Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Garfieldova pocta Pininfarinovi - co jiného už pro něj člověk může udělat...

Recommended Posts

Odesláno

:o:o:o

Garfield: Já mám zlaté, v 16\". Původně ty moje možná měl Pe.Tr :aut

Co k autu dodat: Krása, úžasné ... nádherná barva, interiér, hard top ... no prostě ... kde je slintající smajlík? :potlesk

Odesláno

Díky za ocenění. Byla to taky fuška

- sehnat hardtop v přesně stejné barvě, abych ušetřil za lakování

- přesvědčit mistra Vašendu, aby vykuchal mňam díly z mé shořelé 306 a použil je v tomto voze

A co není na první pohled vidět - to, co je v dírách pro mlhovky, je kombo od Helly světlomety pro denní svícení/mlhovky (slušná vychytávka, jedna žárovka a podle toho, kolik proudu se do ní pustí, jsou to buď deňáky nebeo mlhovky - ale to zapojení, wow, to nebyla prča)...

[upravil dne 6/7/12 12:57 od Garfield]

Odesláno

tak ja to samozrejme jak logika asi napovida myslel tak ze \"jee hele tyhle kola jsem presne nekde videl nedavno \" ... :roll

Odesláno

Zda se mi to nebo je tam taky (jako u me ale vice nenapadne) dodelavany parkovaci asistent se senzory v zadnim narazniku ? :)

Odesláno
Zda se mi to nebo je tam taky (jako u me ale vice nenapadne) dodelavany parkovaci asistent se senzory v zadnim narazniku ? :)

Nezdá se ti to, opravdu ty černé potvory v zadním nárazníku jsou mnou dodělávaný parkovací asistent. Bezdrátový přenos signálu do displeje (páááč dráty se nejlíp tahají střechou a displej se ideálně nalepí na zrcátko, což u kabria ani jedno nejde). Displej je vidět vpravo na palubce. Není to sice designový skvost, soudruzi v Číně se moc nevytáhli, ale zase stál jen 11 stovek... Po zkušenostech s Valeem za hodně tisícovek, kdy po týdnu odešlo 1 čidlo a po roce začaly odcházet krystaly na displeji (ačkoli to Valeo má designově krásný displej), jsem si řekl že nebudu vyhazovat penízky za Valeo a zkusím Čínu, maximálně se rozbije stejně rychle jako Valeo, ale podstatně levněji :D

Odesláno
To lze? Mlhovky a denní svícení v jednom kombu? Myslel jsem, že každé mají svítit jinam (mlhovky víc do stran).

No, upřímně, taky mi to bylo divné. Ale doufám, že firma jako Hella snad ví, co dělá, a že to nedostalo homologaci pro nic za nic. Hlavně jsem rád, že jsem nemusel montovat žádné LEDky pro denní svícení (pokud nejsou integrované přímo v hlavních světlometech, tak se mi LEDky co jsou k dostání k domontáži coby deňáky značně nelíbí). A že ta světla se svou čirou optikou designově pasují k autu.

V režimu deňáků svítí pěkně, na režim mlhovek teprve musím počkat, až bude mlha aby se to vyzkoušelo jestli jsou to fakt mlhovky nebo jen bludičky...

Toto píše o těch světlech Hella (pokud si dobře pamatuji, tak němčina pro tebe není problém):

90 mm H15 Modul

Nebelscheinwerfer-Tagfahrleuchten-Kombination

Dieses 90 mm H15 Glühlampenmodul ist Tagfahrlicht und Nebelleuchte zugleich. Im hochentwickelten Präzisionsreflektor wird das Licht so effizient gebündelt, dass sowohl eine optimale Ausleuchtung, als auch eine effektive Signalwirkung gewährleistet sind. Die glasklare Lichtscheibe verleiht dem Modul darüber hinaus eine brillante Außenwirkung.

Die speziell entwickelte Montageplatte sowie der integrierte K-Jetronic Stecker ermöglichen eine ebenso schnelle wie einfache Montage. Die Lieferung erfolgt inklusive H15 Glühlampe, Tragrahmen mit Einstellschraube zum Einstellen von vorne oder von hinten.

1N0 010 294-001

H15 Modul Nebelscheinwerfer / Tagfahrlicht 15/55W, 12V

[upravil dne 7/7/12 05:18 od Garfield]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...