Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Osobně by se mi líbila varianta typu Ochoz, zmiňovaná tuším Scratchem - tzn. na zádech velký klubový logo, na srdci malý srazový znak (kontura ChouLu 1\"\"\") s nickem - ale chápu, že 100 lidí = 1000 názorů a tak rozhodnout bude muset stejně Milan

Odesláno

ChouLuova podoba se mi velmi líbí. Přiznám se, že jsem také uvažoval o logu klubu na záda, jenže to současné mi přijde hodně komplikované a možná až přeplácané. :myslim

Kdyby někdo udělal ještě jiný návrh, může ho sem dát. Já v této oblasti nejsem kreativní. Otevřeně přiznám, že to, co vymyslel ChouLu, by mě nikdy nenapadlo.

Odesláno

Luki :super:potlesk

Pokud jde o lví logo, kacířský dotaz: Máte pocit, že to musí být klubové logo a ne to \"racing teamu\" nebo čeho je to logo (viz hrudník na červeno-černých tričkách v e-shopu)? :myslim

Odesláno

Veverko - MŮJ názor je, že by na zádech mělo být klubové logo (dle hesla: \"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej\"). Ale je to jen můj názor poradní, třeba bude výsledek úplně jiný

Odesláno

Tak to co vytvořil ChouLu je fakt :super Pokud ChouLu ten návrh Milanovi nechá a Milan přijme, tak tohle si fakt objednám. A nechal bych to tak jak to je, tedy Trosky vzadu, logo s nickem vpředu.

Odesláno

Nápad je to zajímavý otočit ty samolepky, ale co mám doma trika z akcí, tak na zádech je vždy ta určitá akce a ve předu například pořadatel... nicméně záleží na Milanovi, jestli udělá anketu nebo se rozhodne sám o umístění.

Jinak návrh samozřejmě milerád poskytnu a to nejen Milanovi ;)

Odesláno

\"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej\" Jenže my jsme dobrovolně v klubu a kdybych nechtěl, logo klubu být nikde nemusí. Toto není firemní akce. A nemyslím, že by člen, který si zakoupí tričko, by jej běžně nosil s velkým logem klubu na zádech. Spíše jen když bude decentní na prsou. Já bych raději chodil s hezky vykreslenými troskami na zádech ...

Myslím si stejně jako ChouLu, že na zádech má být daná akce a ten Peugeot Club je tam taky napsaný (dle ChouLuova návrhu).

V e-shopu jsou jaká trička? Mají na zádech velké logo klubu? Já myslím, že ne. 3color určitě ne, dámská tílka a trička taky ne (máme doma). Toho \"sportovního\" lva na trička dávat nechci, aby to srazové bylo odlišné od těch v e-shopu. Navíc jsou srazová trička částečně dotovaná srazem (klubem).

Dotaz do pléna: Je pro Vás grafické zpracování zad od ChouLua natolik přesvědčivé, že vám taková záda nevadí? Nebo chcete mít stále logo klubu na zádech?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...