Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zaprvé prosím, aby se z toho nestalo politikum--to opravdu :bojim

A teď k věci, přečet jsem si,že prezid. kandidát Vladimír Franz (je to ten potetovaný člověk snad na celém těle), má 88 500 podpisů k jeho podpoře, osobně ho neznám, ale je to člověk s vysokou školou, snad rektor vysoké školy..., snažím se na jeho kandidaturu dívat opravdu nezávislýma očima a chtěl bych znát váš názor, např.V. Franz v televizi mluvil,že podle jeho názoru nezáleží na prvním dojmu:o, podle počtu podpisů si myslím, že se tu pohybuje cca 100 tisíc debilů, kteří by ho volili, myslíte si taky, že by bylo dobré,aby nás tento člověk zastupoval doma i na venek, nebo se tento svět už zvrtl v pověstnou pi.u??:nevim

[upravil dne 6/11/12 09:04 od ozzy56]

Odesláno

To fakt soudíš člověka podle vzhledu? Aniž by ses s ním byť jen jedinkrát osobně setkal? Kolik grázlů a zlodějů má tahle země, jež nemají ani jedno tetování.....

Podle mě je úspěch, že Vandas nezískal těch 50 tisíc podpisů - tím se naopak ukázalo, že tahle země nemá 50 tisíc profašistických debilů.

Odesláno

Debilů se tu pohybuje násobně více než 100tis, stačí se podívat na počty spotřebitelských úvěrů či exekucí kvůli nim, podle podpisů na kandidaturu bych to zrovna nerozlišoval.

Odesláno
To fakt soudíš člověka podle vzhledu? Aniž by ses s ním byť jen jedinkrát osobně setkal? Kolik grázlů a zlodějů má tahle země, jež nemají ani jedno tetování.....

Podle mě je úspěch, že Vandas nezískal těch 50 tisíc podpisů - tím se naopak ukázalo, že tahle země nemá 50 tisíc profašistických debilů.

Jsme ve střední Evropě a myslím si, že tento člověk může reprezentovat Oceánii,nebo Mikronézii a to bez urážky. Co vím, tak tam tato kultura tetování je doma. ale můžu se i plést, jak vidím z počtu podpisů na jeho podporu...

Odesláno

Nemám problém s tím, aby mne Prof. JUDr. Franz reprezentoval. A jestli máš pocit, že jsem proto debil, pak se zamysli především nad sebou.

Odesláno

Kurt

Na svůj názor máš právo, můj názor jsem již vyjádřil a nemíním

ho měnit, zbytečně to bereš do osobní roviny.

[upravil dne 8/11/12 20:38 od ozzy56]

Odesláno

A jak to mám brát, když tu ty, kteří vyjádří tomu člověku podporu, označíš za \"debily debilovité\"?

Mám napsat \"Jednoho si odečti\"?

Odesláno

Na p. Franze jsem měl názor ovlivněný dostupnými informacemi o jeho vzdělání, cenách které obdržel a pod. Něco málo jsem od něj četl, ale více jsem toho četl o něm.

Nedělá mi v zásadě problém jeho vzhled ( i když jsem absolutním odpůrcem tetování a pod. ), je to opravdu neobvyklé, ale budiž. Já hledám kvality pro tento úřad trochu někde jinde, přestože chápu hledisko reprezentace jako významné.

Nicméně zásadně jsem změnil názor na jeho kvality poté co jsem viděl jeho vystoupení v Show Jana Krause. Tragicky nacvičené odpovědi (jako z prezentace Horsta Fuchse) jsem prostě nepochopil a doporučuju všem se na tehle pořad kouknout. Takový projev je opravdu prezidenta nedůstojný.

Odesláno

Koblih: jojo, přesně můj názor - aneb Franze jsem si relativně vížil, jako chytrého, vzdělaného a umělecky založeného člověka který něco dokázal, do té doby, než jsem ho viděl u Krause!! Populisticky naučený frázičky, aneb \"co chcete slyšet, to vám řeknu\", absolutně bez osobního ducha, bohužel, protože jinak co jsem četl rozhovory, tak působil jinak ...

Oddie: souhlas :super:super

a už nevím, kdo zde psal o šišlavci, tak pozor, o něm žádné křivé prosím, má jeden jedinej nedostatek a to, že už je opravdu hodně starej (i troška senility bohužel) a už i chatrnej, ale narozdíl od spousty jinejch má mozek tam kde má bejt . . .

Odesláno

Osobně mám velký problém s tím, abych přijal potetovaný obrázek za svého zástupce. Možná jsem příliš úzkoprsý, ale hlas bych v žádném případě nedal ani jemu, ani punkerovi, ani skinovi ..... Významný člověk se má stát známým zejména dík tomu co dokázal, tahle forma sebeprezentace je podle mně prostě nedůstojná (až bych řekl ubohá).

Odesláno

Tak jestli se to doted podarilo udrzet v \"nepoliticke rovine\" i kdyz prezident je z principu politicka postavicka ... Tak doufam, ze to nepohnojim :)

Ja bych se priklonil trosku k tomu, trosku k onomu - nechci tam pana Ok**** bo to \"proste neni pro me Cech\", nechci tam pana knizete bo jak zaznelo, je na to \"trochu moc starej\" (i kdyz to ma v mozku srovnane - ale jak tomu bude za rok, dva ?).

A na tatoo-freak mam stejny nazor - dovedu si vazit cloveka, co neco dokazal, to ne ze ne, ale jeho vystoupeni na verejnosti (ano myslim treba show p.Krause) doklada recnickou nevyzralost, ne-li vypatlanost a proste tohoto cloveka si na takovem vysostnem postu predstavit bohuzel nedovedu!

Sam nejsem recnicky ani politicky vyzraly ..ano ..ale taky se tam aspon necpu :D:papa

Odesláno

TOMIO NA HRAD. Byt así v teto funkci moc nezmuze alè aspon tu vladu trosku potrapi. Ad mezinarodni repre je mi u prdele. Me zajima co je doma . Ikdyz nejaky venek na nas vliv mà . Franze neznam nesoudim ho teda. Zbytek to jsou krive huby a korytohonici.

Odesláno

Ano, vystoupení u Krause bylo zoufalé. Co jsem měl možnost vidět, tak jediný, kdo se nevymlouval a neuhýbal, byl Karel Randák.

Odesláno

Je mi fuk, co má v kalhotách, důležité je, co má v hlavě. Máš nějaký konkrétní tip na vzdělanou a inteligentní kandidátku? ;)

Odesláno
TOMIO NA HRAD. Byt así v teto funkci moc nezmuze alè aspon tu vladu trosku potrapi. Ad mezinarodni repre je mi u prdele. Me zajima co je doma . Ikdyz nejaky venek na nas vliv mà . Franze neznam nesoudim ho teda. Zbytek to jsou krive huby a korytohonici.

jsem stejného názoru.. :papa

Odesláno

I on se stane brzy korytohonicem .... Jako kdybyste to uz nekde nevideli - jak pol**ika kazdeho zku*vi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...