Medvěd Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Tak jsem si tento týden ověřil, že na lidský blbosti se dají opravdu vydělávat těžký lováče. V rámci mé práce kurýra rozvážím na konkrétní adresy diety. V životě bych nevěřil, že se najde tolik lidí, kteří jsou ochotní za tašku s několika krabičkami platit takový prašule, jaké jsou uvedeny v ceníku. Ještě, že nic takového ke štěstí nepotřebuju. Mám kamaráda, který má syna s bezlepkovou dietou. Když jsem s ním hovořil o téhle možnosti, doufal jsem, že mi řekne - jó, to je gut, půlku mi dá pojišťovna a půlku zacáluju sám, to se mi vyplatí. Jenže podle něj na něco podobného VZP ani jiná zdravotní pojišťovna nedá ani groš a aby platil za jídlo 350,-/den, to je opravdu poněkud mimo mísu. [upravil dne 27/7/2012 21:32 od Medvěd] Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Na lidské blbosti se vydělává nejlíp. Nikdy se to nezmění, přestože i blbci umírají,další se rodí... Citovat
koblih69 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Méďo to nemůžeš tak brát telefon taky koupíš za 500,- a nebo taky za 15 tis. a ten 1. se neprodává nic moc a na ten druhý se spí před obchodem jako na pračku za komačů Citovat
Vítek1 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 no divam se ze je to komplet jidlo na celej den a pokud je to opravdu kvalitni jidlo tak to prece neni az tak hrozna cena! Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 To je jako se vším. Buď člověk umí vařit a obětuje tomu ten čas, nebo to holt musí někomu zaplatit. Stejně se můžeme bavit o čemkoliv jiném. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Presne, 350 na den s dovazkou ke korejtku neni zas az-tak-spatna-cena :) Citovat
kujon106 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 350 Kč za den určitě není mimo mísu. Kolik dáš za jídlo denně ty a na kolik si ceníš čas svůj, nebo toho člověka, který ti ho připravuje? Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 Presne, 350 na den s dovazkou ke korejtku neni zas az-tak-spatna-cena :) Dovážka je +90,- Kč Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 350 Kč za den určitě není mimo mísu. Kolik dáš za jídlo denně ty a na kolik si ceníš čas svůj, nebo toho člověka, který ti ho připravuje? 350 nedám za jídlo ani náhodou a když vidím ty miniporcičky ...... Citovat
kujon106 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Tak miniporcičky proto, protože je to dieta, že ano Určitě je to nadsazený, ale zdá se mi, že ne zas nijak strašně. Krom toho - jestli to opravdu funguje, tak proč ne. No a jinak je to obchod jako každej jinej, kde je poptávka, tam je i nabídka. Žádnou lidskou blbost bych za tim nehledal. Citovat
Driver Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 No jestli má bezlepkovou dietu tak některý suroviny jsou pěkně drahý takže to se na ceně taky může projevit. Jinak pojišťovna něco proplácí, bráchovi holky bohužel mají tuhle dietu taky a vím, že mu proplácely účty za bezlepkové potraviny do nějaké částky. Citovat
GooFy Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 přesně tak určitě to není z nejlevnějších surovin a když si spočítáte náklady na přípravu, kolik to muselo třeba dělat lidí atd... tak si myslím že takovej byznis to není. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Ta poznámka o lidské blbosti platí samozřejmě v případě klasické diety pro zhubnutí, protože pokud sám člověk nechce,jsou veškeré diety na hovno,to samé platí pro kouření,alkoholismus a drogy. Jinak ti umělci, co jsou tam focení--buď to jídlo brali zdarma v rámci reklamy, nebo dostali tučnou odměnu za uveřejnění svých fotek...,český člověk lépe skočí na nabídku,když je v tom celebrita, že jo... P.S. dieta z léčebných důvodů je něco zcela jiného,tam není o čem Citovat
Milan+ Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Blázen ten kdo do toho jde za ty prachy.Je fakt ,že dietu nepotřebuji i když občas na škodu by nebyla.A u mě rapidně cenu za den sníží cena oběda v práci za necelých 30. Citovat
Ajdamek Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 táta to jednou zkusil, říkal, že se to nedá žrát. Jeho stará to žrala docela dlouho, moc jí to nepomohlo. Citovat
MilanF1 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Hubnutí snad není jenom o jídle, člověk by se měl taky hýbat. U televize s krabičkou asi moc nezhubne. 350 Kč za jídlo na den, zas tak moc mi to nepřijde, ale těžko soudit kvalitu takto na dálku ... ale když si člověk umí uvařit více než čaj, pak ho to vyjde levněji, jen ta práce... [upravil dne 28/7/12 10:12 od MilanF1] Citovat
agresssor Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 350 kc na den ? ty kravo ja sem na nejakejch 180 a rikam jak zeru za draho..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 nekde byl clanek s tim, kolik kdo utrati za jidlo, vetsinou to bylo kole 9000 za rodinu, a pokud nekdo ted pise, ze utrati 350 za den, tj. 10 500 za jidlo na osobu na mesic, tak me to prijde docela dost.......... Citovat
Driver Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Jenže ještě se musí rozlišovat dieta, kterou někdo drží z důvodu hubnutí a potom dieta ze zdravotních důvodů, kdy ten člověk nemůže jíst nic jiného. To platí třeba o té bezlepkové, kdy opravdu má jedinou šanci jíst jídlo z potravin bez lepku takže ať chce nebo nechce tak si musí za ty suroviny připlatit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.