Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čím to?

Cca před měsícem jsem si všiml lehce povytažené měrky oleje (zhruba 5 mm). Měrku jsem zatlačil a nijak zvlášť to neřešil. Minulé pondělí proběhla výměna oleje a dnes - světe div se - měrka zase povytažená.

Co to může způsobovat?

Je třeba to nějak řešit?

:myslim

Odesláno

Ja som postracal tie origo cupliky z krytu, tak som tie silentbloky vymenil za silentbloky z motorceka kurenia Avie. Ak ma niekto zaujem, prinesiem ich na zraz do Piestan, par ich este mam.

Odesláno

Jak píše koblih, zkus oddělat ten plastovej kryt a pár dní jezdi, jestli se Ti vysune měrka zase. Tohle dělají ty silent bloky na kterých je uchycen ten plastovej kryt, taky jsem to takhle měl, 2 z nich jsem vyměnil a od té doby jsem měl pokoj.

Odesláno

Mně se to stává taky a žádný kryt motoru nemam. :aut ...takže to neřeším...jediné,co mě napadlo, jsou již horší těsnící kroužky na měrce, ale to nemam jak ověřit. :(

Odesláno

v mém případě jen povyleze měrka, olej to nestříká a určitě mi nikdo olej nekrade, ručička na budíkách ukazuje stále stejné množství :D:aut Vzhledem k tomu, že já ty silentbloky a kryt motoru nemam, tak si myslim, že bude závada jinde. :myslim

Odesláno

Tiež sa pripojím do diskusie. Keď som kúpil auto, mal som dva silentbloky krytu motora utrhnuté a mierka hladiny oleja sa časom povytiahla. Silentbloky som vymenil, ale aj potom bola mierka oleja po čase vytiahnutá... Potom som si uvedomil, že je už asi vychodená, vyťahovala sa pomerne ľahko, tak som na mierku dal gumičku a už sa nevyťahuje. Problém vyriešený :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...