davidekcz Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Co vy na to??? já chci taky... http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/vit-barta-zverejnil-jidelnicek-z-vladni-kantyny-podivejte-se-na-ceny.html Citovat
Neon Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Tak příští volební období kandiduj do PS Ještě tip, kdo se chce takhle levně nadlábnout, tak je to i na ministerstvech a jinejch státních institucí. Takže každej máme možnost jíst takhle za dotovaný ceny - dejte výpověď v práci a běžte dělat někam do státní správy... :aut:D PS: míst volnejch teda moc není, naopak, takže to spíš jístí ta sněmovna Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 tvl to platim detem trikrat víc ve školce a škole a to ani nevim jaka je kvalita(resp nekontroloval jsem to ) Citovat
roura Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Je to hnus velebnosti...ale tohle je asi to nejmenší co by mi na nich vadilo. PS.Doufam že se tim aspon všichni udávěj ! :aut Citovat
davidekcz Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 To je fakt šílený celej týden je vyjde na nějakých 120Kč...to má normalní člověk za 1-2 obědy...:bojim:bojim Citovat
oddie Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Pokud dostáváte stravenky či příspěvek na stravování, jste na tom stejně. Ale to by se to asi nedalo takto populisticky vytahovat, že... Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ještě tip, kdo se chce takhle levně nadlábnout, tak je to i na ministerstvech a jinejch státních institucí. Takže každej máme možnost jíst takhle za dotovaný ceny - dejte výpověď v práci a běžte dělat někam do státní správy... :aut:D Nemáš úplně pravdu. My dostáváme stravenky v hodnotě 60,--Kč a státní správa mi na ně nepřidá ani korunu. Naštěstí nám přispívá FKSP (kam odvádím 1% z příjmu) celých 15,--Kč, takže za stravenku zaplatím 45,--Kč. Oběd v Náchodě stojí cca 80,--Kč. Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Dostávám stravenky za 100,- zaměstnavatel mi dává 55,- Najím se výborně 50m od firmy. cena 60-70,- takže jsem na tom líp než Vítek. Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Kto niekedy robil kalkulácie jedál tak vie že rozdiel medzi režijnou cenou a komerčnou je troj - štvor násobok a ak sa nemýlim tak štát sám sebe neplatí ani DPH. Ak je tam ešte nejaká dotácia na \"závodné stravovanie\" tak sú to celkom normálne ceny. Ak si všimnete tak položky pripravované v kuchyni sú lacnejšie ako hotové výrobky. Napríklad je to vidieť pri múčniku Marlenka i keď tam nie je uvedená hmotnosť. Bežná marža v najlacnejších reštauráciach je cca 200% a stúpa podľa úrovne reštaurácie. Citovat
Neon Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Peta: netvrdim, že všechny instituce jsou na tom takto. Ty máš konkrétní příklad z policie ... ale z prstu to taky necucám - táta dělá na MŽP, a já tam před lety byl na praxi, tak taky trošku vim, jak co chodí onehdá bylo jídlo za 14,- teď je asi za 30,- ale nechci kecat. Každopádně z mojí strany to byla primárně narážka na to remcání, jak tamten má to a tamten zase ono lepší, tak na to tvrdim to, že každý se může ve své podstatě rozhodnout, co dělat (samo, pakliže není nemocný, nebo postižený a jiný aspekty ...) btw. když tu byla řeč o školce, tak my měsíčně platíme za školku stravné 700,- (sváča, oběd, sváča) což si myslim, že je taky neadekvátní a klidně bych i přitlačil, protože je to stejně dotovaný a kvalita dle vlastního ochutnání na dobrý úrovni, když Kryšťa marodil, tak to měl doma a najedli jsme se z toho oba Citovat
Šalda Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Já mám v práci obědy za 21.-, a vaří docela slušně, a navíc máme na výběr z 5ti jídel, a ne jen za 3:D Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Mám výběr ze tří za třicet a druhý za tu častku můžu vzít dom a nebo si ho nechat druhý den na svačinu,ale co pak s tou váhou,že? Už takhle jsem dvakrát atakoval stovku:( Tak to není zase tak nic mimořadného. Ukázka porce,není to jen kvůli foto. Vaří se u nás cca 80-90 obědů. [upravil dne 27/12/12 17:23 od Milan+] [upravil dne 27/12/12 17:25 od Milan+] Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ja si tam pred cca 7 lety daval kureci prsa s broskvi + hranolky za cca 27kc, tusim :-) Kvalita fajn. Dnes platim za obed cca 160 kc, a to 2 x 80kc stravenkami, ktere me stoji asi 100kc. ale najim se lip (co do kvality jidla). Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jak uz zde zaznelo - tohle mne pohorsuje ze vseho nejmin. Spis me se_rou veskere jejich dalsi nahrady v castkach vice nez stedrych .... Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Je to jen vláda průměrných, odraz průměrné společnosti. Obávám se, že z toho lepší vláda nejde dostat.. Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 no ono to možná je v tom, že ta státní kantýna nesmí ze zákona vydělávat(toto jsem viděl v nějaký debatě na ČT), stejně to je i s tim jejich rekreačním střediskem, tam taky za pobyt platí prdlajs. Mě osobně je to fuk, klientelismus pěstujou jinde mnohem větší za naše prachy. Ale pro pobavení bych jim tam dal klasický UHO ala školní jídelna s kolínkama a nějakou flákotou tuhou... Shwara: Kuřecí řízek s broskví.... Pohlreich zvrací, Babica tleská Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 punkac: Mi bylo 18, do restaurace jsem se tehdy dostal 1x za 3 roky a bylo to v té době moje nejoblíbenější jídlo (dokonce oblíbenější než cheesburger), tak opatrně [upravil dne 27/12/12 18:28 od shwaara] Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 ale jo, to beru. Chuť ti neberu, ale legraci si z toho dělat mohu já zas jedl smažák se slávií. Dneska se na to nemůžu ani podívat. jinak s tím opatrně, opravdu opatrně mladej Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 ¨Čemu se divíte, vždyť je to uplně normální, takový ceny byli vždycky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.