Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

kdysi jsem tu nabídl adminovi,že bychom udělali trvalou složku T-mobile,kde bych mohl radit,řešit a šetřit vaše penízky,ovšem bylo mi to zamítnuto,tak zkusím aspoň takhle,jestli se to ujme,tedy,zda-li to bude nějakým způsobem pro Vás užitečné :) Takže cokoliv i ohledně faktur,cen a všeho možného se ptejte,vždy pomohu s řešením,novým telefonem,či snížením nákladů :) Dejv

Odesláno

Tak spíš jsem chtěl radit lidem jak přijít výhodně k telefonům,jak řešit faktury po splatnosti a tak..tak se moc omlouvám a smažte to...není to nic k mému dobru,chtěl jsem jen pomoci ostatním..stejně jako tu máme třeba rádce pro pojišťovny :)

Odesláno

nemám rád T-mobile,vypadl mi dost z oka,když jsem chtěl před dvěma rokama telefon na paušál na normální kafrání pro ženský domu,tak to jsem byl pro ně dušička dobrá a když jsem chtěl já od nich něco ,hned byli se mnou hotový,takže tomudle vláknu se budu vyhybat:bojim

Odesláno

Admin ti to zamítl a ty to teď založíš? To je nějaké divné. :myslim

Jako komerce to na mě působí. Skuci taky radí s pojistkama, ale ten platí za komerci.

Odesláno

Jsem u T-Mobile od doby co začaly mobily,ale loni mě docela slušně doběhli takž až mi přístí rok skončí smlouva,tak u nich končím :bacha:papa

Odesláno

Zdravim jo bude to prinosne ale nevim pro kolik lidicek.

Jak se uz napsalo jsem u T mobilu od zacatku co se ukazal u nas signal,dokonce byl jako operator se slusnou nabidkou ale dnes je presne opak.

Pokud chci nejaky nadstandart i klidne mnou zaplaceny mam SMULU!

A na infolince je jen az az az ADMINE promin ale chci si pripadat jako zakaznik a ne jako najeky cikan ....

A jen poznamka proc sesterska T mobile PL ma tarif za cca 650Kc a je v ramci PL vse ZADARMO???

Tak ze s radosti uvitam jak si udelat neco co bude pro me prinosem.

Ale bojim se ze T mobil uz nemuze nicim v kladnem slova smyslu prekvapit!

Odesláno

dříve jsem byl u eurotelu dnes O2, signál stál za prd, přešel jsem k T-mobil a signál dnes taky na dvě věci, T-mobil zrušil vysílač a nic snima nehne, žena má volání na 5 čísel zdarma paušál 300 a vyhovuje

Odesláno

Já teda jsem u T-mobile od začátku co mám mobil, cca 1998 a zatím naprostá spokojenost, žena byla u Vodafone a pak u O2 a tyhle 2 operátoři mě už nesmí dom, nyní je žena taky u T-mobile a je spokojená. Jinak tohle téma není o tom jakej je lepší operátor, ale osobně bych tohle téma uvítal jak už jsem psal výše:papa

Odesláno

To by me zajimalo s cim chces a umis poradit ? Neni uz dostatek veci uverejnen na webu Tmobile ?

A pokud si nekdo umi secist 1 a 1 snad si vybere dobry tarif ci mobil ..

No nic, treba to pro nekoho bude. Ja jsem odjakziva prave u Tmobile, do r.2007 tarif Paegas/Tmobile Partner II, od te doby kreditni tarify HIT, aktualne t. 500HIT + internet v mobilu s FUP tusim 300MB a mobil s uvazkem a prodlouzenou smlouvou.

Nadseny ale moc nejsem, za poslednich 5 let se mnou 2x vym*dali tak, ze mi to dlouho pilo krev. Ale ono by to u konkurence nebylo o moc lepsi, takze..

Odesláno

My po 8-mi letech přešli k O2. Tarif za 800,- s DPH máme 800minut, 200 SMS, volání v rámci firmy komplet zdarma a k tomu ještě na pět námi vybraných čísel v 02 volání též zdarma,. Internet v mobilu za 80,-.Pevný internet 24 Mbit za 250,-.Max spokojenost.

Odesláno

ono to neni jen o prinosu, ale i o shromazdeni bodiku na sve konto u zamestnavatele, vid Davidku.......:papa:papa:papa:papa

Odesláno
:xvul nemusi to nutne znamenat zhromazdovanie bodikov a ked sme uz pri nom tak sa nieje co cudovat ak to aj chce robit koli tomu ... nie len zamestnanci bank poistovni a mobilnych operatorov maju limit ktory musia splnit, `povinnost zlepsovat kvalitu prace` maju aj ludia v niektorych fabrikach a zamestnavatelia to obalili do darcekoveha papiera s nazvom \"6 sigma\" ... to sa potom clovek cuduje aka pi...... sa da vymysliet len aby mal niekto zaznam otom ze nieco za 8 hodin v svojej hlave vyprodukuje ...
Odesláno

naše komunikace

dadadavid

Ahoj,jestli chceš,můžeme pro ostatní členy vytvořit stejně tak,jako má třeba i Kajvet,sekci a ta moje by nesla název něco jako Poradenství T-mobile... i když jsem ve firmě krátkou dobu,tak jsem schopen poradit ohledně levného volání,technických problémů ,financí atp. Tak není problém

pe.tr

dikes ale zatim bych to chtel nechat ad auta hlavne vis , jeste vydrz.

najinem foru bys od admina dostal ted ban , ja budu hodny a jen to zamknu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...