Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Srazové tričko Kněžnice 2013 - objednávky uzavřeny


Recommended Posts

Jak jistě víte, na letošní letní sraz Peugeot-Clubu se připravují srazová trička. Bude se jednat o trička Adler modré barvy. Budou k dispozici v unisex provedení Classic 160, v případě pánských a dětských. Barva trička královská modrá. Dámám jsem nechtěl nabízet unisex tričko, pro ně bude připraveno tričko Pure, barva bude azurově modrá (světlejší).

Na tričku bude potisk technologií sítotisku, viz předběžná podoba níže. Vpředu na prsou pod logem klubu bude Vaše přezdívka (nick). Budete-li chtít tričko i pro nečlena (manželku, přítelkyni, kamaráda, dítě, …), uveďte jmenovku, kterou chcete na tričko. A to do excelového souboru z přihlašovadla, do kolonky „Nick“. Nebude-li kolonka „Nick“ vyplněna, bude to bráno tak, že chcete tričko bez jmenovky.

Cena za tričko je 150 Kč.

Cena za tričko bez jmenovky je 130 Kč.

Doporučuji tričko se jmenovkou, abychom se vzájemně lépe poznali.

Očekávám, že bude zájem alespoň o 50 triček, aby tato akce měla smysl. Snažil jsem se i cenu snížit na minimum, já si objednám hned 2 trička. Kitty chce 1 tričko s nickem a další 1 bez nicku pro běžné nošení (i takové objednávky mohu přijímat, řešeno individuálně).

Objednávky neprovádějte v tomto vlákně, ale do excelové tabulky z přihlašovadla, tu zašlete na tuto e-mailovou adresu: kneznice2013@email.cz.

Rozměry pánských triček

Rozměry pro pány, kteří se nevejdou do XXL trička Classic 160

Rozměry dámských triček

Rozměry dětských triček

Správě měřte, na případně reklamace nebude brán zřetel. Nejlépe když si vezmete své tričko, ve kterém se cítíte nejlépe a změříte ho.

Podoba trička bude přibližně tato.

post-15148-14109632103642_thumb.jpg

Barva pánského a dámského trička.

post-15148-14109632123735_thumb.jpg

[upravil dne 3/7/13 08:56 od MilanF1]

[upravil dne 1/8/13 12:32 od MilanF1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív jsem se zaradoval, že si můžu objednat tričko, přestože na sraz nejedu, ale hned jsem byl zklamán logem na zádech. Ta silueta Trosek vypadá na té fotce hodně zvláštně. Také font použitý pro nick je podle mě nevhodný. Jak tam napíšeš např. Radek Hurvajz?

Já vím, kritizovat umí každý. Ale věřím, že by někdo z členů udělal jiný návrh, pokud by jsi měl zájem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peta: Je to předběžná podoba. V podstatě vytvořená mnou. Ano, je to silueta Trosek. Vím, že font je nevhodný, i velikostí. Nick může být velký maximálně 8x2,5 cm, snad se tam Radek vejde.

Grafickou podobu budu ještě řešit s dodavatelem. On konkrétní podobu zatím řešit nechtěl, jelikož je času dostatek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peta: U tebe problém nebude \"Peta\" bude dobře vidět ;). Jiné Trosky, pošli kdyžtak návrh do e-mailu, bohužel já nejsem kreativní. :( Jen bych chtěl ponechat bílý potisk.

Gabriel 307: Primárně tu řešíme tričko se všemi prvky, tedy i s potiskem na zádech. Jsem ale ochoten uvažovat o variantě, že nechám vyrobit i trička bez potisku na zádech. Ale nejspíše jen v případě, že člen na sraz nepojede, nebo to bude v pořadí například druhé či třetí tričko.

EDIT: ChouLu: Psal jsem, že je to předběžná podoba. Trosky, jako dominantu kraje, bych ponechal. Samozřejmě se nebráním jejich úpravě. Nick samozřejmě bude jiným fontem a menší. Toto je myslím Arial 12 v Malování :mad::D

[upravil dne 20/2/13 13:59 od MilanF1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepito: Myšlenku ještě promyslím a možná bych učinil hromadné objednání i těchto triček (bez potisku na zádech). Nejspíše bych to dal do sekce Pokec.

ChouLu: Detaily, několikrát jsem to upravoval, a to v malování a pořád v .jpg ... Celý obrázek nahoře má 57 kB, tam kvalita být opravdu nemůže.

Jen ještě dodám, že maximální šíře potisku na zádech bude 25-27 cm! Proč tak málo? Důvodem je, že chceme tisknout i na záda dětských triček, aby se to na ně vešlo. Mohl bych udělat jenom sérii na dětská trička, ale těch bude - předpokládám - jen několik a velmi by se to prodražilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...