Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ako, ja už dávnejšie nosím poškodené europalety a všelijaké iné palety domov skrz dosky, na búdy pre psa, krmítka pre vtáky a nejaké tie malé ploty, ale urobiť z toho nábytok ma ešte nenapadlo. Dobrý nápad:super

Odesláno

Zrovna mi o tom včera říkala ségra.

Nejvíc se mi líbí ten věšák, ale když bych si měl dělat takovej industriální nábytek, tak radši použiju osb desky a nařežu si to přesně podle svých představ

Odesláno

A jeste k tomu vyrazenou jesterku, aby se to dalo pred bourkou rychle schovat do garaze.

Doma mam hromadu jednorazovych palet z prace na topeni, ale na nabytek se moc nehodi, prkynka praskaji a jsou hodne hruby, maji trisky.

Guest servisman
Odesláno

nápad docela ujde ,já si bral latky z palet a dělal poličky do sklepa .Ale nevonělo mi to tak jsem to musel vyházet ,ono záleží z čeho jsou palety čili co na nich bylo.

Odesláno

Palet navozím desítky týdně domů, ale dělat z toho nábytek to mě zatím nenapadlo, ty jsou jen na topení:D

Ale je fakt, že vozím i velký palety, třeba 350cm x 250cm a z toho se už dají dělat věci, třeba altánek, přístřešek pro auto, zahradní domeček, domeček pro věci na auto a podobně:D

[upravil dne 19/8/12 23:28 od Šalda]

Odesláno

hmm, ten nabytek mi prijde spis tak nejak z nouze ctnost :aut nez, ze by se mi nejak libil (kdyz jsme jeste na zakladce litali s klukama po venku, z palet jsme staveli bunkry apod.), kdyz uz sedacky na zahradu, tak misto zbouchany palety, to radsi svarit konstrukci pod autosedacky z neceho rozebranyho na dily (pro fajnsmekry treba i kuze) k tomu stolecek z nejakyho vicevalcovyho bloku (treba i V6) a skleneny desky a rozhodne to bude vypadat styloveji ;)

dovnitr do baraku pak palety leda v narezane podobe do krbu :D

[upravil dne 20/8/12 04:11 od Ferry]

Odesláno

Už jsem to někde viděl, ale taky z jakých palet, EURovek je podle mě škoda. Já tu mám obyčejný a už se na ně chystám s motorovkou :D

Odesláno

Docela jsem se zasmál té formulaci, jak stačí \"jen\" očistit, obrousit a natřít :D Přesně z toho důvodu, když něco dělám, vyrábím to raději z příslušných prken...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...