Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Háček: Jižní Čechy? Kokoříny byly na Mělnicku a zimní byl u Trutnova, z Liberce to není taková dálka ani k jednomu. Teď bude zimní v Praze a letní u Jičína - tam musíš přijet :aut Krom Šebetova 2011 žádná morava či jih čech ...

Veverka: Díky za nápad. Myslím, že dle rozpisu zimního srazu, Pe.Tr a spol. připravuji test zručnosti, tedy asi nějaký slalom. Ale bývají slalomy, Kokořín 2011 na letišti, na Seči 2010 byl i s \"parkováním do garáže\" v Lednici 2010 si slalom nevybavuji (Šebetov nezmiňuji, tam jsem nikdy nebyl).

Vypapírovat by to šlo (ač nevím, jak by se radnice tvářila na slalom, v podstatě závodní aktivitu). Publicita? Nevím, řada lidí by si mohla říkat, že to jsou nějací \"magoři\", co si zabrali parkoviště na návsi ... možná raději nějaké parkovisko někde mimo, kde možná nebude třeba vyjednávat s radnicích, jenom bychom přijeli a postavili kužele. Díky za návrh, špatný není, ale často se s ním počítá, ač je tedy většinou součástí orienťáku.

Má tu někdo jiný návrh, co dát do programu, aby to přilákalo členy? Ovšem když si vezmu Křivoklát 2007, kde bylo přihlášeno 170 lidí, nebylo nic speciálního a proč taková účast? :o

Odesláno
já říkám kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody...

To není o hledání důvodů, ale o prioritách. Prostě dám přednost jinému programu. Málokdy se mi stane, že bych neměl co dělat ;)

Odesláno

Ahoj. Co se tyka srazu,nemam problem,rad spoznavam nove lidi a jeste kdyz sou to fanousci Peugeotu,tak duplem:). Na 10-sate vyroci klubu sme chteli jet,ale rekonstruovali sme cely byt,takze to nakonec nevyslo. A co se tyka Senice,tak to mne fakt \"nastvalo\",protoze bydlim cca 20 km od Senice,ale pracovni povinnosti,mi neumoznili se na Havranu ukazat,ale na nejakem pristim srazu se s tatosem ukazeme:papa.

Odesláno
...Vypapírovat by to šlo (ač nevím, jak by se radnice tvářila na slalom, v podstatě závodní aktivitu)...

Rikej tomu jizda zrucnosti... na Seci ani nikdo neresil co tam budeme delat, jen nam majitel kempu domluvil u starosty pronajem parkoviste (pravda, nebylo to na navsi).

Odesláno

oukej tak se pokusim dorazit na ten letní, ted na ten vanoční se nak necejtim .. na jaře musim vyměnit a doplnit olej do převodovky jinak bych to asi nedojel :D ..

Odesláno
oukej tak se pokusim dorazit na ten letní, ted na ten vanoční se nak necejtim .. na jaře musim vyměnit a doplnit olej do převodovky jinak bych to asi nedojel :D ..

Na jarní vysočinu v dubnu by jsi taky mohl ;)

Odesláno

uvidim, ted před vanocema sme měli fofr v servisu a místo 3 aut sme dodělali jen jedno, u každyho se oběvujou furt komplikace tak uvidim jak to bude s prací ale v letě šef jezdí do rumunska na expedici tak sna bych měl volno ... ;)

Odesláno
Ano cesta do Mělníka je nezapomenutelná :D

Já se omlouvám za to video z onboard kamery, už to mám sestříhané, jen dodělat konec a hodit to na youtube.., ale teď kolem vánoc moc času není a Romanovi jsem slibil vylepšení aplikace pro objednávku kalendáře, tak jsem všechen volný čas věnoval právě tomu :) Ale v neděli tedy dnes ho dodělám a hodím link :aut

ChouLu, no stress, jsou Vánoce (i když na některých vláknech je pěkně horko ;)). Když to video dáš, dáš, když nedáš, dáš pozdějc. Hádám, že nejen pro Tebe a Romana jsou teď důležitejším tématem kalendáře :papa Už se na něj moc teším :super

Odesláno

Ano kalendáře jsou na klubu číslo 1 :) Snad jsme s Romanem dotáhli všechny detaily do konce a už můžete posílat penízky na účet :):papa A video dneska stihnu na 95% dodělat :aut

Odesláno
... A video dneska stihnu na 95% dodělat :aut

V klííídu ;)

Ku__a, psal jsem snad, že jsou Vánoce, ne?! :D Tak neodporuj, odpor je marný!!! :bacha

Odesláno

MilanF1: No právě, letiště Kokořín 2011 bylo super, potom Šebetov (tam to bylo taky, na tom plácku trochu hardcore varianta, ale super) :aut. Na posledních akcích, kterých jsem se účastnil, jsem to trochu postrádal, ale zase byl fajn ten rozruch na náměstí v Mělníku na výročním sraze.

Nemělo to ode mne vyznít tak, že objevuju Ameriku, spíš mě tak spontánně napadlo to \"popularizační vylepšení\". Na Seči jsem, bohužel, nebyl. Ale jasně, má to svá pro i proti, tahat do toho \"civilisty\" - určitě by se našli fanoušci i odpůrci, přesně jak píšeš.

Jiná myšlenka, co takhle zkusit nějaký ten víkendový sraz upíchnot částí programu na okruh nebo třeba nějaký \"polygon\" školy smyku? První námitka budou jistě peníze :roll, ale za optání by to možná stálo a třeba by se to dalo dohodnout, snad i cenově :myslim Tedy pokud se to už v minulosti neúspěsně nezkoušelo...

Odesláno

V lednu v neurčitém termínu bude zimní blbnutí, to je podle mě hodně fajn a přiznám se, že mě to tak napadlo, ale nebyl jsem jediný a jsem rád, to někdo dělá. Jízda zručnosti snad nikoho neurazí, ač moc toho vyznavačem nejsem, letiště mě třeba vůbec neláká (jenom rovinka).

Pokud jde o okruh nebo polygon, to by mohlo být zajímavé. Samozřejmě ty peníze, vůbec netuším, kolik by to stálo. Škola smyku je ale fakt dobrý nápad na dopoledne a odpoledne orienták. Ale pochopitelně musí odpovídat i lokalita srazu. Jet na polygon 60 km daleko to už je postavené na hlavu :myslim

PS: Letní sraz u Jičína nebude v duchu automobilovém, maximálně ta jízda zručnosti jako součást orientáku. Spíše to bude poznávací, výletový sraz. Přeci všechny peugeotáky nezajímají jenom auta :roker

Odesláno

Můj soukromý důvod, proč bych nejel na Peugeot sraz: 406ku mám jako provozní auto, spotřebák. Denně jich potkám mraky, je to tuctovka jako prase a sraz by mi prostě připadal fádní, nezajímavý a nudný. Na srazy mám ostatní auta.

Ale jinak klub je skvělý, spousta ochotných lidí.

Odesláno

3, když už mám jet na vikend na sraz tak jedu s kamošema na nejakej tuning kde dobře pokecame a ještě se tam da nekdy kouknout na zajimavy auta.[/rquote]citace od Cakoma z 1. strany..

Je to, ale škoda, protože na upravená auta se každý rád podívá a pokud si každý tuningař řekne \" tam nejedu neni to tuning sraz\" tak tam žádný tuning vůz nebude. Uvědomte si že tu přehlídku upravených aut děláte vy a bez vás to nejde.

Stejně je to ve finále o prioritách. Peníze pokud chci jet seženu protože jak psal MOBY víme o srazech dosti dopředu. Je to podle mě hlavně o lidech a proto chci jet na klouzani i když to vyjde na nějakych 5000Kč minimalně když už řešíte peníze

[upravil dne 24/12/12 12:17 od JJEENNDDAA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...