Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

posta vezme maximalny rozmer krabice ako pisu na stranke Vasej posty...

Maximální rozměry Žádný rozměr nesmí být větší než 240 cm. Součet délky, šířky a výšky nesmí být větší než 300 cm.

www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/baliky/cr/obycejny-balik-id241/

najst tuto informaciu mi trvalo 25 sekund... houk :myslim

Odesláno

Tohle ti odveze kde kdo, otázkou je co z toho na konci zbude. Jaké bylo původní balení? Asi rozborka v krabici ne? Takže bych to podobně složil do krabice a poslal klidně poštou. Posílat to vcelku bych šlo asi taky, ale chtělo by to vlemi pečlivě obalit měkké části kartonem a apod. ale stejně nebudeš mít jistotu... Navíc za nepravophlý tvar připlácíš třeba u pošty dalších 100,- takže se to sbalit vyplatí.

Odesláno

Oldo nevím jaké máš zkušenosti s Toptransem a Radiálkou. Já toptransem vozil balíky ( cca 2 tis denně ) a když to zkrátím tak auta jsou špinavá, řidiči nemají zájem... na všem je bláto a šlápoty... Radiálka podobně. Poslat pneu nebo třeba hromadu železa OK, ale tu židli by musel asi zaletovat do zinkový bedny:D

[upravil dne 20/10/12 21:28 od koblih69]

Odesláno

Koblihu, je úplně jedno jakým kurýrem posíláš zboží, všichni se k tomu chovají stejně;)

K nám do práce jezdí snad všechny kurýrní služby který existujou, česká pošta, ppl, dhl, ups, fedex, tnt, toprans, radiálka, dpd, atd. a když vidím jak se k těm balíkům chovají tak se sám divím že nám to zboží dorazilo v pořádku.

Osobně bych židlu a podobný věci poslal ppl nebo dpd, česká pošta je to nejhorší co může být;)

Odesláno
Koblihu, je úplně jedno jakým kurýrem posíláš zboží, všichni se k tomu chovají stejně;)

K nám do práce jezdí snad všechny kurýrní služby který existujou, česká pošta, ppl, dhl, ups, fedex, tnt, toprans, radiálka, dpd, atd. a když vidím jak se k těm balíkům chovají tak se sám divím že nám to zboží dorazilo v pořádku.

Osobně bych židlu a podobný věci poslal ppl nebo dpd, česká pošta je to nejhorší co může být;)

Šaldo nesouhlasím, Toptrans patři suverénně mezi nejhorší. Ale je pravdou, že nám vozili balík bez ohledu na velikost a hmotnost za 49,- kamkoliv po ČR. Což považuju za velmi slušné a v případě třeba pračky nebo lednice vysoké 190 cm za vynikajícící... Plachtové Avie, které ráno vozily monitory a notebooky a večer pytle brambor... Když pominu ty drahé s malou sítí ( Fedex, UPC... ) tak PPL a DHL vycházeli co se péče týká slušně. A pošta? Já si teda rozhodně nestěžuju. Použivali jsme jí pak jako alternativu k Toptransu a úplně OK, srovnatelně s PPL a DHL jen nižší cena. Soukromě třeba jen na Aukru cca 1000 zásilek a hledal jsem jen 2 a dohledal do hodiny (nebyl vhozen lístk do schráknky a balík čekal na poště ). Takže super :super

[upravil dne 20/10/12 21:58 od koblih69]

Odesláno

Já mluvím ze zkušenosti z práce, k nám všechny tyto spedičky jezdí 1x denně každý den v týdnu, v práci jsem cca 6,5 roku, takže každé auto ze spedičky k nám za tu dobu přijelo cca 1 800x a česká pošta je prostě to nejhorší. Ale hned po ní je opravdu toptrans, s tím souhlasím, a ppl jsem psal taky že od nich je to nejlepší.

Odesláno

Mně zrovna včera vezl Top Trans kryt pod motor a ten servis katastrofa, zlaté PPL. Ráno žádná SMS, že přijedou ani přibližná doba. Odpoledne jsem musel odjet a v 16:30 telefon: \"U jsem u vás ve vesnici, kde vás najdu, ptal jsem se nějaké báby a ta mi řekla, že za druhým mostkem, tak tady stojím, ale nikde to číslo popisné nevidím. Ale prosím rychle, blbne mi telefon, když to vypadne, zavolejte mi zpátky.\"

Navíc v telefonu šílený šum/rachot, jako kdyby stál před otevřenou kapotou. Auto, čím přijel, jsem neviděl, přebíral to rodinný příslušník.

Vůbec tato společnost na mě nepůsobila dobře. Osobně pro soukromé účely využívám poštu, problém jsem ještě neměl. Jenom tedka čekám více než týden na balík z Plzně (2 gumy - 13 kg), pořád jsou na cestě, alespon dle Track and Trace, snad se to neztratilo. :myslim

Odesláno

že sem lezu,ale před týdnem jsem posílal přední světlo na 406,zaplatil jsem křehké a pojistil na 1500kč a světlo došlo s napůl prasklým bočním držákem kterej je přišroubovanej v blatníku,máte někso zkušenosti s reklamací u české pošty?světlo mi dotyčnej pošle zpátky a já až příjde budu reklamovat....:grr:grr:grr:grr

Odesláno

reklamovat nemal nahodou prijemca ?

ono ked balik nejavi znamky poskodenia alebo udretia tak tazko nieco vyreklamovat...

ono tazko sa dokazuje ci bolo svetlo v baliku korektne zabalene.

Prve co posta povie bude to ze na poistenu zasielku si nepouzil ich balik, ktory oni doporucuju.

Ale som si na 100% isty ze nepochodis. Ako vravim, reklamovat mal prijemca pri preberani balika a mal to rozbalit priamo

pred pracovnikom posty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...