Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

Pokud má být zkrácení podpisu k něčemu, tak navrhuji upravit také avatary na menší velikost.

Nějak nemůžu přijít na učelnost \"Nálady\" pod avatarem. Opět se někteří neudrží na uzdě a rozepíšou se, takže velikost příspěvku je zase zbytečně velká.

Podpisu bych dal omezení např. 4 řádky nebo obrázek zabírající stejné místo a napiš si tam třeba o svém vyprazdňování :super.

V žádném případě se mi nelíbí komerční inzerce v podpisu! O tohoto tu je inzerce a ne prodlužování podpisu :roker.

Odesláno

dzavel: je to \"nálada nebo telefon\" - někteří tam mají uvedený i telefon (číslo). To význam má. Komerční inzerce v podpisu se mi taky nelíbí, ale co naděláme, když už si ty lidi platí. Určitě chtějí mít své peníze dobře investované a jen nějaký topic v inzerci nestačí. To chápu.

Odesláno

dzavel: no, prave ze tady jeste nikdo nerekl opravdu dulezity duvod pro upravy podpisu, krome toho, ze nekteri nejsou schopni rozeznat prispevek od podpisu :roll

Odesláno

mam dotaz na vyjímku: můj příklad na začátku května pořádám sraz(franc.jap. války) kdo četl vlákno ví. Bude problém když si od cca konce února hodim do podpisu odkaz+popis(vše v rámci jednoho řadku)?

Odesláno
mam dotaz na vyjímku: můj příklad na začátku května pořádám sraz(franc.jap. války) kdo četl vlákno ví. Bude problém když si od cca konce února hodim do podpisu odkaz+popis(vše v rámci jednoho řadku)?
Napiš Pe.Trovi, nebo někomu z vedení, s dotazem na povolení, myslim že ti to povolí

AD nálada, puvodní navrh byl zrušit podpis uplně a misto nalady udělat položku auto. Avatary by se změnšit mohli, ale to mužete sami, stačí trochu soudnosti když to tam davate, větší to nepustí stejně, ale pokud chcete ještě menší tak jen do toho, ja svuj zmenšil už dávno, měl jsem taky velkej

[upravil dne 28/1/12 22:19 od Radek Hurvajz]

Odesláno

BV406, nerejpej pořád;)

Příspěvek od podpisu poznám, ale jak píše Peta, potom je na stránce jen třeba 10 příspěvků, místo třeba 15;)

punkac, takže tak to je, vedle sebe máš přítulku, a proto ses tak třepal??:D:D

Odesláno
Opravdu důležitý, pravíš? Co přehlednost? Co tam být nemusí, tak proč by to tam být mělo?

no vidis ... a treba ja jsem nemel nikdy problem s tim, ze bych tady neco povazoval za neprehledne prave diky podpisu :myslim

ok, ale prestanu rejpat :), stejne to nema cenu, je to furt dokolecka ... :papa

[upravil dne 28/1/12 22:26 od BV406]

Odesláno

100 lidí 100 chutí, já jsem se v tom třeba někdy strácel, i když mě více vadí, když prolejzám forum přes mobil, takto déle trvá, než se načtou ty obrázky hlavně z imageshacku.us

ještě se toho na stránku méně vejde, ale to už bylo psáno

Odesláno

Já bych se přikláněl i k redukci komerční inzerce v podpisu. Protože i to, co zde někteří mají je docela moc i na moji soudnost. V podstatě to vystihl Dzavel. Nechci se nikoho dotknout, ale všichni by určitě věděli o někom, kdo má v podpisu 5 a více řádků inzertního charakteru.

A klidně bych bod 10 pravidel doplnil i o to, co tady psal Moby89, že v případě pořádání srazu klubu (ať už malého nebo velkého) můžou mít organizátoři ve svém podpisu odkaz na vlákno o srazu, případně odkaz na přihlašovadlo. To vše samozřejmě v přiměřené lhůtě před termínem konání srazu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...