Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

Odděleno odsud: Z duvodu aktuálnosti tohoto problému prosím řešit podpisy zde a ne ve vlakně s modely

jarinator- :myslim proc sa mi to zda,ze prvy prispevok a hned reklama? a proc som nenasiel v obchodnom registri predajcu? :myslim to sa smie?

[upravil dne 24/1/12 21:17 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Pak aj to je reklama?Po kliknuti na link vidim len fotky... :myslim ja nikde nevidim,ze predam,ci sa mylim? :D Viac menej to moze byt aj moj sukromny album dielov, nejaka zbierka ci nieco podobne :D Ja priamo nereklamujem predaj, to pak neni protizakonne, ci? :D

[upravil dne 22/1/12 22:27 od crazybiker]

Odesláno
.........ja nikde nevidim,ze predam,ci sa mylim? :D

Ale no tak .............

Takže ty díly sis tam nafotil a odkaz máš v podpisu jen proto, abysis zvedl návštěvnost stránek? To Ti to pětičento za reklamu na fóru s denní návštěvností jako má P-club přijde tak moc?

Odesláno

:myslim:myslim narychlo som prestudoval tie pravidla,ale nikde som nenasiel,zeby som to tam nemohol mat, viac menej to komercni predaj neni :D pak predaj to uz ovsem urcite nie :-D s jednym co by to odporovalo,ze to je prilis dlhy popis,avsak viaceri tu maju aj dlhsi popis.... nevadi, clovek chcel poukazat na niekoho a sam to schytal, vymazal som podla vasej ziadosti z popisu(viac menej som to tam dal len kvoli tomu ak by nahodou niekto,nieco potreboval...)

punkac-znam, a? :myslim:D

Inac nechcem do nikoho ripat, ale su to trocha kratke pravidla, viac menej len strucne, pak z toho su niekedy nezhody :D aaa ked som bol ja admin, som jak bibliu musel vediet, knizku som mohol z toho spravit :D

[upravil dne 23/1/12 06:34 od crazybiker]

Odesláno

Crazybiker: už to tam nemáš, tak nemůžu citovat přesně. Ale by to něco ve stylu \"Všechny díly na všechny P405\". Tím byl asi myšlený katalog dílů, ne prodej, že?

Odesláno

jj Neco podobne jak Vsetky ND na vsetky 405-ky. a presmerovalo to na album kde boli fotene ND, bez cien, bez toho ze by tam niekde bol predaj, podla mna to nebolo proti pravidlam, ale nechce sa mi hadat, vyssi nakazali a hotovo, neriesim ;) pak viac menej taketo veci by sa malo riesit cez SZ. Upozornenia a podobne veci, sa cudujem,ze mi nic take nedoslo, len tu ma upozornili :-D zaujimave...

Odesláno

10. Pravidla pro podpis

Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Ber to tak že byl příliš dlouhý. Ostatní příliš dlouhé podpisy tady na foru a jinak porušující pravidla se zrovna mezi moderatorama řeší a dlouho tady už nebudou, takže kdo to čte tak ať zkracuje, nebo mu ho zkrátíme my:D

Odesláno

No já bych se tedy přimlouval aby se to omezilo a nějak jasně, třeba počtem pixelů na výšku nebo tak nějak. Myslím, že to hodně znepřehledňuje vlákna... prostě podpisy s 10ti řádky doplněné obrázkem Eiffelovky jsou pěknej humus.

Odesláno

Pravidla se nějak upraví a pak kdo nedodrží dostane po sosáku, bude se to muset hlidat protože lidi neznají míru a pišou tam i jak se jmenovala jejich babička za svobodna a že jezdila na kostitřasu

Odesláno

Hops-sorry chalani za spinenie vlakna :D.

Radek- pak jo, dobry pravnik by z teba nebol :P Berme to jak srandu,rychlo poskradte podpisy a pome na pifko :D

Inac ked sme pri tom, tak na trackery,sme to mali obmedzene do par znaku, pak to nikto nemusel sledovat ;)Ovsem aj fotky/obrazky bralo len mensie....

[upravil dne 23/1/12 19:30 od crazybiker]

Odesláno

Radek- neres uz to, myslim,ze este moj podpis bol celkom ok, maju tu aj dlhsie popisy ;) . Dokonci robotu a deme na pifko ;)Ja sa nebudem s nikym kvoli takymto veciam vadit, ludia,nie vsetko je NET! Pak sme nadalej ludia!!

Odesláno

crazybiker: :D Vidíš, zakejhals.... :D

firefox mi dělá jednu nepříjemnou vlastnost a to tu, že roztahuje místo pro podpis u všech přispěvovatelů ve vlákně podle toho nejširšího, v tomhle případě mám podpis Hurvajze s RomanaBažiho stejně širokej jako tvůj, což je úplně zbytečné

Jinak ad pravidla na tomto klubu..... Jsou hodně hodně benevolentní a Modi zasahujou, až když je to opravdu na hraně respektive kolikrát za hranou. Jsem třeba na maemo foru kvůlivá telefounu a tam když někdo cituje předchozí příspěvek, hned má varování, udělá to podruhý -> ban na tři dny a potřetí má pápá :cool:, to samý platí, když někdo nesmyslně v každý sekci cyklí jeden a ten stejný dotaz nebo nepoužije hledání a zakládá témata, která byla stokrát vyřešena

Odesláno

Punkač, šířka není firefoxem, ale přizpůsobí se velikosti místa kde maš avatar, tajže když napišeš jen jeden řádek zustane misto pro podpis široký, když napišeš více, jako ted tak se to misto smrskne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...