Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj dneska jsem přišel na parkoviště a nějak to auto nechtělo jet, jako by mělo zataženou ruční brzdu, tak jsem po 10m zastavil a dívám se co je.

A v pneumatice mám zaražený vrut. Jde o P 206. Kolo jsem zespd auta dostal ven, ale povolit kolo, to jem myslel že nedokážu. Z originál klíče jsem udělal vrtuli, ale díky Bohu to povolilo.

Takže otázka: Čím povolujete kola při defektu?

Odesláno

Stejně jako Pe.Tr, mám teleskopický klíč, na krátko to utahuju (s citem), na prodloužený to povoluju.

Edit: Jo v servisu to někdy utahujou jak hovada, mám dvoje disky, přehuzuju si je sám, když jsem to dával do pneuservisu, tak to někdy nešlo povolit, tak jsem s tím servisem skončil a dával jsem to tam kde mají rozum.

[upravil dne 16/11/12 21:14 od Bigbadjohn]

Odesláno
teleskopicka fajka , z autokelly 150,- a muzu i po ni skákat . da se vyuzít i jako obušek je uni pro 17 a 19 velikost

tak to by se v Ostravě hodilo. V některých částech :D

Odesláno
tak potom nají v service nastavený velký utahovací moment. Mám jedny disky, takže mi měnili pneu i dotahovali disky.

Nevím co mají nastavený v servise, ale nastavení momentu na pneu utahováku je jen hodně orientační, takže pokud ti takto dotáhli kola už bych tam nejel... má to jen lehce dotáhnout a zbytek momenťákem.

Odesláno

Já to dotahuju tím klíčem z auta. Jak u 106, tak u 206. V práci jsem si zkusil, jaká je síla po utažení momenťákem a od té doby to dělám jen tímhle. Zatím žijeme a kola jsme nepoztráceli.

Odesláno

tu teleskopickou fajku z kelly je dobré mít v kufru, můžete pak pomoci i jiným...,jinak nedotahujte na krev, radši zlehka a po pár kilometrech zkusit znovu

Odesláno

Asi jsem jedinej, ale já to povoluju ráčnou. Origo klíč snad ani nemá smysl používat, ve všech 405kách co jsem měl, jsem z něj vždycky udělal vrtuli :D Takže od té doby vozim v kufru ráčnu s ořechem;)

A jedna perlička, když jsem minulej měsíc přivezl coupátko, tak na povolení šroubů jsme potřebovali opravu 3m dlouhou lešenářskou trubku, jak to bylo dotažený na krev. Jo jeden šroub to nepřežil a tak nastoupila i vrtačka:grr

Odesláno

teleskopický myslíte tohle,kde hledat v AK :myslim nemůžu ho najít hs994_010_psd.jpg

edit: nikdy jsem na to nekoukal jakou velikost-číslo klíče má 307 :myslim:mad:

[upravil dne 16/11/12 23:14 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...