Dadadavid Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Ahoj, kdysi jsem tu nabídl adminovi,že bychom udělali trvalou složku T-mobile,kde bych mohl radit,řešit a šetřit vaše penízky,ovšem bylo mi to zamítnuto,tak zkusím aspoň takhle,jestli se to ujme,tedy,zda-li to bude nějakým způsobem pro Vás užitečné Takže cokoliv i ohledně faktur,cen a všeho možného se ptejte,vždy pomohu s řešením,novým telefonem,či snížením nákladů Dejv
Péťa Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Není to náhodou komerce? Propaguješ tady svého zaměstnavatele.
Dadadavid Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Tak spíš jsem chtěl radit lidem jak přijít výhodně k telefonům,jak řešit faktury po splatnosti a tak..tak se moc omlouvám a smažte to...není to nic k mému dobru,chtěl jsem jen pomoci ostatním..stejně jako tu máme třeba rádce pro pojišťovny
Šalda Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Já bych to tu docela uvítal, zvlášť když je to od T-mobile;)
vendelinek Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 nemám rád T-mobile,vypadl mi dost z oka,když jsem chtěl před dvěma rokama telefon na paušál na normální kafrání pro ženský domu,tak to jsem byl pro ně dušička dobrá a když jsem chtěl já od nich něco ,hned byli se mnou hotový,takže tomudle vláknu se budu vyhybat:bojim
MilanF1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Admin ti to zamítl a ty to teď založíš? To je nějaké divné. Jako komerce to na mě působí. Skuci taky radí s pojistkama, ale ten platí za komerci.
Pepito Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Jsem u T-Mobile od doby co začaly mobily,ale loni mě docela slušně doběhli takž až mi přístí rok skončí smlouva,tak u nich končím
Lihous Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Zdravim jo bude to prinosne ale nevim pro kolik lidicek. Jak se uz napsalo jsem u T mobilu od zacatku co se ukazal u nas signal,dokonce byl jako operator se slusnou nabidkou ale dnes je presne opak. Pokud chci nejaky nadstandart i klidne mnou zaplaceny mam SMULU! A na infolince je jen az az az ADMINE promin ale chci si pripadat jako zakaznik a ne jako najeky cikan .... A jen poznamka proc sesterska T mobile PL ma tarif za cca 650Kc a je v ramci PL vse ZADARMO??? Tak ze s radosti uvitam jak si udelat neco co bude pro me prinosem. Ale bojim se ze T mobil uz nemuze nicim v kladnem slova smyslu prekvapit!
Haryk Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 dříve jsem byl u eurotelu dnes O2, signál stál za prd, přešel jsem k T-mobil a signál dnes taky na dvě věci, T-mobil zrušil vysílač a nic snima nehne, žena má volání na 5 čísel zdarma paušál 300 a vyhovuje
Šalda Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Já teda jsem u T-mobile od začátku co mám mobil, cca 1998 a zatím naprostá spokojenost, žena byla u Vodafone a pak u O2 a tyhle 2 operátoři mě už nesmí dom, nyní je žena taky u T-mobile a je spokojená. Jinak tohle téma není o tom jakej je lepší operátor, ale osobně bych tohle téma uvítal jak už jsem psal výše:papa
Guest StibTo Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 To by me zajimalo s cim chces a umis poradit ? Neni uz dostatek veci uverejnen na webu Tmobile ? A pokud si nekdo umi secist 1 a 1 snad si vybere dobry tarif ci mobil .. No nic, treba to pro nekoho bude. Ja jsem odjakziva prave u Tmobile, do r.2007 tarif Paegas/Tmobile Partner II, od te doby kreditni tarify HIT, aktualne t. 500HIT + internet v mobilu s FUP tusim 300MB a mobil s uvazkem a prodlouzenou smlouvou. Nadseny ale moc nejsem, za poslednich 5 let se mnou 2x vym*dali tak, ze mi to dlouho pilo krev. Ale ono by to u konkurence nebylo o moc lepsi, takze..
ozzy1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 My po 8-mi letech přešli k O2. Tarif za 800,- s DPH máme 800minut, 200 SMS, volání v rámci firmy komplet zdarma a k tomu ještě na pět námi vybraných čísel v 02 volání též zdarma,. Internet v mobilu za 80,-.Pevný internet 24 Mbit za 250,-.Max spokojenost.
lukaro Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Tel. 4603 vždy mi bylo na vše odpovězeno, klientem T-Mobile jsem skoro 12 let dříve Paegas.
Guest Scratch Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 ono to neni jen o prinosu, ale i o shromazdeni bodiku na sve konto u zamestnavatele, vid Davidku.......:papa:papa:papa
poldy Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 nemusi to nutne znamenat zhromazdovanie bodikov a ked sme uz pri nom tak sa nieje co cudovat ak to aj chce robit koli tomu ... nie len zamestnanci bank poistovni a mobilnych operatorov maju limit ktory musia splnit, `povinnost zlepsovat kvalitu prace` maju aj ludia v niektorych fabrikach a zamestnavatelia to obalili do darcekoveha papiera s nazvom \"6 sigma\" ... to sa potom clovek cuduje aka pi...... sa da vymysliet len aby mal niekto zaznam otom ze nieco za 8 hodin v svojej hlave vyprodukuje ...
Pe.Tr Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 naše komunikace dadadavid Ahoj,jestli chceš,můžeme pro ostatní členy vytvořit stejně tak,jako má třeba i Kajvet,sekci a ta moje by nesla název něco jako Poradenství T-mobile... i když jsem ve firmě krátkou dobu,tak jsem schopen poradit ohledně levného volání,technických problémů ,financí atp. Tak není problém pe.tr dikes ale zatim bych to chtel nechat ad auta hlavne vis , jeste vydrz. najinem foru bys od admina dostal ted ban , ja budu hodny a jen to zamknu.
Recommended Posts