Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyzerá byť dosť v zachovalom stave, a ešte podľa toho čo chlapík popisuje, že netreba do toho vraziť teraz ani cent,,tak neviem neviem :/ ale tak zdá sa mi to aj tak byť drahé na 11 ročné auto,,,,

Odesláno

Ide o to že by som to chcel zo slovenska, nie zahraničné, nechce sa mi chodiť po úradoch, kde každý čaká nejaký ten peniaz navyše do vrecka za zlegalizovanie zahraničného automobilu,,,,ale tak neviem neviem,,vyzerá byť v perfektnomn stave a majiteľ čo sa o neho staral,,pred takými ľudmi klobúk dolu ale tá cena neviem neviem :/ :/ a či ešte niekde by som našiel v takom stave auto za lacnejši peniaz,,,,

Odesláno

mozes ty mat top stav ja som tak pritiahol z holanska top stav jak nove a tak ci tak bolo treba do toho vrazat peniaze po velmi kratkej dobe radsej kup lacnejsie das si to do kopy a este ti zvysi nejake euro

[Edited on 14/8/12 17:38 by krtek 2]

Odesláno

Dát za 11ti letý auto 80 tisíc???

To snad nemyslíš vážně;)

To jedině kdyby to bylo z rodiny, kde bych věděl co se s autem vše dělalo, ale z bazaru rozhodně neeeee:papa

Odesláno

No řekl bych, že jsem svojí 406 taky hodně opečovával. Shodou okolností měla tak nějak podobně najeto, podobný servis a k tomu třeba 2 roky starý lak, několik km starou spojku, servisované vstřiky, spoustu ND a podobné věci... prodal jsem ji za 2700,- EUR ;)

jo ještě poznámka - bylo to před rokem, dneska bych za tu cenu samozřejmě neměl šanci.

[upravil dne 14/8/12 19:20 od koblih69]

Odesláno

Proč nepokračuješ v předchozím vlakně?? To tu budeme mít od tebe 20 vláken koupit či nekoupit na každý auto zvláśť?? Pokračuj prosim v tomhle vlákně, to druhý zamknu, děkuji za pochopení. Moderator

A ještě jedna poznámka, pokud jsi z Ulanbataru tak nechapu proč kupuješ auto na slovensku. Tady ma každý pravý bydliště když má nějaké uvedene, kdo nechce tak jej prostě neuvede, ale takovýhle nesmysly tu moc rádi nemáme, děkuju.

[upravil dne 14/8/12 19:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Auto může být opečovávané, ale spotřebák bude třeba měnit tak jako tak. Pochybuju, že majitel měnil před zamýšleným prodejem třeba tlumiče... nebo jako Koblih spojku. Takže jo, pěkná auta sice jdou draze, ale to neznamená, že jsou bez investic, velký pozor na to. Znamená to, že máte akorát nezničený polotovar.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...