsi mě ujistil, že už o nich nebudu přemýšlet. Citovat
Dýdý Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Co to je letní guma? Jezdím furt na zimních ale je pravda že u vraků jako provozuju já je to jedno. Citovat
Dave_k Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Narazil jsem na GY EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 205/55 r16 W). Máte někdo osobní zkušenost? Podle parametrů by nemusely být špatný. [upravil dne 27/3/13 22:15 od Dave_k] Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Mě letní Savy lákaly vzorkem, měl více příčných drážek, byl takový hrubší, což by mě více vyhovovalo, když se škrábu k chatě. Ale i Barumky to zvládly dobře. Hlučnost je u mě na prvním místě, takže jsi mě ujistil, že už o nich nebudu přemýšlet. Romane, dej si tam poradnej lauf a nemusis resit nejaky hukot gum Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Co to je letní guma? Jezdím furt na zimních ale je pravda že u vraků jako provozuju já je to jedno. jedno to bohuzel neni, ale kazdy sveho stesti strujcem... Citovat
Mik.e Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 já nevim jak u Vás ale u nás se jaro neblíží Citovat
genzer Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 ja jsem stejne jako loni sahl po mnou osvedcenych Bridgestone turanza er300,zanovni s 7mm vzorku rv 2012 me vysli na peknych 1000ks/ks. Citovat
PAJA106 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Dnes večer jdu nazouvat na disky nové papuče,letošní výroba, Barum Bravuris 2 205/45/16, 4ks za 5tkč. Citovat
Andreww Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Já mám od loňska GY Eagle NCT5 a zatím spokojenost. Snad vydrží víc než předchozí Hankooky Ale na přezutí to ještě moc nevypadá Citovat
vasek733 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Taky potřebuji letní gumy na peugeot 206 sw 175x65x14.Chtěl jsem koupit Kleber Dynaxer HP3 a někde jsem slyšel že v testech vyšly jako propadák.Tak nevím co koupit za dobrou cenu. Citovat
joshiki Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 budu kupovat 195/45/16 jen nevím jestli jít do levnějších barumek nebo připlatit za pirellky p zero nero na moje ježdění by asi stačili ty barumky Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Já koupil na léto pirelky ale nastal mi problem, Nikde mi to nechtěj přezout a vyvážit ,že nemám na diskách středovou díru...Neví někdo kde v Praze se najde kloudnej pneuservis,kterej to umí? do peugeotu s tim jezdit je asi kravina co? Bez problému třeba Šafránek ať už mezi Balabenkou a Harfou nebo v Hostivaři. Obecně - malý pneuservis s jednou vyvažovačkou = spousta keců a zhusta i odmídnutí, větší pneuservisd třeba o něco dražší, ale bez problémů. Já volím tu druhou cestu. Citovat
celda1970 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Já mám od loňska GY Eagle NCT5 a zatím spokojenost. Snad vydrží víc než předchozí Hankooky Ale na přezutí to ještě moc nevypadá NCT5ky jsem v šestnáckách měl taky.....vydržely fakt dost,dobré jizdní vlastnosti ,ale od půlky vzorku začaly docela hučet.....měl jsem dvě sady a hučely oboje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.