Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Také se vám zdá, že na klubu je STÁLE blbá nálada ???

Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?  

1. 1. Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?

• Ano, mám ten dojem ....
      55
    • Ne, zdá se mi vše OK
      27
    • Nevím / Nechci odpovídat
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

A co je na tom?

Prostě tam ty odkazy nemaji co dělat. Černota, no protože to tak vyznělo, když jim musel nastrkat flašky aby jim to udělali. A červená barva textu je barva kterou moderator upozorňuje na cokoliv, to byl spiše vtipek, asi nepochopený, protože ta nalada co tu je na foru cca 14 dní asi lidem zatemňuje hlavy. :)

19:10 - A odstraň si ty odkazy z podpisu, nemaji tam co dělat.

19:18 -

provize? to je revanž za ten alkohol co jim musel nastrkat,aby nám to vypálili !

Joo takže je to černota???A proč je to tady samá červená?? to jsou zasahy moderátorů??

Odesláno

Nejde o černotu, mají daleko zajímavější zakázky za tisíce... Pro pár korun neupřednostní termín, proto ty flašky, aby to protlačili a udělali to dříve jak za měsíc a podobně. Kdo v tomhle průmyslu dělá, tak ví, že to tak prostě je... Navíc jsem soukromá osoba, takže jednorázovka, nehrozí častější nákup, takže proč by mi měli věnovat čas a upřednostnit mi termín.

[upravil dne 15/1/13 21:35 od Lukáš_307]

Odesláno

Lepší honit než se hádat :aut

Vypadá to, že konec světa opravdu přichází, po tom datu na P-C přišlo zemětřesení a pořád se nám ta půda pod nohama chvěje. Někteří členové neprodlouží členství, jiné přestali uvažovat o zaplacení, ostatní to odrodí od osobního setkání (srazy) a budou tu i tací, kteří na forum chodit nebudou. Chceme v tomto pokračovat? Já bych řekl, že nikoli, tak se podle toho chovejme. :roker

EDIT: Koukám, že jsem moc pomalý a kazím ovci hezkou chvilku ... :mad:

[upravil dne 15/1/13 21:54 od MilanF1]

Odesláno
Lepší honit než se hádat :aut

Vypadá to, že konec světa opravdu přichází, po tom datu na P-C přišlo zemětřesení a pořád se nám ta půda pod nohama chvěje. Někteří členové neprodlouží členství, jiné přestali uvažovat o zaplacení, ostatní to odrodí od osobního setkání (srazy) a budou tu i tací, kteří na forum chodit nebudou. Chceme v tomto pokračovat? Já bych řekl, že nikoli, tak se podle toho chovejme. :roker

všici na Tě kašlou ...

Odesláno
A červená barva textu je barva kterou moderator upozorňuje na cokoliv, to byl spiše vtipek, asi nepochopený, protože ta nalada co tu je na foru cca 14 dní asi lidem zatemňuje hlavy. :)

A za psani cervenou bude banan na tyden :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...