Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem chtěl bych se zeptat když jsme tu u těch displejů. Po delší době když se asi displej ohřeje tak z něj zmizí skoro všechno a nic nelze přečíst. Když je displej studený v nezahřátém autě tak vše ukazuje ale po zahřátí už nic....  Nevíte čím to a když displej někde seženu a vyměním tak to bude v pohodě???  nebo je to normální??? Děkuji

Odesláno (upraveno)

Je to normální (bohužel) Když použiješ hledání, tak je to problém napříč modely. Ve 407 to řeší nákupem nových z Číny. Taky to najdeš, když použiješ hledání.

Upraveno uživatelem MJSytic
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

mal by som otázku...Displej z P406, typ B, je v jednej časti tmavší. Prisudzujem to vypálenej žiarovke. Ak to bude žiarovka, akú by bolo potrebné kúpiť, s päticou, či bez? Dá sa žiarovka z tej pätice vybrať a napichnúť späť? Poprosil by som aj o presnejší typ žiarovky.

Ďakujem.

• O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim chlapi mohol by mi niekto prosim poslat na mail fotku toho konektoru ako su tam tie kable ? Neviem to zapojit poriadne mam 406 2.0 HDI 99 rok. Mail: riky3663@gmail.com

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

mam 1,8 16v sagem sl96  rok 2000
nechal jsem si aktivovat pp v bsi ale v displayi nejde aktivovat. pořad to haže chybu. 
dnes jsem koukal na draty a chybí mi drat na přepinani. myslím že to by tomu nemuselo vadit. a drat z řj do bsi.
muže ta chyba naskakovat tím že chybí drat z řj do bsi?  

Upraveno uživatelem čakom
  • O 7 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj vsem neni tu nekdo v okoli Berouna s diagnostikou , potrebuju povolit palubni pc. Byl jsem uz ve trech servisech a nikde se jim to nepovedlo.

Upraveno uživatelem nokia85
  • O 9 měsíců později...
  • O 1 rok později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Prosím o radu. Přestala mi svítit jedna ze dvou žárovek, které osvětlují displej palubního počítače. Po vysunutí displeje a následné vyndání poškozenou žárovičku a nahradil jinou. Bohužel jsem zjistil, že je uvolnění (vypadlý) černý drátek z pinu. Z tohoto důvodu, displej nesvítí. Zkoušel jsem napojit černý drátek zpět na některý z pinů, ale bez úspěchu. 
Mohl by mi někdo prosím poradit, na který spodní pin mám napojit černý drátek dle fotografie, aby displej svítil? Jedná se o vozidlo Peugeot 406 viz podpis. Děkuji 

IMG_20240713_204912.jpg

Odesláno

No to tezko hadat, kdyz je to neorigo natahany. Zvlast takhle po internetu z jedne fotky na dalku. Mel jsem tu cest po Komisarovi davat v Oldove 406 dohromady tempomat a ve finale bylo lepsi vsechno vytrhat ven a zacit znovu a poradne. Ve vsi ucte, s ohledem na Komisaruv soucasny zdravotni stav, proste to bylo zpraseny az hruza. Netusim, co je cerny dratek a kam je zapojen, nebo co vede. Kdyby tam byl nabastlenej alespon origo konektor a origo draty s cisly, tak se da poradit, ale takhle fakt tezko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...