Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moc nechápu co tady řešíte, kolik je tu kuřáků nebo lidí co nechají denně prachy v hospodě?

Pokud se něco začne prodávat, není to podvod a najde si to svoje zákazníky tak je snad potřeba akorát ocenit toho kdo to vymyslel. Nikdo přece nikoho nenutí si to kupovat.

Trošku rejpnu - Méďo, kdybys nekupoval turistický známky můžeš držet dietu s nima :D:D:D :papa - jenom v vtípek :papa

[upravil dne 28/7/12 12:49 od koblih69]

Odesláno

350 jde. Když si vezmu, že oběd vyjde 200 a večeře s dovozem na cca 160, jsem na tom taky. Ale z toho se už aspoň dá najíst. Jde to i levněji, většinou však na úkor kvality/chuti. Pokud někdo hubne stylem, že jí drahý blafy, je už trochu zoufalej :)

Odesláno

Já mám bezlepkovou dietu a zrovna příští týden se chystám do Prahy , mám tam vyhledlé 2 retaurace bezlepkové, např. svíčková 150 kč + točené bezlepkové pivo 35 kč , za mě teda ty ceny na Prahu jsou :o

Odesláno

Dovazka 90 jeste ? To jsem myslel,ze tech 350 je konecna cena. Tak pak teda fakt nee toto :(

Odesláno
Ono by bylo take dobre si uvedomit co je tohle za klientelu. Predpokladam ze s tim Medved nejezdi moc po sidlistich a chudcich casti Prahy. Ale to by nam mohl napsat

Omyl - jezdím po běžných bytech jak na sídlištích, tak ve starých činžácích i rodinných domech a Ti lidé na mně určitě jako vysokopříjmoví nepůsobí.

To Koblih - netvrdím, že se jedná o podvod, jen mě prostě zarazilo, kolik jsou lidi ochotni \"vyhodit\" za krabičky, které podle mně mají hodnotu maximálně poloviční (a i takovou částku bych si rozmýšlel).

[upravil dne 28/7/2012 22:07 od Medvěd]

Odesláno

Docela pochybuji, že by si to kupovala celá rodina, to si kupují spíš časově zaneprázdnění jednotlivci, kterým se naprosto klidně vyplatit může. Ono je třeba se na to podívat z trochu více pohledů, např. už jen ta cena peněz - někdo těch 400 tak tak vydělá za celý den, někdo na to nepotřebuje ani jednu hodinu. Nebo někdo vyloženě žere odpadky, hlavně že je toho hodně a je to levné, a někdo holt dbá na životosprávu. Někdo si umí obstarat patřičné suroviny a má čas a schopnosti je patřičně připravit, a ten, kdo to neumí a/nebo ten čas a schopnosti nemá za to holt musí někomu zaplatit. Argument, že v hospodě ho to vyjde levněji je naprosto mimo mísu, pokud to nechcete srovnávat se sajrajtem typu průmyslový knedlík a UHO, kvalitní jídlo na celý den v hospodě vyjde ještě dráž, pokud vůbec najdete hospodu schopnou vám jej připravit, což je ještě o několik řádů těžší úkol než najít rozumný autoservis.

Odesláno

Oddie - i celé rodiny (kolega vozí jednu čtyřčlennou). V mém případě jsou to často mladé ženy .....

[upravil dne 28/7/2012 22:13 od Medvěd]

Odesláno

Hm, ještě, že jste Medvědovi poradili - zatím si nechával platit on od nich. :aut

K otázce: nešel bych do toho, bo na to jednak nemám a druhak to nepotřebuju - dokážu se zásobit sám. :)

Odesláno

oddie: obavam se, ze tato velkoseriova vyroba krabicek, ktere Medved rozvazi nebude mit kvalitu surovin, a cenu cca 80 Kc.

Proc? Protoze kdyz se nakupuji potraviny ve velkem, tak jdou ceny dolu, kdyz to zpracovava pet kucharu a 5 balicek, tak je cena taly nizsi. Jen se proste najde par blbu, kteri si neumeji, nebo nechteji vyhledat alternativni reseni. At si kdo chce co chce rika, ja nejsem krabickovej typ...... :)

Odesláno

To já taky ne, já si raději pořídil excelentní kuchařku přímo domů, byť to vyšlo o hodně dráž než krabičky, ale co mají dělat ti, na které už taková nezbyla? ;)

Odesláno

kamoska byla taky na krabickach a pomohlo ji to, myslim ze platila 200Kc/den a ja premyslim ze bych do toho taky sel, a myslim ze oproti soucasnemu stavu jeste usetrim :myslim

Odesláno

Ako bolo povedane, treba sa na to pozerat aj s inych uhlov ..

Znamy s tou dietou schodil uz cez 15 kilo, a je spokojny ... Objednava si to len na pracovne dni, cez vykend mu to nenosia.

Je v praci denne 10 hodin, ma rodinu, 2 male deti ... Za hodinu si je schopny zarobit viac, ako stoji ta porcia na 1 den ... Navyse mal problemy s nadvahou ...

Takto pride rano do kancelarie, prijde poslicek, da mu jedlo na cely den, a uz sa o nic nestara ... Nikam nemusi cestovat, chodit, nemusi nic varit, pritom je zdravo, a pomerne chutne ...

Nevidim na tom nic zleho ...

Odesláno

ja myslim, a sam to znam a bylo to na me kdysi videt, ze kdyz se clovek hybe, tak nemusi zrat hnusny jidlo z krabicek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...