Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si tento týden ověřil, že na lidský blbosti se dají opravdu vydělávat těžký lováče. V rámci mé práce kurýra rozvážím na konkrétní adresy diety. V životě bych nevěřil, že se najde tolik lidí, kteří jsou ochotní za tašku s několika krabičkami platit takový prašule, jaké jsou uvedeny v ceníku. Ještě, že nic takového ke štěstí nepotřebuju.

Mám kamaráda, který má syna s bezlepkovou dietou. Když jsem s ním hovořil o téhle možnosti, doufal jsem, že mi řekne - jó, to je gut, půlku mi dá pojišťovna a půlku zacáluju sám, to se mi vyplatí. Jenže podle něj na něco podobného VZP ani jiná zdravotní pojišťovna nedá ani groš a aby platil za jídlo 350,-/den, to je opravdu poněkud mimo mísu.

[upravil dne 27/7/2012 21:32 od Medvěd]

Odesláno
350 Kč za den určitě není mimo mísu. Kolik dáš za jídlo denně ty a na kolik si ceníš čas svůj, nebo toho člověka, který ti ho připravuje?

350 nedám za jídlo ani náhodou a když vidím ty miniporcičky ......

Odesláno

Tak miniporcičky proto, protože je to dieta, že ano :) Určitě je to nadsazený, ale zdá se mi, že ne zas nijak strašně. Krom toho - jestli to opravdu funguje, tak proč ne.

No a jinak je to obchod jako každej jinej, kde je poptávka, tam je i nabídka. Žádnou lidskou blbost bych za tim nehledal.

Odesláno

No jestli má bezlepkovou dietu tak některý suroviny jsou pěkně drahý takže to se na ceně taky může projevit. Jinak pojišťovna něco proplácí, bráchovi holky bohužel mají tuhle dietu taky a vím, že mu proplácely účty za bezlepkové potraviny do nějaké částky.

Odesláno

přesně tak určitě to není z nejlevnějších surovin a když si spočítáte náklady na přípravu, kolik to muselo třeba dělat lidí atd... tak si myslím že takovej byznis to není.

Odesláno

Ta poznámka o lidské blbosti platí samozřejmě v případě klasické diety pro zhubnutí, protože pokud sám člověk nechce,jsou veškeré diety na hovno,to samé platí pro kouření,alkoholismus a drogy. Jinak ti umělci, co jsou tam focení--buď to jídlo brali zdarma v rámci reklamy, nebo dostali tučnou odměnu za uveřejnění svých fotek...,český člověk lépe skočí na nabídku,když je v tom celebrita, že jo... :D

P.S. dieta z léčebných důvodů je něco zcela jiného,tam není o čem :myslim:)

Odesláno

Blázen ten kdo do toho jde za ty prachy.Je fakt ,že dietu nepotřebuji i když občas na škodu by nebyla.A u mě rapidně cenu za den sníží cena oběda v práci za necelých 30.

Odesláno

Hubnutí snad není jenom o jídle, člověk by se měl taky hýbat. U televize s krabičkou asi moc nezhubne.

350 Kč za jídlo na den, zas tak moc mi to nepřijde, ale těžko soudit kvalitu takto na dálku ... ale když si člověk umí uvařit více než čaj, pak ho to vyjde levněji, jen ta práce...

[upravil dne 28/7/12 10:12 od MilanF1]

Odesláno

nekde byl clanek s tim, kolik kdo utrati za jidlo, vetsinou to bylo kole 9000 za rodinu, a pokud nekdo ted pise, ze utrati 350 za den, tj. 10 500 za jidlo na osobu na mesic, tak me to prijde docela dost..........

Odesláno

Jenže ještě se musí rozlišovat dieta, kterou někdo drží z důvodu hubnutí a potom dieta ze zdravotních důvodů, kdy ten člověk nemůže jíst nic jiného. To platí třeba o té bezlepkové, kdy opravdu má jedinou šanci jíst jídlo z potravin bez lepku takže ať chce nebo nechce tak si musí za ty suroviny připlatit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...