Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??  

1. 1. Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??

• Ano jsem za "BAN"
      52
    • Ne nejsem za "BAN"
      35

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Když by to z toho komentu záměrně plynulo a bylo to evindentní, tak jsem v podstatě pro, ale prostě dle mě na fóru inzerce je, nebo by alespoň měla být, jako druhotná (to, že si z toho spousta lidí udělala byznys je druhá věc) - primárně je to prostě veřejné fórum, kde se radí, klábosí, kecá, komentuje ...

Když si tu někdo z toho dělá primárně nástroj pro byznys, tak s tím je holt spojené i riziko, že to někdo komentne a samo, že ne vždy přímo ku spokojenosti inzerenta (někdy zase naopak třeba někdo může napsat \"jo, VIF, ten je na HDi nejlepší\" a pod. a pak je to zase naopak zvýhodnění inzerenta - takže zase třetí strana mince :D) .

Ale když to bude evidentní a nepodložený tvrzení, tak bych to taky bral jako poškozování a vyvodil z toho toho /kua, jak já to slovo nenávidim/ BAN ...

Odesláno
straki: ale chce :) Všichni se chovejte tak jak si admini přejí, nebo uvidíte! Napíšeš něco, co admin vyhodnotí jako offtopic a BAN.

tu je rec o pravidlach...

ides rxchlo autom? chytia ta? dostanes pokutu ktora ta dva dni bude srat a mozes ist dalej = porusujes pravidla fora? admin ta najde? dostanes trest ktory ta dva dni bude srat a potom ides dalej...

zakony tiez dodrzujes a ked nie ides tak znasas nasledky...

to ostatni podaktori:

o akej demokracii tu rozpravate... ludia zobudte sa...

Odesláno
Jsem PROTI banu

Velice dobře si pamatuju dobu, kdy žádná inzerce na fóru nebyla (jen několik jednotlivých výstřelů) a byl klid. Inzerce byla možná pouze na hlavní straně a tamní inzerát byl \"komentářů prostý\". Pak si tu někteří kšeftaři vynutili inzerci na fóru - máte co jste chtěli, vyžerte si to tedy se všemi důsledky. BAN bych za komentáře určitě nedával, dokonce jsem i proti jakékoli blokaci na posouvání inzerátu.

Souhlasim to je tak , na druhou stranu pokud chcete nekdo inzerovat bez komentare ,dejte si to na bazos (treba), protoze komu vadi komentare at si nedava inzerat na forum.

Mozna by bylo dobre , mit moznost smazat prispevky pod vlastnim inzeratem , ale to udela i moderator nebo admin ,takze , kde je problem :-D

Odesláno

Jednoznačně NE. Bazar na fóru byl od začátku koncipován jak bazar na fóru se vším všudy a kdo nechtěl reakce na to, co nabízí či poptává, měl možnost využít bazar na hlavní straně. A tak by to také dle mého mělo zůstat i nadále - kdo chce inzerovat na fóru s vysokou návštěvností, tak jen s vědomím toho, že mu to někdo může komentovat, a komu to vadí, ať laskavě využije ten Sbazar, Bazos atd. Mně se nelíbí ani to postupné omezování, ke kterému inzertní sekce na fóru došla dnes, a za té situace, co dnes panuje a dnešních pravidel bych byl pro inzerci z fóra zcela ZRUŠIT, protože takhle je to akorát paskvil přinášející problémy.

Odesláno

Ja bych to udělal zcela opačně. Inzerci bych otevřel všem kteří chtějí inzerovat jako inzertní vlákna ve foru, s tím aby si každej placal co chce, ale inzerat by musel být plnohodnotný, jediný omezení by platilo pro komerci a uplný offtopic

S těmi bazarservery jsem argumentoval už tehdy když se tyhle pravidla vymejšleli, bohužel jsem byl jediný z těch kteří to sestavovali, má to asi i dobrý stránky, ale jednodušší by to bylo asi s otevřenou diskusí.

Odesláno

Marcel00: V pohodě ;) Nemám s tím problém. Po přečtení některých vláken jsem se už před časem rozhodl, že si placené členství nepořídím, takže je mi to fakt jedno. Vyhazujte se tu za komentáře na foru (forum, slovo z doby říše římské znamenající místo k hlásání názoru;) ) jak je libo ;)

Jo a k pravidlům. Jak už jsem psal výše. Pravidla, která sami nejvyšší tohoto fóra (ne)dodržují podle známostí jsou pravidla ... víš k čemu ;) Krásnou dobrou noc přeji. :papa

Odesláno
Ja bych to udělal zcela opačně. Inzerci bych otevřel všem kteří chtějí inzerovat jako inzertní vlákna ve foru, s tím aby si každej placal co chce, ale inzerat by musel být plnohodnotný, jediný omezení by platilo pro komerci a uplný offtopic

.....

Jo, Radku, cítím to podobně

Guest Scratch
Odesláno

tAaky s timto souhlasim, prece je lepsi se vyjadrit, ze vec je treba ve stejne hodnote, jako v dnesni dobe nova.

Nemam rad, kdyz se tu nekdo snazi vyjebavat. Konec koncu, ja sam jsem zdarnym prikladem vyjebu .....

Odesláno

Fórum je od toho, aby se tady psalo, diskutovalo a komentovalo. Pokud se to někomu nelíbí, ať jde inzerovat jinam. Já opět souhlasím s tím, co zde psal oddie. :potlesk Pokud se tady budou na všechno vymýšlet pravidla, směrnice a pokyny, tak to akorát bude k neprospěchu věci a fóru opravdu \"půjde do kytek\". Omlouvat stále další a další pravidla tím, že všichni musíme dodržovat zákony, je dost alibistické a vždycky to povede jen k libovůli vedení a těch, kdo pravidla vymýšlí a nakonec to bude tak, jak zde někteří cítí, že pravidla budou jen pro někoho a budou zde \"rovní a rovnější\" (ono to tak už vypadá teď). Koneckonců - komu zde zejména vadí komentáře pod inzeráty? Samozřejmě, že z naprosté většiny to budou ti, co si platí komerci, protože bude asi většina offtopiců takových, které jim \"kazí\" kšefty.

Takže za mě: pokud tady chce někdo zavádět rozsáhlá pravidla pro inzerci a zatěžovat tak moderátory a adminy, tak ať se radši inzerce zruší úplně...nebo ji tady ponechat, ale s tím rizikem, že zde bude volná diskuse a budou se mazat jen opravdové blbosti, které jsou v rozporu s obecnými pravidly nebo \"dobrými mravy\"... :D a ať si dobré mravy vyloží moderátoři při své činnosti po svém. :aut

Odesláno

Stiflere - ty vo*e já s Tebou snad i souhlasím :D

Opravdu si myslím, že bez inzerce tu bylo líp. Fórum bylo hlavně o fandech aut, dnes sem poměrně zásadně vstupují i kšeftaři, kteří těží z toho, že se tu na sebe vzájemně díváme jinak a že tedy \"najít tu bulíka\" je o něco jednodušší. Vždyť je tak jednoduché 5x napsat, že někdo má krásný auto, něco trošku okomentovat tak, aby si lidi nick zapamatovali a pak už je cesta k úspěšné inzerci přímá jak dálnice. No a když se zadaří a kavka se najde, tak se z fóra stáhnu a zmizím někam, kde po mně za podobných podmínek jiní \"touží\". Za pár měsíců si tu založím jiný nick a stejně mohu postupovat spoustu, spoustu let.

Samozřejmě bulík či kavka si za své rozhodnutí o koupi či nekoupi může hlavně sám, ale inzerce na fóru s omezením komentářů podle mně příliš usnadňuje cestu případným šmejdům - kdyby se zrušila nebo opět vrátila pouze na hlavní stranu, vůbec nic bych nenamítal.

[upravil dne 14/1/2013 08:44 od Medvěd]

Odesláno

Vy jste to zrejme bud nepochopili nebo nechcete pochopit.

Dam si nzerat a tam bude jako 3 stranky tlachani kdo ma jakou spotrebu?

Tak ano.Takhle ma inzerat vypadat.

30134815_smiley_with_thumbs_up_answer_1_xlarge.gif

Odesláno

Straki: pokud má zájemce o koupi auta dotaz, jaká je spotřeba a pár lidí tam napíše, že toto auto mají a spotřeba je u nich taková a maková, tak by v tom neměl mít nikdo problém. Pokud by to přerostlo v \"honění\" příspěvků tím, že se tam bude každý chlubit svou spotřebou, tak může moderátor diskusi odstranit nebo přesunout do vláken, kde se spotřeba řeší (a že jich tady je už dost).

Odesláno

Jsem za ban kvůli čemukoliv. :)

Teď vážně: pravidla prostě principielně nemůžou být úplně na všechno a moderátoři nemůžou ve fóru okamžitě zasáhnout proti všem a všemu, co je proti pravidlům (to je možné jen na malých forech s pár lidmi, kde se dá v extrémním případě dělat i to, že každý příspěvek je nejprve schválen adminem a až poté zveřejněn).

Dál - současný engine fóra neumožňuje uživatelům přidělit žádné kompetence ve stylu smazání komentářů u svého inzerátu, jak tu zaznělo. Umožňuje ale třeba zákaz komentářů v jednotlivé sekci. To je ovšem (dle mého) zde nepoužitelné, protože tím bychom dosáhli jen toho, že by si každý vykuk mohl smazat svůj inzerát beze stopy a založit nový - takže by neexistoval přehled o tom, jestli nenavyšuje cenu, neposouvá tím svůj inzerát neustále nahoru, atd.

Pokud to OT někomu vadí, nechť na to moderátory upozorní tlačítkem Hlásit. Obecně je to nyní tak, že pokud se nějaká diskuze v Inzerci rozjede mimo téma, pak moderátor zakročí. A představte si, že ne každému se to líbí a pak čteme u2u tohoto typu:

Muzu se zeptat z jakeho duvodu byly odstraneny vsechny komentare v mem inzeratu?

Informaci o tom, že to je proti pravidlům neberu. Protože pravidel se tu porušuje více viz podpisy a nikdo to neřeší.

Mě osobně komentáře nevadí, takže prosím o jejich zpětné doplnění.

:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...