Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím páni, možno už niekto má skúsenosti aj s takouto šialenosťou. Takže: dala by sa do 405ky zabudovať hydraulika z Citroena BX? Myslím tým obe nápravy vrátane zadných kotúčov, servo, hydraulické brzdy, hlavne teda ten hydraulický podvozok a ručná na predné kolesá?

Odesláno

Doporučujem:

BX si zožeň na hranie a na pokusy a v čase, kedy budeš na ňom robiť pokusy, si budeš spokojne jazdiť na 405 a snívať a plánovať.

PS: mal som nedávno XM, jazdilo pekne, najazdili sme asi 30 t. km, ale stále \"pod dozorem zkušeného ošetřovatele\":D

[upravil dne 15.10.2012 13:06 od P607Olda]

Odesláno

napadlo mě asi nejrychlejší řešení--přehodit přední znak a zadní nápis ze 405 na BX :ticho

P.S. hlavně se nenech odradit--jen šílenosti posouvají lidstvo dopředu! :D

Odesláno

Ako bývalý majiteľ tohto auta ti možem len povedať toľko že najviac zábavy som si užil pri jazde na nefungujúcich hydraulických tlmičoch a pri čakaní na zdvihnutie zadnej nápravy po naštartovaní...

Vtedy som rozmýšlal úplne opačne ako ty...vyhodiť hydrauliku a dať klasické tlmiče zo 405 :D:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

405 má shodnou nápravu pouze z berlou a partnerem .BéXo má jen s citroenem C15.

Pokd chceš auto s hydrem,tak kup od BéXa výše (dá se i starší jako DéSy,ale za velký peníz,nebo CX) ale spíše Xantu nebo C5 či C6.Pozor ale dvojková C5 (nwn zda i jednotková) může mít i klasiku-ocelové pružení!

Ono v podstatě lze vše,ale pkd by si toho všimli na STK-neprojdeš atd. A bude Tě to stát hejno nervů,času a práce pod autem!!!

Mezi náma ,měl jsem obě tři-BX,405 a mám Xantu.BX po výměně trubek,žel z neznalosti jsem naletěl a za opravu vysolil 16 tisíc místo cca 4 + 1,5 tisíce ,to bylo spolehlivé autí,ale chtělo vyvařit prahy a nový lak a to se mi nechtělo,tak přišel peu v brejku a ropě-vše OK ale fouklé těsnění a po dvou rocích šel do kopru a přišla Xantie.Co do pohodlí,nejlepší sedačky mělo BéXo,ale podvozek je dle mne u všech téměř stejný,pravda dobré BéXo bylo o poznání houpavější než 405 a Xantie.BX:super

Odesláno

zadni naprava u 405 4x4 je stejna s BX , brzdy u 4x4 do roku 93 jsou hydraulicke (elektrohydraulika ) , predni naprava se taky moc nelisi ,predek s BX a napasuj , cerpadla bych dal elektricke jedno nazadek a jedno napredek.

Odesláno

mám dotaz na SRI x4 - odklon zadních kol .

Kolik má činit ?

Z hecu jsem měřil rozchod kol na sundané nápravě Srix4, 1992 a dělá to 0.9 mm spodek proti vrchu , lehké áčko .Jak to nastavovali kdysi na normu ve fabrice?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...