Vítek1 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Ono by bylo take dobre si uvedomit co je tohle za klientelu. Predpokladam ze s tim Medved nejezdi moc po sidlistich a chudcich casti Prahy. Ale to by nam mohl napsat Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Moc nechápu co tady řešíte, kolik je tu kuřáků nebo lidí co nechají denně prachy v hospodě? Pokud se něco začne prodávat, není to podvod a najde si to svoje zákazníky tak je snad potřeba akorát ocenit toho kdo to vymyslel. Nikdo přece nikoho nenutí si to kupovat. Trošku rejpnu - Méďo, kdybys nekupoval turistický známky můžeš držet dietu s nima :D:D - jenom v vtípek [upravil dne 28/7/12 12:49 od koblih69] Citovat
shwaara Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 350 jde. Když si vezmu, že oběd vyjde 200 a večeře s dovozem na cca 160, jsem na tom taky. Ale z toho se už aspoň dá najíst. Jde to i levněji, většinou však na úkor kvality/chuti. Pokud někdo hubne stylem, že jí drahý blafy, je už trochu zoufalej Citovat
anthraX306 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Já mám bezlepkovou dietu a zrovna příští týden se chystám do Prahy , mám tam vyhledlé 2 retaurace bezlepkové, např. svíčková 150 kč + točené bezlepkové pivo 35 kč , za mě teda ty ceny na Prahu jsou Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Dovazka 90 jeste ? To jsem myslel,ze tech 350 je konecna cena. Tak pak teda fakt nee toto Citovat
Péťa Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Když si vynásobím 350 * 30 dní * 4 osoby v domácnosti, jsem na 42.000,-- To nevím, jak bych platil hypotéku, inkaso a další... Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Ono by bylo take dobre si uvedomit co je tohle za klientelu. Predpokladam ze s tim Medved nejezdi moc po sidlistich a chudcich casti Prahy. Ale to by nam mohl napsat Omyl - jezdím po běžných bytech jak na sídlištích, tak ve starých činžácích i rodinných domech a Ti lidé na mně určitě jako vysokopříjmoví nepůsobí. To Koblih - netvrdím, že se jedná o podvod, jen mě prostě zarazilo, kolik jsou lidi ochotni \"vyhodit\" za krabičky, které podle mně mají hodnotu maximálně poloviční (a i takovou částku bych si rozmýšlel). [upravil dne 28/7/2012 22:07 od Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Docela pochybuji, že by si to kupovala celá rodina, to si kupují spíš časově zaneprázdnění jednotlivci, kterým se naprosto klidně vyplatit může. Ono je třeba se na to podívat z trochu více pohledů, např. už jen ta cena peněz - někdo těch 400 tak tak vydělá za celý den, někdo na to nepotřebuje ani jednu hodinu. Nebo někdo vyloženě žere odpadky, hlavně že je toho hodně a je to levné, a někdo holt dbá na životosprávu. Někdo si umí obstarat patřičné suroviny a má čas a schopnosti je patřičně připravit, a ten, kdo to neumí a/nebo ten čas a schopnosti nemá za to holt musí někomu zaplatit. Argument, že v hospodě ho to vyjde levněji je naprosto mimo mísu, pokud to nechcete srovnávat se sajrajtem typu průmyslový knedlík a UHO, kvalitní jídlo na celý den v hospodě vyjde ještě dráž, pokud vůbec najdete hospodu schopnou vám jej připravit, což je ještě o několik řádů těžší úkol než najít rozumný autoservis. Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Oddie - i celé rodiny (kolega vozí jednu čtyřčlennou). V mém případě jsou to často mladé ženy ..... [upravil dne 28/7/2012 22:13 od Medvěd] Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 myslíte kurvy? tak ty by na to jídlo mohly mít... Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Ozzy s těma se nemusíš seznamovat, tam stačí zaplatit Citovat
Kurt Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Hm, ještě, že jste Medvědovi poradili - zatím si nechával platit on od nich. K otázce: nešel bych do toho, bo na to jednak nemám a druhak to nepotřebuju - dokážu se zásobit sám. Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Jo jo, dnešní nákup na trhu sice vyšel o něco dráž než krabičky, ale zase co se tam koupí bych v krabičkách asi nenašel. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 oddie: obavam se, ze tato velkoseriova vyroba krabicek, ktere Medved rozvazi nebude mit kvalitu surovin, a cenu cca 80 Kc. Proc? Protoze kdyz se nakupuji potraviny ve velkem, tak jdou ceny dolu, kdyz to zpracovava pet kucharu a 5 balicek, tak je cena taly nizsi. Jen se proste najde par blbu, kteri si neumeji, nebo nechteji vyhledat alternativni reseni. At si kdo chce co chce rika, ja nejsem krabickovej typ...... Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 To já taky ne, já si raději pořídil excelentní kuchařku přímo domů, byť to vyšlo o hodně dráž než krabičky, ale co mají dělat ti, na které už taková nezbyla? Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 no, pak jsou na rade mekace a krabicky Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 kamoska byla taky na krabickach a pomohlo ji to, myslim ze platila 200Kc/den a ja premyslim ze bych do toho taky sel, a myslim ze oproti soucasnemu stavu jeste usetrim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Ako bolo povedane, treba sa na to pozerat aj s inych uhlov .. Znamy s tou dietou schodil uz cez 15 kilo, a je spokojny ... Objednava si to len na pracovne dni, cez vykend mu to nenosia. Je v praci denne 10 hodin, ma rodinu, 2 male deti ... Za hodinu si je schopny zarobit viac, ako stoji ta porcia na 1 den ... Navyse mal problemy s nadvahou ... Takto pride rano do kancelarie, prijde poslicek, da mu jedlo na cely den, a uz sa o nic nestara ... Nikam nemusi cestovat, chodit, nemusi nic varit, pritom je zdravo, a pomerne chutne ... Nevidim na tom nic zleho ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 ja myslim, a sam to znam a bylo to na me kdysi videt, ze kdyz se clovek hybe, tak nemusi zrat hnusny jidlo z krabicek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.