Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pokračujeme: střiknul to minulý tyden ve středu nebo tak nějak, na jedny straně se to trochu zježilo, stekl mu lak a udělal mi tam další napojení, nevim proč to nedal o kousek dál aby to nebylo vidět ale vzal to jen do pulky puvodního, to řekl že rozleští, domluvili jsme se na dnes v 10 ráno. tak mu včera volam a on jo, přijedte v 10, tak tam jedu a on byl v HK vratil se v 13 hod, tak jsem mu dal auto a povida, do 17 až 18 to je hotový, v 19 mu volam jak na tom je, tak ještě pul hodiny a zavolam vam mi povida, no ve 21 mi zavolal jako že to je hotový.

Ale kdyby to aspoň k něčemu vypadalo, na tech spojeních škrabance do toho laku jak od nože, nechapu, jinak ty spoje dole jsou lepší, ale ty krajní no fuj, ja bych se styděl, a ještě mi řikal jak se to leští dlouho, že se nanese vrstva pasty, nahřejvá se to aby to mělo teplotu a pak že se to rozleští a potom znova, nechapu co na tom tak dlouho dělali, se na to vykašlali a jen to přemydlili na poslední chvili aby se neřeklo nebo fakt už nevím.

Nehledě na to že jak to překytovaval přes ty dirky v tmelu tak je vidět pod lakem přebroušení hrubym šmirglem.

Odesláno

Já to nedělal :D když nejsi spokojen, ať to buď dodělejí do tvé spokojenosti, i za cenu ztráty nervů, nebo ať se stydí a vrátí část peněz a nech to dodělat jinde. Když to je v takovémhle stavu, jestli nebude lepší to celé přebrousit, překytovat, vybrousit a znova nastříkat... :myslim

Odesláno

Jako dělal to Novák, jeko klempíř je super, teda když na něj koukáš, bez dozoru nevím, ale byl jsem vždycky spokojenej a lidi k němu chodí rádi. Ale jako lakyrník se mi teda vubec nelíbí.

No asi takhle, kašlu na to, to auto nový nebude, a za ty nervy mě to nestojí, snažil se, sice asi malo ale uvidim co to udělá dál, doufam že to vydrží, ale jestli ne tak mě tam má znova.

Ono když na to koukně člověk kterej neřeší dokonalost tak řekne vždyť je to dobrý

[upravil dne 26/6/13 22:22 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No tak ted jsem se ale hodně nasral, to co mi tvrdil že vyřiznul lemy a navařil nový není vubec pravda, protože tam kde to kvetlo před opravou to 14 dní po opravě začiná kvést znovu, dneska mu tam udělám takovej vítr že si to za rameček nedá

post-6656-14109631996375_thumb.jpg

Odesláno

To chceš říci, že tam máš původní lemy, ač tvrdil, že je vařil? :o Tohle by mě rozžhavilo doběla, a to jsem klidné povahy ...

[upravil dne 27/6/13 12:04 od MilanF1]

Odesláno

jo tohle je na prd.. někdy v listopadu jsem nechával taky jeden práh měnit a nasral jsem se v neděli.. měl jsem tam zborcenej ten vyztužený bod na zvednutí heverem, tak mi říkali, jak to vyztuží a pod.. v neděli jsem zvedal auto heverem a celej se mi ten práh v tom bodu zbortil.. byl jsem taky nasranej do ruda, jelikož jsem to všeho všudy mohl zvednout v tom místě tak 5x za toho cca půl roku.. myslím si, že by to mělo vydržet podstatně dýl.. taky jsem nachystanej, že jim to tam odvezu..

Odesláno

Vyvařovat shnilotinu, to je vždycky práce na houby. A když to k tomu dělá nějakej ojebávač... Dneska už to ani není ke komu dát, jedno větší prase než druhý, namaskovat, shrábnout prachy a dál ať se děje co chce. Ještě že mám kamaráda s COčkem, co si ho můžu kdyžtak i půjčovat nebo to dát udělat jemu a spolehnout se na něj můžu, ale celý prahy bych asi už dneska stejně neměnil.

Odesláno

Tak to je síla...koukám,že sehnat opravdu šikovnýho a dobrýho jak klepmíře tak mechanika je težší a těžší.

By ti měl vrátit peníze a nebo to konečně udělat to co jsi chtěl a ne jen oškrábat a nalakovat... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...