Přejít na obsah

Sasima35

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

Vše od uživatele Sasima35

  1. potřebuji vyměnit zadni čelisti u berlinga je to hodně složite?měnil jsem to u škodovky a u bavoráku E30,tak jestli to zvládnu a je potřeba nějáké spešl nářadí?
  2. problém byl vyřešen tyčka stabilizátoru a čep řízeni
  3. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    Dnes jsme byly v autobazaru pokusit se o nějakou slevu,bohužel jak jsem očekával nepdařilo se nám nic.Pán patrně majitel má jiné názory na skrýte vady než já, řikal že skrytá vada se netýká mechanických části auta,jako přiklad uvedl že reklamace uznávaji pokud se zjisti že automobil kradeny,což jsem vubec nepochopil,ve smlouvě je uvedene asi to že auto je potřeba celé generálkovat takže žádna obrana patrně nejni. Ráno jsem si přečetl recenze na autobazar vysočina co jsem našel na netu a je patrne že personál je velice mily do té doby než se člověk vráti s problémem na autě,dvě třetiny nespokojených zákazniku,jedna třetina měla štěsti a koupila dobře v uvozovkách.co já se ptal v okoli tak mi nikdo nedoporučoval tam kupovat auto,vim o dovozci který auta dovaži zbořena,opravi a dá je na prodej do autobazaru,bohužel segra tyto informace neměla takže opravu budem řešit přiští týden,jen doufám že to bude jen to těsněni.
  4. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    tak pokud to je jen těsněni pod hlavou tak si myslim že to je lepši vyměnit,ceny se pohybuji kolem 3 tis. co vim. Bohužel se to zjisti až se sundá hlava,bych řekl.já to zjistil když jsem chtěl změřit chladici kapalinu,nasál jsem fakt hodně oleje,to mě fakt zarazilo.
  5. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    Otázka ceny. Máš možnost výběru - buď si za tím stojíš a prodáváš draho, nebo s tím nechceš mít vůbec co společného, záruka končí předáním klíčků, prodáváš to ve stavu tak jak je a tomu by cena měla být adekvátně nižší. Já s oblibou kupuju právě takováto auta, kdy zcela přebírám riziko jakékoliv závady na sebe - ale nejsem kavka, abych za to platil nesmysl. Souhlas s tim taky souhlasim. Bazar vysočina dotyčné auto prodával jako vonavku vyleštěnou po prvnim majiteli což taky nejni pravda,prostě stylem někoho oblbnout.
  6. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    ja to vim bonužel nevim proč se chová tak zbrkle. Rád bych to nějak vyřešil ke spokojenosti každá skušenost s jednáni s lidma jestli se to dá ještě tak nazvat je dobrá
  7. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    bohužel jak jsem psal já u toho nebyl,ještě k tomu jsem ji tam do toho bazaru nikdy neposlal
  8. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    38 tisic,bohužel sestra si na to musela pujčit asi 10 tisic,nemá chlapa který by ji cokoliv zaplatil musi vše zvládát sama a k tomu ještě dvě malé děti
  9. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    Dik Mrknul jsem na právni poradnu na netu je to nějak tak jak píšeš Klidně pište dál vaše názory a skušenosti já napiši jak to dál řešim
  10. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    jistě že nemusel ale podle zákona je půl roku na skryté vady na auto koupene v bazaru nebo jete,pokud tu je někdo znaly v zákonech muže pomoci? Ano může to být jen těsněn pod hlavou,já mám dobré skušenosti se servisem v Žiškově poli tam mi dály peugeota.
  11. Sasima35

    Autobazar Vysočina

    já kupuji svoje auta v vždy v bazaru nikdy jsem nebyl napálen vždy jsem věděl co kupuji. Bohuže lsestra která šla sama auto koupit je poněkud divoka a nedá si nic vysvětlit i když už se napálila hodněkrát.Obou nám skoro součastně odešlo puvodni auto ona ohozně spěchála,nedá se už holt nic dělát,jen to chci vyřešit aby to bylo pro ni unosné,nejni zrovna v baliku.
  12. Zdravim bohužel se musim poptat zde na foru jestli někdo nevi jak postupovat při reklamaci automobilu,sestra koupila V autobazaru Vysočina u Ž ďáru nad Sázavou citroena saxo 1.1 asi před 3 měsíci,má olej v chladiči,ve smlouvě je uvedene možnost prosakováni motoru či co asi aby se chranily,při telefonickém dotazu ji poslaly někam že si to muže skusit s právnikem.já vim že na skrité vady má byt pul roku záruka.Má někdo skušenost jak to řešit.
  13. Sasima35

    Problém s přistrojovou deskou

    tak jsem zjistil dalši informace k problému,muže to byt zaoxidovana pojistka nebo špatná kostra palubky
  14. Sasima35

    Problém s přistrojovou deskou

    ten se nacházi kde,koukal jsem pod volant jsou tam pojistky a nějaké konektory je někde tam ?
  15. Sasima35

    Problém s přistrojovou deskou

    to vim jen kde by to mohlo být?
  16. Sasima35

    Problém s přistrojovou deskou

    tak dnes přestala jit uplně,ještě že vše funguje jak má jen přistroje a kontrolky nejdou vubec nevi někdo v čem by to monlo být?
  17. nějkaý čas mi blbne přistrojová deska u Berlinga.rano v klidu naskoči a po pár kilometrech se začne vypinat a zapinat zhruba po pěti minutách se to uklidni a jed normálně,je to nějaký sktat nevim co to je,dělá.to jen ráno
  18. Zjistil jsme že rozteč šroubu na berlingo je stejné jako u 405 jen na 405 je širši odhadem myslite že se mi to tam vejde,potřebuji plecháče na zimu a to se mi zdá dobrá volba než něde schánět jine.Doufam že tu nepíšu nějaké hlouposti. u 405 byly 185-60-14 a na berlingu 175-75-14 a když jsem se podival do techničáku tak rafek je 5,5 což si myslim že je stejne
  19. to jsem měl u 405 taky ale nepamatuj isi to jaky to vydávalo zvuk,tam je to pouzdro s ložiskem co se natáči při směně směru?
  20. Sasima35

    Palivove čerpadlo GRD Turbo

    klimu nemám u 405 turbo dizla mi nejde do otaček asi falešný vzduch někde do palivové soustavy jde
  21. Sasima35

    Palivove čerpadlo GRD Turbo

    aha a co to huči když zapnu kliček několik sekun d než zhasne žhaveni?
  22. Sasima35

    Palivove čerpadlo GRD Turbo

    aha a vede tam nějaka lektrika nebo je poháněno až při spuštění motoru?
  23. kde se nacházi palivové čerpadlo u 405 GRD Turbo 1.8?
  24. Problém u citroenu Berlingo při pomlalé změně směru při odbočeni na křižovatce mi cvakne v přední nápravě většinou u řidiče Co by to mohlo dělat kost stabilizátoru čep nebo tlumič?
  25. Sasima35

    Kvalita nafty

    tak do polska se mi nechce jezdit tankovat ,já do stareho dizla čepoval vždy tu nejlevnějši naftu a neměl jsem ani v mrazech problém.
×
×
  • Vytvořit...