Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to co dával Pavelbbk mě otevřít jde, akorát že co se týká T-Mobilu, tak od nich mám nabídku z nějaký externí společnosti co dělá pro T-Mobile a oni mají 35-50% slevy ze všech tarifů, co jsou volně přístupné pro všechny ostatní ;)

ale i tak to není žádná sláva :D

[upravil dne 5/3/13 20:17 od skuci]

• O 3 roky později...
Odesláno

Trochu oživím téma. Není tu prosím náhodou někdo od T-M, kdo by měl možnost nějakého výhodnějšího tarifu? :mrk 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

To zrovna ne, ale .... jen pro ilustraci .... jsem asi 9 let u Vodafonu (jako OSVČ vždy rámcová firemní smlouva na dva roky - pokaždé jsem při obnovení bral telefony nebo tabety za 15 - 20 tKč) ....

Aktuálně v provozu 8 čísel, na přelomu roku nabídka od TM ... nechal jsem si udělat propočet pro tři čísla neomezeně, 3 x 50 minut, zbývající dvě bez (simka v autě a tablet jen sdílená data), všechna čísla mezi sebou zdarma. Nabídli to za cca 2000 měsíčně (včetně DPH). V březnu končila smlouva s Vodafonem - na rovinu jsem řekl co chci a že mám hodně zajímavou nabídku od konkurence (částku neznali), ale pokud se budou snažit, rád si ušetřím přechod jinam. Výsledek: 3 x neomezeně + 1 x 1,5 a 2 x 0,5 giga dat, 3 x 100 minut + 3 x 100 SMS + 3 x 0,5 giga dat, mezi sebou/do vlastní sítě zdarma - vše za 1800.

Pokud jsi objemem čerpaných služeb a/nebo počtem čísel zajímavý zákazník, určitě ti nějakou zajímavou neveřejnou nabídku udělá i TM, zvlášť když projevíš možnist jít jinam, ale vždycky to podle mě bude se smlouvou

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Stačí někdo z většího podniku, který má s operátorem smlouvu. Tady u nás mohou mít zaměstnanci k sobě další tři libovolné lidi s "tarifem na míru" od TM. Mám přes švagrovou, asi volám méně než ty, ale používám i často internet a víc jak 230,- jsem snad ještě neplatil...

• O 3 roky později...
Odesláno

Zkusím oživit .... dneska mi volali z Vodafone, kde už cca posedmé možná obnovím firemní rámcovou smlouvu.

Nabízejí mi neomezené volání/SMS + neomezená data pro 5 čísel za 5 x 600 Káčé (celkem jich u nich mám 7, zbytek je jen seniorský volání zhruba 150 minut za 150) a DSL 100 mega (reálně kolem 60) za 400. Celkem všechno za 3600 měsíčně a je v tomu bonus na nový mobil do 5 litrů.

Už se neorientuju jako dřív .... je to slušný nebo je to ojeb, mám je vydírat odchodem jinam? Mně to tedy přijde ojeb na to že u nich nechávám 15 let cca 30.000 ročně .... ale poslední dobou se často nachytám že moje cenový představy jsou mimo realitu, tak třeba mě někdo vrátí nohama na zem ...

Odesláno

5x neomezené volání a neomezené SMS, ke každému číslu 1 GB dat a dohromady dalších 20 sdílených TV základní balíček.

dohromady za 2000 s DPH

Odesláno

Velkou úlohu v tom hrají ta neomezená data. Mě to přijde OK, ale stejně bych zkusil smlouvat. Také mi dnes volala operátorka, po 13 min rozhovoru jsem ji požádal, ať příště zavolá, až bude mít levnější nabídku a ne jen nabídkuslužeb, které nepotřebuji, ale platil bych je :D

Odesláno (upraveno)

@Sawoy Myslím že to není až tak špatná nabídka. Máš těch 5 čísle neomezený internet. 
Edit: jak píše Péťa, když to nezkusíš, nebudeš vědět. Kdyby jsi to uhrál na 500,-/číslo, máš to krásných 12 000,- za dobu trvání smlouvy.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

No ... ty data. Tam musim vyhodnotit skutečnou potřebu. Mně a mámě doteď 5 giga bohatě stačilo, ale dvojčatům v devítce byly 4 málo. Teď na střední od podzimu nula bo korona a jsou doma na wifině ale to snad není na věky. Přemýšlím o kolik dat si říct abych to stlačil tak na tři až čtyři kila za číslo.

Odesláno

i motomoto to ma drahe a Libore je to krute hodne.....

fakt si zjisti skutecnou porci dat ktere je potreba 

aktualne mam:

4x sim neom vol a sms + 5giga

+ dalsich 20giga ktere si rozdeluji tak jak potrebuji mezi tyto simky 

+ kazda sim ma narok mesicne si za 0,- dokoupit dalsi 1 giga dat 

+ pevny internet 20Mb

+ wifi internet 50Mb

+ tv tarif start neboli XS  

za vse 2238,- s dph  

pro predstavu , data na mobilu jedu ve velkem ale nedostanu se pres 12-13 giga za mesic 

manzelka do 3-4 se vejde 

decka kdyz jsou doma do 2-3 giga taky ve skole holka 7-8 kluk do 6 giga  

doma samo jedeme na wifine 

jeste bych to mohl stahnout , vim ze mam zbytecne moc dat co nevyuzijeme ale ta cena uz by nebyla tak rozdilna.

Odesláno (upraveno)

Pe.Tr máš to drahý.... 

Neomezený volání+SMS +5GB dat165vc. DPH

Internet 50mbit 101Kč/s DPH

A když nestačí data tak další data balík 20Gb za 350 Kč/s DPH 😉

T-Mobile mužů zařídit bez smlouvy ... 

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno
před 5 minutami, Charlie 1 napsal:

Neomezený volání+SMS +5GB dat165vc. DPH

Internet 50mbit 101Kč/s DPH

A když nestačí data tak další data balík 20Gb za 350 Kč/s DPH 😉

T-Mobile mužů zařídit bez smlouvy ... 

Jak to myslíš bez smlouvy?

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...