rimmer Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 se asi posrali...bohajeho OMG nemam slov:bojim:o Citovat
John Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Njn taky nemám slov...že je ochcáfka hezčí než 407SW a Ferrari.....no hold jsme v čechách co na to říct....:mad::mad::mad: Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 To už snad ani nemá cenu tydle soutěže sledovat, protože škodovka je vždycky nejlepší... Citovat
Bohumil Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 No co jste si představovali, v Čechách, český auto a ještě k tomu to \"výročí\". Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Tos mě teď připoměl tu reklamu na 100 let Škodárny - všimněte si, že jak projíždí Fábie, tak je napsaný \"Celých 7 koní\" nebo tak něco. Konečně přiznali barvu Citovat
Tornado Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Nebyl ten porad spise reklamni kampani na znacku SKODA?! Kdyz je ted to vyroci... [Editován dne 3/6/05 Tornado] Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 i když nerad obviňuju z věcí jako je korupce a nerad bonzuje apod., v tomto případě bych musel souhlasit Citovat
Petr605 Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 Já to říkal už v polovině minulýho týdne. Kdo nevěří, a? si to najde. Tyhle \"soutěže\" jsou jeden velkej švindl. Jde jenom o to vytáhnout z lidí prachy za SMS, jak to dopadne je úplně jiná věc. Podle mně to bylo rozhodnutý předem... Citovat
destiny Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Osobně proti Octavii v kombíku nic nemám. Líbí se mi a klidně bych si jí i koupil. Nevím jak to vychází cenově, ale asi bych hodně zvažoval, jestli 407SW a nebo Octavii. Kdyby to bylo cenově podobné, tak bych z hlediska designu rozhodně sáhl po 407. Citovat
milda Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 No jo, je to jeden velkej podvod. Ale dobře jsem se pobavil, když jsem viděl v první vteřině po vyhlášení to zděšení lidí v hale ..... Citovat
Pinďa Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Nejen tam, ale i těch co jsi neviděl za TV přijímači !!! Citovat
Hics Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Já v tu chvíli málem o TV příjmač přišel...Naštěstí zůstalo jen u slovních nadávek na ultraplochou obrazovku...:D:D Ne, vážně... Nečekal jsem že 407 vyhraje, i když sem ji to přál, ale když jsem viděl takový \"trumfy\" jako BMW6, nádhernej Brabus, nebo Ferrari, taxem si řikal, \"alespoň to třetí\" a taky jo, jenže to první je fáááákt frááááškáááá.... Vždy? to bylo přeci o DESIGNU! Buď je to tim, že češi jsou zkrátka megatukani, nebo řekněme nekorektním způsobem průběhu soutěže, což o5 o něčem svědčí... Koktávka neni špatný auto, ale na to aby vyhrála, by to nesmělo být mj. o designu a nesměla by mít takové protivníky. A příště se na to nekoukám ani za pytel sr**ek! TAK! Citovat
Petr605 Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Hics Já v tu chvíli málem o TV příjmač přišel...Naštěstí zůstalo jen u slovních nadávek na ultraplochou obrazovku...:D:D Ne, vážně... Nečekal jsem že 407 vyhraje, i když sem ji to přál, ale když jsem viděl takový \"trumfy\" jako BMW6, nádhernej Brabus, nebo Ferrari, taxem si řikal, \"alespoň to třetí\" a taky jo, jenže to první je fáááákt frááááškáááá.... Vždy? to bylo přeci o DESIGNU! Buď je to tim, že češi jsou zkrátka megatukani, nebo řekněme nekorektním způsobem průběhu soutěže, což o5 o něčem svědčí... Koktávka neni špatný auto, ale na to aby vyhrála, by to nesmělo být mj. o designu a nesměla by mít takové protivníky. A příště se na to nekoukám ani za pytel sr**ek! TAK! Měl jsi sedět někde u pivka jako já a probírat nějaký užitečnější věci...:D:D Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Hics Já v tu chvíli málem o TV příjmač přišel...Naštěstí zůstalo jen u slovních nadávek na ultraplochou obrazovku...:D:D Ne, vážně... Nečekal jsem že 407 vyhraje, i když sem ji to přál, ale když jsem viděl takový \"trumfy\" jako BMW6, nádhernej Brabus, nebo Ferrari, taxem si řikal, \"alespoň to třetí\" a taky jo, jenže to první je fáááákt frááááškáááá.... Vždy? to bylo přeci o DESIGNU! Buď je to tim, že češi jsou zkrátka megatukani, nebo řekněme nekorektním způsobem průběhu soutěže, což o5 o něčem svědčí... Koktávka neni špatný auto, ale na to aby vyhrála, by to nesmělo být mj. o designu a nesměla by mít takové protivníky. A příště se na to nekoukám ani za pytel sr**ek! TAK! Měl jsi sedět někde u pivka jako já a probírat nějaký užitečnější věci...:D:D ... moje řeč Citovat
Kvasky Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Nevím proč tolik nadáváte. V ČR je většina lidí, kteří většinou volí auto který bude pro ně finančně dostupný. Takový Ferrari si asi každej nekoupí. Já osobně jsem dal hlas Octavce, protože se mi moc líbí. 407 se mi nelíbí, to bych raději sáhl po 406-novej model a ještě v kombajnu. Citovat
Medvěd Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Kvasky Nevím proč tolik nadáváte. V ČR je většina lidí, kteří většinou volí auto který bude pro ně finančně dostupný. Takový Ferrari si asi každej nekoupí. Já osobně jsem dal hlas Octavce, protože se mi moc líbí. 407 se mi nelíbí, to bych raději sáhl po 406-novej model a ještě v kombajnu. Až na to, že jsem nehlasoval, mám s Tebou shodnej názor (jen bych váhal mezi Oktávkou a Passatem). Jinak mít na nový auto, 407 by to určitě nebyla (ani SW) Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Kvasky Nevím proč tolik nadáváte. V ČR je většina lidí, kteří většinou volí auto který bude pro ně finančně dostupný. Takový Ferrari si asi každej nekoupí. Já osobně jsem dal hlas Octavce, protože se mi moc líbí. 407 se mi nelíbí, to bych raději sáhl po 406-novej model a ještě v kombajnu. Pokud se ale bavíme o soutěži http://nejhezci.auto.cz/ tak v tomto případě by neměla cena hrát žádnou roli při rozhodování. Na to sou jiný soutěže, kde by člověk měl popřemýšlet o nejrůznějších faktorech. Tady byla otázka jasná: je Octávka hežčí než BMW 6, Brabus, Ferrari. Pro mě byla odpověd jasná - NE. Tím nechci urazit fandy Octávky, ale prostě podle mě to žádnej designerskej zázrak teda není. Pár aut z té nabídky je z dílen Pininfariny (jako i 406 Coupé, a nejspíše i 605) a to jsou designerské skvosty. Nejhezčí auto by mělo být takový, za kterým se většina lidí otočí i za pár roků. To podle mě též není případ Octávky. Takže osobně když sem tam vybíral auto, přirovnal sem ho k ostatním, představil sem si jak bude \"in\" za pár let, a i když to auto třeba nikdy nebudu mít, kliknul sem Hlasovat. Citovat
Petr605 Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Je jasný, že se nová ochcávka hodně lidem líbí (i když je to divný ), ale tady jde spíš o to, že podle všech těchto tak zvaných soutěží je nejlepší ve všem Škoda. Tady se může vyhlásit sebeblbší anketa a vždycky by to vyhrála Škodovka. Kdyby někdo vyhlásil anketu o například nejpohodlnější auto, tak to na sto procent vyhraje nějaká Škodovka, nejrychlejší by taky určitě vyhrála. A já si nemyslím, že to je objektivní hodnocení. Je to vždycky něčím (někým) ovlivněné zevnitř. Citovat
Ladis Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Tolik rozruchu, pro tak jednoduchou věc. Máme \"Nejhezčí auto\", ale fakticky je výsledek následující: 1 š?asný majitel Oktávky, zaplácnutý jeden večer v TV aniž by se muselo šáhnout k nějaké 4 reprýze nějakého odrhováku, operátoři a pořadatelská agentura si taky přišli na svý a 3 hlavní sponzoři v přímém přenosu. Ještě se k tomu a podle mně hodně neš?astně prezentoval jako moderátor mladej Brzobohatý. A část národa má ještě pocit, že se volilo podle jejich hlasů a mohli tak dát průchod přímé demokracii. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.