Medvěd Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Čím to? Cca před měsícem jsem si všiml lehce povytažené měrky oleje (zhruba 5 mm). Měrku jsem zatlačil a nijak zvlášť to neřešil. Minulé pondělí proběhla výměna oleje a dnes - světe div se - měrka zase povytažená. Co to může způsobovat? Je třeba to nějak řešit? Citovat
Red Devil Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Upevnenie plastoveho krytu motora mas v poriadku? Citovat
Přema Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 vyměn ty 4 silenbločky co drží vrchní kryt motoru......ten se třepe a klepe do měrky a ta se vysune.... Citovat
krtek 2 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 zeby odvdusnenie klukovej skrine bolo ucpate u benzinov new model dost caste Citovat
koblih69 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Sundej ten kryt a chvíli pojezdi jeslti se to bude vysunovat. Citovat
Red Devil Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Ja som postracal tie origo cupliky z krytu, tak som tie silentbloky vymenil za silentbloky z motorceka kurenia Avie. Ak ma niekto zaujem, prinesiem ich na zraz do Piestan, par ich este mam. Citovat
Šalda Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Jak píše koblih, zkus oddělat ten plastovej kryt a pár dní jezdi, jestli se Ti vysune měrka zase. Tohle dělají ty silent bloky na kterých je uchycen ten plastovej kryt, taky jsem to takhle měl, 2 z nich jsem vyměnil a od té doby jsem měl pokoj. Citovat
Stifler Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Mně se to stává taky a žádný kryt motoru nemam. ...takže to neřeším...jediné,co mě napadlo, jsou již horší těsnící kroužky na měrce, ale to nemam jak ověřit. Citovat
Tomhais Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Nekrade Ti někdo olej? Jinak se taky přimlouvám za silentbloky na krytu motoru. Pokud by to bylo odvzdušnění klikové skříně, šla by měrka ven i s olejem. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 v mém případě jen povyleze měrka, olej to nestříká a určitě mi nikdo olej nekrade, ručička na budíkách ukazuje stále stejné množství Vzhledem k tomu, že já ty silentbloky a kryt motoru nemam, tak si myslim, že bude závada jinde. Citovat
matejgigi Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Tiež sa pripojím do diskusie. Keď som kúpil auto, mal som dva silentbloky krytu motora utrhnuté a mierka hladiny oleja sa časom povytiahla. Silentbloky som vymenil, ale aj potom bola mierka oleja po čase vytiahnutá... Potom som si uvedomil, že je už asi vychodená, vyťahovala sa pomerne ľahko, tak som na mierku dal gumičku a už sa nevyťahuje. Problém vyriešený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.