Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U C8 to ide vyradiť ostrekovac svetiel vybratím poistky,ale v navode je to zle napísané je to iná poistka ako píšu.Neviem z hlavy,že ktorá, ale Uz som to tak mal.A všetko bolo ako má byť.

Odesláno

Schválně jestli jsem to pochopil. Pojistka pro motorek ostřikovačů je společná i pro ŘJ motoru? Takže jako pojedeš, třeba po dálnici budeš chtít ostříknout a ono se nedejbože přepálí pojistka i od ŘJ motoru? A co pak?:bojim Tyjo?

Odesláno

No já jsem hlavně nepochopil, že někdo dokáže šetřit tak, že na zimu chce vyřadit ostřikovač světlometů. Měl jsem ho na předchozím autě (felina 1.6) sice to dokázalo vypít nádržku ostřikovačů během pár desítek kilometrů, ale nikdy mě nenapadlo to odpojovat a to felina jezdila za nějakých 7,5 litru na 100 km. Šetřit takto u auta se spotřebou 13,5 na 100 mi fakt přijde hodně úchylný.

Odesláno

BBJ: souhlas,taky jsem to měl na Feldě 1.6 GLX a ani mě to nenapadlo :myslim

EDIT: je pravda že mě to taky s.alo že to tak rychle vystříkám...

[upravil dne 5/11/12 23:19 od Gabriel 307]

Odesláno
No já jsem hlavně nepochopil, že někdo dokáže šetřit tak, že na zimu chce vyřadit ostřikovač světlometů. Měl jsem ho na předchozím autě (felina 1.6) sice to dokázalo vypít nádržku ostřikovačů během pár desítek kilometrů, ale nikdy mě nenapadlo to odpojovat a to felina jezdila za nějakých 7,5 litru na 100 km. Šetřit takto u auta se spotřebou 13,5 na 100 mi fakt přijde hodně úchylný.

Jako bys mi mluvil z duše

Odesláno

Me jde hlavne o mechanicke poskozeni ostrikovacu vzime ve spojitosti snehu a mrazu o vodu mi jde v krajnim pripade . Ad ta pojistka co jinej motor a rok vyroby to jine umisteni to znamena ze pro mne plati pojistka cislo sedm a ne ctyri.

Odesláno

Na prvej strane som dával rozmiestnenie poistiek z môjho r.v. auta a tam to sedí. 4 BSI, 7 ostrekovač.

Ono je veľa krát chyba aj v tom, že ľudia používajú návody pdľa roku prihlásenia auta a neuvedomujú si pri tom, že to nemusí byť vžy aj rok výroby toho auta. Niekedy autá stoja pol roka, rok v sklade alebo nejakom výklade a až potom sa prihlásia.

Odesláno
Me jde hlavne o mechanicke poskozeni ostrikovacu vzime ve spojitosti snehu a mrazu.

To zní rozumě :)

Ta korunka ke korunce už méně, jde přeci o bezpečnost. Mě mrzí, že to na tomhle autě nemám :( Při nepříznivých podmínkách musím občas zastavit a světla omýt ručně :mad:

Odesláno

Pe.Tr. - nic se ostřikovačům nestane. Před dvěma lety jsem jel asi 600km v zimně a v tedy když mrzlo, tak kupodivu pršelo a celej předek byl samej led. Ostřikovače to přežili bez úhony a na světlech nebyl nalepený žádný led.:)

Jináč taky mám v návodu na pozici F4 napsané jiné, ne ostřikovače světel a to mám 2002.

[upravil dne 6/11/12 11:43 od Tango C8]

Odesláno
Me jde hlavne o mechanicke poskozeni ostrikovacu vzime ve spojitosti snehu a mrazu.

To zní rozumě :)

Ta korunka ke korunce už méně, jde přeci o bezpečnost. Mě mrzí, že to na tomhle autě nemám :( Při nepříznivých podmínkách musím občas zastavit a světla omýt ručně :mad:

Bud rád že to nemáš, vono to zase taká sláva ohledně očištění není. Taky je občas musím očistit růčo.

Odesláno

Je to mozno blba poznamka co napisem,

ale aj ked je baterka KO, odpojis ju a das druhu, alebo nabijes a malo by ist.

No potom by to mohlo byt nejake pomiesane droty. Mas to ako v mobile. tiez si to pamata nejake nastavenie. Len s tym rozdielom ze BSI je xxxx krat drahsi.

Ale vela zdaru s experimentami.

:papa

Odesláno

dneska bude pokus číslo dvě a to vyjmutí pojistky číslo sedm :D když to nepomuže tak odpojím motorek , stejně musim pod auto a vyměnit motorek na ostřik čelního okna

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...