Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový dotaz či spíš anketu.

Jakou naftu a kde čepujete do svých aut?Doposud jsem čepoval do stáreho peugeota tu nejlevnějši co jsem koupil,jen v největšich mrazech jsem byl nabrat lepši ale nijak se startováni nezměnilo.co jsem se dočetl tak je dobré dávat Vif super aditiv do nafty ale zajimají mě vaše zkušenosti.

Odesláno

já tankuju na ledopě (na sile v ZR) naftu už asi 3 roky a docela pohoda.. mají o dvě kačky levněji než běžně kdekoli ve žďáře na benzínce.. na zimu dávám VIF, v létě nic.. s tím VIF je akorát dobrý, nechívat ho někde v teple.. v kufru u rezervy, když je venku -20, tak se z něho stává gel a nejde vylejt z flašky.. :D

Odesláno

Do stareho citroen AX 1.4D i ted do soucasne 406ky tankuju Vervu + VIF, u AXka to bylo zatracene znat kdyz jsem dal obyc naftu, nebo Verva + Vifa rozdil byl fakt citelny, nizsi spotreba a kopec co jsem jel na 3ku jsem s kombinaci lepsi nafty a aditiva vyjel na 4ku... Tak ze za me jednoznacne Verva+Vif

Odesláno

Jeslti máš trochu cit pro auto uslyšíš nekvalitní naftu prakticky hned. Příklad - nová benzínka v Týně, super cena, natankováno, klepalo to jak traktor a ejhle za chvíli dostali pokutu za nekvalitní naftu ;) vedle Shell - v zimě zamrzlá nafta ve stojanu ... kousek dál benzínka jednoho přepravce z ČB a naprostá spokojenost. Motor je tižsí než na Shell a s dvěma kelímky VIFu si jen brumlá.

Odesláno

co myslite ze se dela se splaskama co odmitnou velky pumpy? odkupujou je mensi pumpy a vychcany podnikatele. takze ja JEN na omv a agip..

myslim tim jak naftu tak benal

[upravil dne 7/8/12 12:27 od JardaMoj]

Odesláno

Já tankuju v Praze na ONO a přidávám k tomu celoročně VIF. Vždy dám trochu více a není problém. Za tři roky co tam tankuju jsem neměl s motorem žádný problém a šlape jako hodinky;)

Odesláno
co myslite ze se dela se splaskama co odmitnou velky pumpy? odkupujou je mensi pumpy a vychcany podnikatele. takze ja JEN na omv a agip..

myslim tim jak naftu tak benal

[upravil dne 7/8/12 12:27 od JardaMoj]

A velka firma je co? ten malej podnikatel co plati treba OMV za znacku? Nebo to JZD ktere ma dneska traktory s CR motorama a dost si to hlida aby nebyl problem ale za znacku na pumpu nikomu neplati? A nebo opravdu velka firma jako je treba Tesco ktere bere mam dojem prave OMV? Treba Unicorn je taky velka firma a meli nejvic problemu s ČOI.

Odesláno

jsou to pumpy, ktery snad nemaj ani nazev. ty vesnicky s.acky.nerikam ze pumpy tesco a tak dale, naopak ty maj celkem slusnej benal 98. o jzd taky nemluvim,ty si kvalitu hlidaj,presne jak rikas.. o tomhle vim celkem dost.. :)

Odesláno

Loni jsem bral jen Vervu a dával jsem tam VIF a spotřeba byla přes léto 7,5. Letos beru u Lukoilu a ze začátku bez VIFu a spotřeba 8 teď jsem začal přidávat VIF, motor je znatelně tišší a spotřeba 8. Od Vervy jsem upustil poté, co mi v zimě při -28°C zamrzla nafta a kolegovi co na moje doporučení začal brát naftu se to stalo taky. Naopak známý, který bere celý rok u Lukoilu nezamrzla. Na výkonu jsem nic nepoznal, u toho parníku to není nějak znát. Na doraz ho nešlapu a jestli mám trochu víc plynu než u ty Vervy to fakt nepoznám. Taky ta spotřeba může být tím, že s tím teď jezdíme víc po městě než dřív, manželka tvrdí, že s tím oba jezdíme razantněji ..... Ten půllitr na spotřebě mě netrápí, tak to neřeším. Historie tankování a spotřeby viz odkaz v podpisu.

Odesláno

vyfritovaný olej s hospůdky přes hadr přecedit hranolky... do toho trochu methylesteru a jeto.. :) a pežotek si chrochtá

a vím na co jedu :)

[upravil dne 11.8.2012 14:10 od ondra123]

Odesláno

Osobně jedině Shell.Do svého coupé pouze V-Power,a pokud není zbytí tak OMW nebo Agip z nouze.Do firemního jedině tankujem celorocně Shell naftu a nikdy nebyl problém.. Znám dost lidí co občas v zimě natankovali naftu u ONO a podobných sr... a zamrzlo jim to.. je to asi shoda okolností ale u Shellu jsem za xlet neměl sebemenší problém u žádnýho auta.

Odesláno

Jedine v polsku DiselGold od StatOil.

Motor tizssi pruznejsi na nadrz cca 150/200km najedu vic a v zime nezamrzla.

Pridavam od Sunoco nejake aditivum a zatim spokojenost.

Odesláno
Osobně jedině Shell.Do svého coupé pouze V-Power,a pokud není zbytí tak OMW nebo Agip z nouze.Do firemního jedině tankujem celorocně Shell naftu a nikdy nebyl problém.. Znám dost lidí co občas v zimě natankovali naftu u ONO a podobných sr... a zamrzlo jim to.. je to asi shoda okolností ale u Shellu jsem za xlet neměl sebemenší problém u žádnýho auta.

jo Shell je velice kvalitni akorat ne u nas. Ten V-Power vysel v testech zhruba stejne jak Top Q od Benziny (to je ten standart co maji) Vyjadrili se k tomu tak ze pry se prizpusobuji trhu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...