ozzy56 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 http://www.novinky.cz/krimi/274960-otec-nacouval-do-rocniho-ditete.html Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 \"určitě bych nechal venku ročního prcka bez dohledu\" a já bych couval :bojim:bojim:roll:roll:roll ten můj bude mít dva roky a bez dohledu bych ho venku nenechal,proč ho ten řidič nenaložil do auta a nepřipoutal do sedačky? no teď už je pozdě,ať si drbe hlavu ale hlavně doufat že to bobře dopadne a příště si dá pozor Citovat
Shrek Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Taky to nechápu. Máme 3-letou prďolu a rozhodně ji nenecháváme bez dozoru, kde jezdí auta... I když jedu jen do garáže, buď jede se mnou nebo se drží mamči. Citovat
Cinicman Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Holt, stane sa... určite si chlapík teraz dobre trieska hlavu... To ale nič nemení na fakte, že je to debil. Neviem si ani predstaviť, že by som tú našu keď bola malá, nechal vedľa auta bez dozoru a išiel by som \"cúvať\"... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 Osobně si myslím,že se to normálnímu člověku prostě nemůže stát Poslední dobou nabývám dojmu,že začínáme mít něco společného s američany--tam se taky suší kočky v mikrovlnce, perou v pračce a mnoho jiných kuriozit Citovat
Frozz Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Poslední dobou nabývám dojmu,že začínáme mít něco společného s američany--tam se taky suší kočky v mikrovlnce, perou v pračce a mnoho jiných kuriozit Jenže tam je ta šance trošičku větší, než u nás v ČR , ale i tak ... Citovat
genzer Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 posledni dobou mam pocit,ze film Absurdistan zas neni tak daleko od pravdy Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Co já na to? Že to je hned. Jo, vlastní batole si, když mi ho někdo nehlídá, při takovém vyjíždění či popojíždění prostě posadím vedle sebe. Ale jsou situace, kdy můžete snadno přehlédnout někoho jiného, třeba na parkovišti u hypermarketu. Tam to neošetříte nijak, leda couvacími čidly a/nebo kamerou. Jinak z kdysi dávna znám případ chlapa, co si vlastní dítě přejel traktorem - při couvání s dlouhým vlekem. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Je to hrůza a blbost řidiče a za blbost se platí - v tomto případě doufejme, že ne tou cenou nevyšší. Tenhle otec, jak tu někdo psal, nejspíš mlátí hlavou o zeď a prožije hodně bezesných nocí. Co ale s člověkem \"Otcem\" který úmyslně na parkovišti postaví svoje dítě za právě couvající auto a následně vidírá řidiče jinak ho udá na policii. Stalo se v Karlových Varech. Citovat
Tom_206 Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Dneska další kousek: http://www.novinky.cz/krimi/275054-ridicka-v-caslavi-chtela-vytahnout-okenko-omylem-nastartovala-a-prejela-dite.html Jak někdo může být tak blbej Jinak k tomu prvnímu příspěvku...z mýho hlediska je to nezodpovědnost, vlízt si do auta a nechat malýho prcka pobíhat někde okolo auta, když jdu couvat.... já ty lidi nechápu Citovat
ChouLu Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Tak dnes chlapec zemřel ... :fnuk http://www.novinky.cz/krimi/275300-v-nemocnici-zemrelo-dite-do-ktereho-nacouval-jeho-otec.html Citovat
hipisko Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ja si myslim ,ze moralne odsudzovat otca nie je zrovna na mieste, stat sa toto moze hocikomu. Trebars len nedorozumenie, kedy si zena mysli, ze na decko dohliada muz a naopak...a decko sa medzi tym hraje so zabudnutym nozom... Tiez mam dve deti, takze viem zo sovjej skusenosti, ze proste decko clovek nevie mat 100% casu na dohlad, je to nieco podobne, ako byt 100% koncentrovany na cestu, kazdy vie, ze by to tak malo byt, ale nikto to nerobi, kedze realny svet funguje trosku inak ako teoria. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 je velka tragedia co sa stava, ale s hipiskom musim suhlasit Citovat
marko306 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No neviem, ja mám 3 deti,takmer každý deň cúvam do dvora a vždy, opakujem vždy idem najskôr za ženou dovnútra, opýtam sa kde sú deti a až potom cúvam, keď viem, že dvor je prázny. Strašne sa toho bojím, že by som si zrazil deti, mám z toho až strach. Cca 6 rokov dozadu zabil ženin strýko troj ročné dievčatko, keď cúval na kamióne na parkovisku. Jedna vec je, že ho nikto nenavádzal a druhá vec je že sprostá mati dievčatka sa iba pozerala z okna z paneláku a tak dávala na ňu pozor. Ženin strýko išiel sedeť a jej mati z toho vyviazla s čistým štítom i keď nechala decko bez dozoru. Citovat
Péťa Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Další: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/301039-madar-prejel-autem-dvouleteho-syna-dite-zemrelo.html Citovat
joshiki Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Nedávno si takhle jedu z kopce nějakou obcí po HLAVNÍ SILNICI(nulový provoz ale označena jako hlavní silnice) a nějaký malý klučík tak 2 roky mi vešel na prostřed silnice, naštěstí jsem koukal daleko před sebe, tak jsem reagoval s velkým předsihem...ale nedokážu si představit kdyby mi tam napochodoval zpoz nějakého zaparkovaného auta a já třeba nastavoval rádio nebo klimu. Jo a u domu jsem viděl jen otevřené dveře, ale nikdo nikde...tou jsou lidi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.