ChouLu Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Takle by to mělo vypadat na triku po korekci.. Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Osobně by se mi líbila varianta typu Ochoz, zmiňovaná tuším Scratchem - tzn. na zádech velký klubový logo, na srdci malý srazový znak (kontura ChouLu 1\"\"\") s nickem - ale chápu, že 100 lidí = 1000 názorů a tak rozhodnout bude muset stejně Milan Citovat
Pepito Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Sohlas s Medvědem Tož MilanF1 dej anketu,nebo je to ještě brzy? Citovat
MilanF1 Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 ChouLuova podoba se mi velmi líbí. Přiznám se, že jsem také uvažoval o logu klubu na záda, jenže to současné mi přijde hodně komplikované a možná až přeplácané. Kdyby někdo udělal ještě jiný návrh, může ho sem dát. Já v této oblasti nejsem kreativní. Otevřeně přiznám, že to, co vymyslel ChouLu, by mě nikdy nenapadlo. Citovat
skuci Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Luky moc pěkný.... ono možná i to co udělal Mila by nebylo špatný, kdyby výplň byla třeba vystínovaná a néé jen celá bílá... Citovat
punkac Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 ač nejsem příznivec triček, je vidět, že Lukáš umí Citovat
Veverka Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Luki Pokud jde o lví logo, kacířský dotaz: Máte pocit, že to musí být klubové logo a ne to \"racing teamu\" nebo čeho je to logo (viz hrudník na červeno-černých tričkách v e-shopu)? Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Veverko - MŮJ názor je, že by na zádech mělo být klubové logo (dle hesla: \"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej\"). Ale je to jen můj názor poradní, třeba bude výsledek úplně jiný Citovat
Veverka Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Medvědě, nemám důvod nesouhlasit, ale když tak koukám do e-shopu... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Tak to co vytvořil ChouLu je fakt Pokud ChouLu ten návrh Milanovi nechá a Milan přijme, tak tohle si fakt objednám. A nechal bych to tak jak to je, tedy Trosky vzadu, logo s nickem vpředu. Citovat
ChouLu Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Nápad je to zajímavý otočit ty samolepky, ale co mám doma trika z akcí, tak na zádech je vždy ta určitá akce a ve předu například pořadatel... nicméně záleží na Milanovi, jestli udělá anketu nebo se rozhodne sám o umístění. Jinak návrh samozřejmě milerád poskytnu a to nejen Milanovi Citovat
Cinicman Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Takto sme to mali minulý rok u nás na slovači... ale len orangutani... nabudúce sa polepšíme... -= KLIK =- Citovat
MilanF1 Odesláno 22. únor 2013 Autor Odesláno 22. únor 2013 \"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej\" Jenže my jsme dobrovolně v klubu a kdybych nechtěl, logo klubu být nikde nemusí. Toto není firemní akce. A nemyslím, že by člen, který si zakoupí tričko, by jej běžně nosil s velkým logem klubu na zádech. Spíše jen když bude decentní na prsou. Já bych raději chodil s hezky vykreslenými troskami na zádech ... Myslím si stejně jako ChouLu, že na zádech má být daná akce a ten Peugeot Club je tam taky napsaný (dle ChouLuova návrhu). V e-shopu jsou jaká trička? Mají na zádech velké logo klubu? Já myslím, že ne. 3color určitě ne, dámská tílka a trička taky ne (máme doma). Toho \"sportovního\" lva na trička dávat nechci, aby to srazové bylo odlišné od těch v e-shopu. Navíc jsou srazová trička částečně dotovaná srazem (klubem). Dotaz do pléna: Je pro Vás grafické zpracování zad od ChouLua natolik přesvědčivé, že vám taková záda nevadí? Nebo chcete mít stále logo klubu na zádech? Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 koukam jen tak od oka a ta velikost xxL to mi bude velké ne ? Citovat
Medvěd Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Pe.Tře - já byl oběhnut Helčou s metrem a beru to největší (XXXL) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.