Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pro nedočkavce, co už mají letní tenisky. :D

První foto, přesně 24.2.13

post-39796-14109635716431_thumb.jpg post-39796-1410963571676_thumb.jpg

Druhé foto, 1.4.13 Takže, až se zima zeptá, kde máte zimáky? :aut:D:papa

[upravil dne 24/2/14 20:58 od radim.1008]

Odesláno

;) njn ale teď už kvetou sedmikrásky(u nás v práci) :D:D:D nevěřím,že znova napadne-kdybych aspoň trochu věřil,že bude ještě zima tak věř,že si ještě nechám zimáky ;) a sjíždět zimáky přes den při teplotě 13°C se mi nechce :):papa

edit: a taky každý bydlí někde jinde ;)

[upravil dne 24/2/14 22:07 od Gabriel 307]

Odesláno

Taky přezuto, když bude hnusně, tak není problém zase přehodit, ale po tom, co se mi dnes krásně žvejkly zimáky, díky 13°C, tak to byla poslední kapka.

Odesláno

U nás zatím kvetou jen sněženky, ráno vše omrzlé a odpoledne kolem +10°C. Takže já nechám zimáky a i když je teď hezky tak se rozhoduju, zda auta aspoň umýt. :D

Odesláno

Tohle je zima asi po 15ti letech kdy u nás nenapadalo víc jak 2cm sněhu, takže tuhle zimu byli zimní úplně na nic, a to jsem si chtěl v lednu kupovat nový, to bych už měl teď půlku vzorku pryč :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja jeste jezdim na zimnich protoze cekam az me dojdou novy limce na kola ... ale za tyden prezuju na mistraly kde mam letni abych si nesjizdel zimaky a az doskladam kola pujdou na auto 17\" :-)

Odesláno
Kdo by to ještě čekal. Studená fronta přinese o víkendu sněžení! :(

ano a presne proto zde mnozi i ja psali ze nema smysl spechat s prezouvanim a meli jsme samozrejme pravdu... :)

Odesláno

Nemusi snezit staci ze po ranu je pekne pod nulou a skrabeme okna.

Ono to pak nejak nestoji za problem u nas klasika v pulce dubna pujdou zase letni do prace.

Nicmene kazdy sveho stesti strujce :D

Odesláno

No bohuzel ne jen sveho.. az to do tebe rano na svetlech narve nejaky brzoletnogumni nadsenec co nedobrzdi...

Odesláno

Přesně tak, taky škrábu každé ráno tento týden. Dnes bylo tepleji, jen mínus 2 stupně. Pokud se v příštím týdnu razantněji neoteplí, tak gumy zůstanou na autě do konce března. Potom se uvidí. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...