Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opět menší hádanka   

1. 1. opět menší hádanka

• a) 1 den
      3
    • b) 1 týden
      12
    • c) 1 měsíc
      26
    • d) 1 rok
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem dal rok.

Vím, jak k STK přistupuju já - to si takhle řeknu: \"Kurňa, kdy že mám technickou?\" Pak začnu hledat, kde by mohl být schovaný velký techničák (pokaždý je, mrška, někde jinde) a následně zjistím, že je

a) dost času

b) propadlá už několik týdnů

v roce 2010 jsem jezdil celý červenec na Slovači a až v září jsem zjistil, že mi už v květnu STK propadla. Naštěstí mně žádnej polismen nestavěl, tak z toho malér nebyl - ale odchytit mně na Slovači bez STK, asi by byl velký problém. Mám pocit, že ve starých OTP (takových těch šedých knížečkách) se dávaly štemply STK a tak to měl řidič \"víc na očích\". Takhle si třeba v autě řekneš: \"Měl bych doma kouknout do techničáku, jak jsem na tom ...\", ale pak přijde spousta jiných informací a velice snadno na to zapomeneš (číst v těch vylepených nálepkách bohužel neumím, lépe řečeno, nikdy jsem je neštudoval).

Odesláno

Tady mají príma službu, na STK se tě zeptají jestli chceš upozornit SMSkou na blížící se další STK. Pokaždé si to tam nechám zadat....

... už jsem tam byl od té doby asi 15x a nikdy mi nic neposlali, ale vždycky se zeptaj :D:D:D

Odesláno

15x ?

Se nediv, že Ti neposílaj´ SMS když jim ani nedáš příležitost. S autem se na STK nejezdí každý měsíc, ani při každé výměně oleje, ale 1x za 2 roky, víš? :D

Odesláno

no ja byl jednou na technicky a samolepky jsem si na spz lepil na parkovisti na jednom sidlisti a samozrejme, ze debil obracene.....

jinak ja jsem loni jezdil pul roku s propadlou technickou a do doby zjisteni mi to vubec nevadilo :D:D:D

dal jsem mesic :)

[upravil dne 17/12/2012 07:46 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...