Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Také se vám zdá, že na klubu je STÁLE blbá nálada ???

Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?  

1. 1. Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?

• Ano, mám ten dojem ....
      55
    • Ne, zdá se mi vše OK
      27
    • Nevím / Nechci odpovídat
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem !

V navaznosti na v posledni dobe uz asi treti nebo ctvrte vlakno vykazujici podobne symptomy jsem se rozhodl zalozit tento pokec. Kdo je tady denne jako ja a ma tu smulu (ano, smulu) ze mu maloco unikne jiz asi zaznamenal, ze na Clubu (foru) je jiz nejakou dobu krapet blba nalada.

Mluvim samozrejme a vlaknech, ktere konci skoro-flamem, osobnimi invektivami, nekdy az verbalnim napadanim... Neco takoveho zde za 3 roky co tu jsem nepamatuji a verim, ze nejsem sam.

Tohle vlakno je mozna trochu placnuti do vody, ALE pokud uz se sem rozhodnete napsat poprosim o dodrzeni alespon tohoto :

1) Nechci zde zadne osobni vypady, obvinovani nekoho atd. Jakmile vlakno zacne sklouzavat tam, co ta minula vlakna, pisu SZ adminovi -> LOCK

2) Cilem je slusne podiskutovat, zkusit treba prijit na to, co se stalo, proc najednou dochazi k situacim vyse popsanym

3) Komu toto vlakno prijde zbytecne at uz dle nazvu ci potom po projeti dosavadniho obsahu prosim ZAVRETE to a nereagujte. Jinak se nevyhneme (nejspis) bodu c.1 ..

Muj osobni poznatek je, ze vsechno jde tak trochu do haje cca od toho nestastneho Pastorkova vlakna. Tim ovsem nikoho z niceho nevinim a nikomu nic nepodsouvam.

Dekuji predem vsem diskutujicim a dovolim si na zaver vyjadrit nadeji, ze se SITUACE ZLEPSI. Zkusme k tomu prosim prispet.

StibTo

[upravil dne 15/1/13 21:19 od StibTo]

Odesláno

ano, budou ti tu lidi tvé momentální náladě brečet, jak to bylo dříve fajné a blablaplus :D

jestli to má být proti tomu, že jsem si dovolil upozornit na něco, co se mi nelíbí (a jak je vidět, opravdu nejsem sám) Tak se omlouvám

Za mě je nálada normální, holt není vždy posvícení...... Nikdo si tu nenadává do pohlavních orgánů, jen se holt diskutuje nad vážnějšíma věcma namísto témat o TV, ledničkách nebo telefonech, ve kterých se nejde zavděčit všem

hlasoval jsem OK

Odesláno

StibTo - blbá nálada je ve společnosti už dlouho (poprvé jí zmínil p. Havel) a to, že se i tady v poslední době po sobě prská je důsledek toho, jak všechno souvisí se vším. Netvrdím, že se mi to lbí a určitě bych byl raději pro řešení problémů tzv. mírovou cestou, ale i já jsem občas ten, komu nervy cáknou - takže co se mnou?

[upravil dne 6/1/2013 21:10 od Medvěd]

Odesláno

Tak jsem se znovu přihlásil a ano--mám ten dojem, protože těch hádavých linků je v poslední době nějak moc, navíc o tom, že je to taky poslední dobou užvaněné forum v podstatě o ničem, radši pomlčím, takže se snažím reagovat jen v sekci servis, i když někdy to nende ;)

Odesláno

Takže vlákno o tom, že je Stibto smutný z toho, že byl v jiném vlákně nařčenej z honění příspěvků...:D:D:D

ps: ber to z nadhledem:aut

Odesláno

Ale jo, tamhle to vře, jinde to prská, tam se někdo napadá, jinej bublá, je to tu trošku v součsné době jak pišeš, blbá nálada. Ono se to srovná, par vlaken bylo nešťastně založeno v blbou dobu, kvuli jinejm by lidi remcali stejně, a kvuli dalším by se asi hadali tak jako tak. Ono se to srovná. Ale bejval tady celkem klid;)

Odesláno

punkac : Ale proc to hned vztahujes na sebe ? :) O tom to preci neni. Ja mohu klidne priznat, ze jsem sam leckde trosku \"prilil olej do ohne\" jelikoz nekdy se taky proste clovek neudrzi. Ano, priznavam. Ale neni mi proste jasne a uz VUBEC mi to neni jedno ze jsme tady na sebe posledni dobou - Ti kterych se to netyka at prosim prominou - hrozne hnusni (nekdy).

Mozna si timhle vlaknem chci trochu ocistit svedomi, mozna ne. Dle meho nazoru k nicemu z toho, co se tady deje posledni dobou neni racionalni duvod, problemy byly, jsou a budou ale my bychom si meli vazit prece toho, jaka jsme uzasna velka komunita lidi, kteri si dovedou pomoct, setkavaji se, maji spolecne zajmy a spolecne zazitky. Tak to bylo a tak to musi i zustat! :)

Nedelam si iluze,ze toto vlakno neco vyresi, proste jsem se s vami jen chtel podelit a mu spatny pocit. Tot vse.

Odesláno

elton : Jo, beru to s nadhledem, ale vicemene jsi i kdyz z legrace zareagoval presne ve stejnem (spatnem) duchu jako se to odehrava ve vlaknech, ktere mam na mysli. Takove to \"špičkování\" a trefovani se jeden do druheho. Holt ne vzdy se to setka s pozitivnim prijetim z druhe strany.

A o tom kde jsem a jak jsem byl ci nebyl a z ceho narcen to tedy opravdu neni :) Hm,to mi pripomina,ze si zmenim \"naladu\", to byla prave taky odezva na tu kritiku o zvaneni a honeni prispevku :papa

Odesláno

Stibto, proto jsou tam ti smajlíci, hold bereš vše moc tragicky...:D:D:D

ps: jinak jsi vše mohl napsat do jednoho přízpěvku

[upravil dne 6/1/13 21:24 od elton]

Odesláno

No jasně že už je to jen užvaněné fórum v podstatě o ničem, řady x05 pomalu každý kutil v garáži, kdežto x07 skoro každý vozí do servisu a je rád, když to sám dokáže aspoň natankovat. Logický vývoj... Ale klidně ať je to zpátky zase jako před 10 lety, tehdy jsem tu technické rady psal jenom já, díly jsem tu tehdy prodával taky jenom já, mně by to nevadilo :D:aut

(nebo spíš už nebavilo, abych se přiznal).

Odesláno

No... blbá nálada tu asi je... Ale co je nejjednodušší, aspoň pro mě, je to, že když mě něco, nějaký vlákno rozpaluje, není nic jednoduššího, než ho zavřít a víc se k němu nevracet... Jak snadné...

Odesláno

Začal bych masivní letákovou protikampaní a když to nevyjde, nasadil bych pouliční divadlo ;):papa

... ono je spojeno všechno se vším. Taky třeba to, že technické věci jdou pomalu a jistě do pozadí a nastupují tzv. soft-skills místo hard-factů.

Kupodivu, retrospektivně, za posledních 10 let se počet aktivní přispívajích vpodstatě nezměnil - cca 1000-1500 duší.

Hnula se jen doba. Je tak trochu Socio(Soft)inženýrská.

Odesláno

Radku to uz jsem na Clubu byl, to pamatuju ... :D Tak ze by se to vracelo v pravidelnych vlnach ? :D

Odesláno

já si myslim že nejen tady na foru je blba nalada, vidim to i ve svém okoli že čim dal víc lidi je podražděných nervozních každy se chyta hned za slovo....možna ten konec světa přijde ale trochu jinak (řečeno s nadsázkou;) )

Odesláno

za takových deset let, se budeme bavit jen o tom, kde se mění palivový články, všechny auta budou mít stejný podvozek, stejný uni motor, stejný kola. Jen ty různorodá témata o prdu ty nám zůstanou

Schválně si někdy projděte stará témata, třeba z roku 2005, to fakt bylo jen o technice, občas nějaký téma o filmu či hudbě. Dneska je to naopak, probírají se tu všechny věci, koho který napadnou, je to taková lampárna. Proto je jasný, že se občas musí vyvětrat! Když jsem přišel a potřeboval radu. Byl tu Ozzy56, Oddie, Pastorek občas Komisař a jejich slovo bylo svatý. Nikdo se nehádal, opravil dle návodu výše vypsaných a poděkoval. Dneska už to tak jednoduchý není a tak se lidi z nudy nebaví o motorech, páč tam už nic ani s radou nevymění, tak plkají o výtrusech :D:D:D A jelikož každý má v tomto svou pravdu, trošku se popichují, každý má hranici nasranosti jinde a k uraženostem je už jen krůček :D

Koukám Oddie byl rychlejší s podobnou myšlenkou

JJ Hurvajz je kronika, schválně si du pročíst moje příspěvky, co jsem tenkrát mlel :D

[upravil dne 6/1/13 21:41 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...