Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když si to přebíral a viděl si to, neměl si to platit....o tolik cm si to v životě nemůže sednout:bojim když jsme dali nový přední pružiny tak to samozřejmě bylo vejš než předtím, ale v normě, toto je extrém a určitě je něco špatně!!! Zajeď tam s tím ať to zkontrolují, protože tohle není normální a nehni se z místa dokud to neudělají tak jak to má být;)

Odesláno
Děkuju,taky jsem už na to koukal. Jak jsem volal do toho servisu,tak mi řekl,že objednal ty na 1.6/ 1.8
Taky jde o to co mu poslali, objednat mužeš koule a přijdou krychle

Mužeš prosím dát ještě fotku auta z boku aby bylo vidět celé

[upravil dne 2/2/13 20:31 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jde o autoservis Novotný v Semilech. Měřil jsem to od země k lemu blatníku,kolmo přes střed kola a mám to teď 71 cm. A jestli si dobře pamatuju původní míru,tak to bylo 62 cm.

Odesláno
jde o autoservis Novotný v Semilech. Měřil jsem to od země k lemu blatníku,kolmo přes střed kola a mám to teď 71 cm. A jestli si dobře pamatuju původní míru,tak to bylo 62 cm.

Nejsmutnější je, že sami určitě viděli, jak to zdrbali, ale nemají tu chlapskou odvahu to přiznat a bezplatně vyměnit. Přitom je známo, že dodavatel by je vyměnil, po dohodě se servisem, i když už byly namontované a nebyly jeté (anebo málo jeté).

Takhle se snaží udělat blbce ze zákazníka, i když je jasné, že tentokrát to neprojde.

Ostuda hlavně pro vedoucího toho servisu.

Odesláno

Pružiny jsou určitě špatný, to je jasný. Ale kola jsou malý. 1,8 má mít 195/65 R15 a nebo 185/70 R14 ;)

[upravil dne 3.2.13 14:15 od MJSytic]

Odesláno

JJ, to věřím. Jak jsem psal, ty pružiny určitě nejsou pro 1,8 ;) Viděl bych to pro nějakou V6 nebo 2,2 HDI :)

To já jen, že tenhle rozměr pneu pro 406 není, takže kdyby náhodou někdy něco, tak se na tobě pojišťovna zahojí :nevim Ale to je :xvul

Odesláno

no, mit gumy 175/70 R14 na aute, ktery ma mit minimalne 185, jizdnim vlastnostem taky moc neprida :D i kdyz tuhle prasarnu s pruzinama by ani predepsany pneu nezachranily :D

Odesláno

S temahle kolama jsem to loni koupil . Byl jsem rad,ze k tomu byly a nemusel jsem zimaky schanet. Letni mam 195/60 R15. A oba rozmery,jak tenhle,tak i ten zimni,mam zapsany ve velkym TP,jako vyjimku.

Odesláno

Jen nechápu, žes to převzal a zaplatil, vždyť každá neupravená 406ka má zadek výše než předek, ty to máš teď jak Š 120 po faceliftu, ty pružiny jsou špatné :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...