Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

šatna jako samostatná mistnost? jaký policový systém?

šatna jako samostatná mistnost?  

1. 1. šatna jako samostatná mistnost?

• ano
      38
    • ne
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

300 se mi zda dost, ale jestli ma ta tvoje hadru jako moje bot, tak to bude akorat :D

Odesláno

mám vestavěný skříně a jsem spokojenej,i když šatny jsou lepší a stojí mín peněz,jak píše Péta stejně jsou všichni v obýváku....rodina má čas trávit spolu a né každej někde jinde...:D:D

Odesláno

Rozhodně ano, ale tak jak to máš namalovaný mě přijde takový divný umístění, že ten vchod do toho pokoje bude takovej stísněnej. Z čeho bys tu šatnu chtěl dělat? Ytong nebo sádroš??

Odesláno

Helči kamarádka měla šatnovou místnost ve své nové megastavbě. Co se mi fakt líbilo, že se v baráku převážně obývalo patro a technické zázemí včetně prádelny bylo v přízemí. V šatně byl v podlaze odklopný kryt, špinavé hadry si ze sebe jen svlékl, nakopal do díry a časem se z nich v prádelně stalo čisté a voňavé oblečení, které se nějakou záhadnou cestou dostalo do šatníku. Obávám se ale, že stále je v této činnosti potřeba lidský faktor - bohužel:myslim

Odesláno

Za mňa šatňu určite ... Do nového bytu sa mi nezmestí, inak by som ju určite riešil, je to super vec ...

Čo sa týka \"regálov\" a podobne do šatny, odporúčam systém PAX z Ikei ... Je veľmi dobre modulovatelný, časom ho môžeš veľmi lahko prerábať, doplnovať, meniť, má dosť vychytávok a bez dverí (ktoré ty do šatníku nepotrebuješ) je aj pomerne lacný ...

Bohužiaľ, sa im nejak zo stránky vytratil plánovač ... Primo v obchodnom dome si môžeš však PAX namodulovať sám.

Odesláno
c.WO.k: jaky maš rozmery?

odhadem 2x5, je to opravdu hrubý odhad,můžu dneska večer přeměřit, popř hodit fotky i do mailu,ale uklízet tam nebudu :D každopádně se tam vejde vellká skřín,dali jsme tam i sedačku a je tam i sušák ;)

[upravil dne 4/10/12 13:05 od c.WO.k]

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

šatnu máme hotovou.

pomale začínám vybírat nejakej policovej systém.

mel jsem najitej ale stratil jsem odkaz :( a nemužu ho ted najit.

jakej mate vy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...